Kremšnitar Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Ok mogoč zgleda mal butasto ampak vseen :D ko ste že v eni drugi temi devali slike vaših obeskov, pa rajš odprimo posebej temo. Moja slika pride jutri :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Oktober 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 sm mau pohitu :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 evo še mojga :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Hm... a je mozno da negdo k ma dost pojma tkole po sliki ponardi kluč pa vm ukrade skutr :hmm: :hmm: nvm ... sam men se zdi dost možno :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Ključ se lahko naredi tudi po sliki! In to s čisto navadno opremo za izdelavo ključev! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Klele se mojga mal vid... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Hm... a je mozno da negdo k ma dost pojma tkole po sliki ponardi kluč pa vm ukrade skutr :hmm: :hmm: nvm ... sam men se zdi dost možno :doze: Meni pa se zdi še bolj možno, da ti ukrade skuter, brez da bi ti tukaj s slike ponarejal ključ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Nehejte nabijat o F1 v tej temi, pejte raj povedat zakaj bo insert-your-favourite-team zmagal v temo o F1. Tam vas bodo mnogi modrovalci o tem zakaj-je-njihov-team-najboljsi sprejeli z odprtimi rokami. (ja zoprn sem. ni me tri dni, pa tko zgleda kot da bi bomba padla v skuter kategorijo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 moj je najlepši! Respect my authoritah! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 kdo je brisal moj post? Mogoče ga je popapcala muca z imenom Dave :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Mogoče ga je popapcala muca z imenom Dave :lol1: ta muca je bla pa lačna popapala pa je tut mojga :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kdo je brisal moj post? Nisi uposteval 800x600 omejitve velikosti. O tem sva ze govorila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 ta muca je bla pa lačna popapala pa je tut mojga :unsure: verjetno tvoj prispevek ni imel veze s temo (kljub temu, da je bil zagotovo mocno globokoumen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Lepo psyho lepo :) screw you guyz, i'm going home -> :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Še moj od Đamahe :) DSC05680.JPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 moj ni nč posebnega, je doma narjen s pomočjo tiskalnika in kartona , skratka na eni strani piše aprilia na drugi pa rs 50.........zdej na spomlad bom verjetn kupo kr original aprilia obesek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 Psyho ma najlepšiga in najbolšga(obesk)-de ne bo pomote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 evo se mojga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 evo se mojga kaj to maš mini batek gor al kaj :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 ja batek je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 ja batek je dobr zgleda :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 ja itak sej je moj mal se hecam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se