mjemec Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 Aja pa še to obesek je narjen iz silikona pa je ful gibljiv pa nč ne opraska motorja!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 Aja pa še to obesek je narjen iz silikona pa je ful gibljiv pa nč ne opraska motorja!! pol pa si ga bom verjetno tud jst omislil, če nebom kje videl bolšga-lepšga :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 da obudim mal staro temo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 to pa je moj obesek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Še moj obesek :D :D :yea2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 h3h3h3h3 :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Še moj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Pa še z druge strani: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Jaz pa sem ob teh vaših slikah razmišljal kaj bi dal za obesek. Nekaj kar še nobedn nima, nekaj izvirnega. Nato sem se spomnil na fotrovo zbirko ročnih bom, min & stuff :lol1: Pa sem šel v garažo pa probal kak bi kaj pasalo. Mogoče angleška ročna bomba: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 al pa jugoslovanska ročna: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Lahko bi tud gor obesil protipehotno "nesramno" mino tako imenovano pašteto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 al pa odskočno razpršilno mino PROM (če je kdo gledal na nikogaršnji zemlji :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 mogoče italijansko paradajzarco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Pazi da nebo tebe skutera pa bajto v luft odneslo :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Laho bi pa tud tankovsko granato 80mm :kva2: :kva2: :kva2: (joke :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) Glasujte zdaj :) Saj to bi vse ven spraznil kaj je not, da bi blo lahko. Samo je malo problem v žep vtaknit <_< :) Al pa da me policaji vstavijo :xx: :kva2: :lol: Popravljeno April 7, 2004. Popravil _OKI_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Loool si predstavljaš toto tankovsko granato :) pa jo tak v nahrbtniku nosiš :) no sicer pa če maš to gor lahko ključe v skuteru pustiš pa nebo noben nič naredo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 na ročno granato si dej kluče pol pa če bo kdo hotu ti kluče ukrast mu pa zagroziš da ga boš raztrelu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 na ročno granato si dej kluče pol pa če bo kdo hotu ti kluče ukrast mu pa zagroziš da ga boš raztrelu :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 pa na cesti se ti bojo umikal sam morš pazt da bodo granato vidl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 pa na cesti se ti bojo umikal sam morš pazt da bodo granato vidl :D :) Tole je najnovejša pridobitev, ampak je mama rekla da bo jo dala na vrt, namesto palčka :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 :) Tole je najnovejša pridobitev, ampak je mama rekla da bo jo dala na vrt, namesto palčka :P :lol1: hehehe :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Ti maš celo vojašnco doma!!! :blink: :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Če bos mu takle obesk ti nebo noben upov kluča pipnt :D kaj sele skutrja (kaj za vraga se skriva pod zicem) :devil: :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Če bos mu takle obesk ti nebo noben upov kluča pipnt :D kaj sele skutrja (kaj za vraga se skriva pod zicem) :devil: :D :OK: Kaj šele da bi šel kable trgat pri klučavnici :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se