cime Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 No, zanima me kolko je po vaše vreden poškodovan runner (nesreča). Za menjat je naseldnje : -prednja luč -leva zadnja plastika (una velika ki pride ključavnica za sedež) -leva prednja plastika, na katero je pritrjen žmigavc -plastika okoli zračnika + zračnik -prednja plastika nad ličjo -barvanje motor je letnik 98/9 zanima me tko okvirno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 zdej odvisno...to je zlo tezko rect, mogu bi slikce gor dat. aja pa ce mas navitga...dele vn uzam pa originalne nazaj notr dej, k tist se ti bl splaca tko prodat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scoot-fr3ak Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 če bi hotli ceno dočočit bi res mogo dat sliko gor. kako nesrečo pa si sploh mel? ko pa boš prodajal pa res daj vse orginalne stvari not one dokupljene, ausphe, kite, prenose... pa probaj posebej prodat :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Oktober 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 (popravljeno) Kot sem napisav, komplet nove dele bi blo treba nabavit, ga pobarvat in to je to... jaja, dele bi itak dav nazaj original gor, drugače pa motor dela vse lepo, samo vilce in une par plastik in to je to... kolko mislite samo tako okvirno ? pa trenutno je brez vseh plastik, pa brez vilc, tako da ni dosti za videt ;) kot sem reku, une plastike za nove nabavit, vilce, pobarvat in motor je kot nov... Popravljeno Oktober 27, 2003. Popravil cime Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Oktober 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 scoot-fr3ak : na križišču, jaz sem šev naravnost, uni pa je zavijav, mi je izsilu prednost... pretres možganov, še zdej mamo otečeno koleno, ker sem upalu u štangu od motorja, uno sredinsko pod balanco ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 a vilce tut? pol mas tut tist trikotnik k pridejo vilce skp kriv.. a gistel je uredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Oktober 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 nene, uni trikot ni je cev, fušta/okvir/gistel pa tudi, samo vilce (kolo) je zvilo navznoter, na cevi od vilce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Pa ne bos dobil od zavarovalnice denarja za popravilo? Al kaj hoces narest? Pokasirat denar in prodat motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Oktober 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 mihaa : jaz si bom nabavu ZIPa SPja, ki dokler bi porihtav Runnerja... jaz sem si mislu nabavit ZIPa, in pol počasi porihtat runnerja... samo me en sprašuje če bi prodav tako kot je, pa ne vem za kolko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 pomoje je najbol točn če ti pokličeš na servis pa prašaš kolk bi te pršlo popravilo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 samo me en sprašuje če bi prodav tako kot je, pa ne vem za kolko... Kolk pa ti ponuja zanga pa ti bom lahk povedau ce splača al ne!? a ma disk zadaj,a ma za dolge pa za kratke (luč),števc.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno November 17, 2003 Deli Objavljeno November 17, 2003 ej cime a rabs vilice jih mam za prodt za 10k ce hocs mi posl pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno November 17, 2003 Deli Objavljeno November 17, 2003 ej cime a rabs vilice jih mam za prodt za 10k ce hocs mi posl pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 cime a bi ti slucajno prodal runnerja dam ti okoli 130000 tisoc langus:prodajas polinija menjas za ksne dele za runnerco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 langus:prodajas polinija menjas za ksne dele za runnerco kaj mas v mislih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 ja mam celo runnerco v delih ce kej rabs za tvojo ce ne pa kolk je cena za polinija ce ga sploh ti prodajas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 ne, ne rabim nc orig. za runner. polini evo. sm mislu prodat, sam sm se premislu ker je brezzveze se vlagat. mam druge nacrte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se