pogi Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 dost ql obesk. Tale mašina je pa mela glih ene 10 ccm :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 uuuff kje 10.... 3,4 največ :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 tko k gledam te kluče od vaših motorjov-eni obeski so prov hudi- :) a noben nima disc locka al pa kakšne ketne :? al mate kluče od klučavnc posebi :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 Psyho ma najlepšiga in najbolšga(obesk)-de ne bo pomote. kick asss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 evo mojga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 tko k gledam te kluče od vaših motorjov-eni obeski so prov hudi- :) a noben nima disc locka al pa kakšne ketne :? al mate kluče od klučavnc posebi :? to je posebi!! ker, se mi je ze zgodil, da sem pozabu kluce v motorju, z zaklenenim disk lockom, a kluc od njega je visel na motorju :( :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 ne jst ga mam slucajno dol ker se vozm z zipom pa unga zaklepam s ketno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Januar 13, 2004 Deli Objavljeno Januar 13, 2004 psyho: a teb tvoj obesk nč ne praska tm plastike okol klučavnce? drgac se je pa men tut zgodil že zlooo velikrat da sm kluc koj u klučavnc pozabu, paj tut 2-3 dni tm visu, pol ga pa iščeš k zmešan greš z rezervnim ko obupaš do skutrja, te pa orignaln u klučavc čaka :lol1: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 Ne, nič mi ne praska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 Ne, nič mi ne praska. če mam jst kakšen obesek iz železa ali pa imam še en kluč polek obešen (za ključavnico) pol mi praska tam dol lak okoli ključavnice.....sam pol pa malo z alkoholnim pobarvam, pa je kot novo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Januar 14, 2004 Deli Objavljeno Januar 14, 2004 heh, jz mam tm vzadi k mam klučavnico za čelado space.....mam že čist porishano jah shit ne...mal bol pozno gresh domov pa ne vidis...al pa ce si malo :afro1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 Evo to je pa moj obesek :alien1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 no pa se moj obesk :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Januar 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2004 Evo to je pa moj obesek :alien1: :D weedwacker :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 no pa se moj obesk :P kot zgleda še zmerej verjameš v to, da ti eden lahko po izgledu ključ skopira :naughty: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 kot zgleda še zmerej verjameš v to, da ti eden lahko po izgledu ključ skopira :naughty: :) ne da vrjamem ... ampak previdnost ni odveč O:-) ... what if :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 sej previdnost ni odvec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 ej beno sam zakaj mas pa kluc skrajsan mislm ne kluc drzalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Januar 15, 2004 Deli Objavljeno Januar 15, 2004 ej beno sam zakaj mas pa kluc skrajsan mislm ne kluc drzalo zato ker sem se u tist z nogam zaletavov ko sm furov po zadni ... ker krmilm z nogam ... in sem ga koj tapru dan skrivu :wacko: pa sm reku da je treba neki ukrent glede tega B) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 wacker, jest mam enake kljuce od ketne, kokr ti ! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 sej mamo vsi iste razn od aprilie original klucavnca ma drgacne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 (popravljeno) Evo vam moj obesek za ključe!! obesek Popravljeno Januar 16, 2004. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 a to si ga sam naredu al si ga kupu tazga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 mjemec, če si kupo ta obesek bi prosil za ceno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 mjemec, če si kupo ta obesek bi prosil za ceno! Kupu-v AMH Vomberger v Kranju sam jih majo pomoje povsod k prodajajo Aprilie zato k to je original Aprilia product!! Cena je pa pomoje okrog 1500 sit (jst sm ga dobu zastonj k sm tm motor kupu :OK: ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se