mjemec Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) Pr vas doma je pomoje prov nevarn ponoč brez luči hodt! Enkrat sam pod nogo neki trdga čutš pa te fukne u luft :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :notworthy: :OK: :devil: :lol1: :D ------> UUPPSSS protitankovska mina Popravljeno April 8, 2004. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 hehe te fukne v luft :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) :) Saj ni problema, babica ne hodi po garaži, mama noče met opravka s tem, foter pa je tak pirotehnik in pobira te zadeve. Edino problem zna ratat, ko se malo vjugasto domov pripelješ pa potem v garaži parkiraš :lol1: :lol1: :wacko: :) Sicer pa je tak dost tega izpreznjeno, šolski primeri. Le nekaj primerkov je še pravih Popravljeno April 8, 2004. Popravil _OKI_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Tu spodaj nekje parkiram :xx: :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Tu spodaj nekje parkiram :xx: :) :) enkrat bo še sam ogrodje od skutera ostalo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Tu spodaj nekje parkiram :xx: :) :) Kaj te maš na steni obešeno? Da če je po mestu preveč gneče, malo reda nardiš? :D Zgleda ko neki RPG al pa LAW :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Kaj te maš na steni obešeno? Da če je po mestu preveč gneče, malo reda nardiš? :D Zgleda ko neki RPG al pa LAW :) To je RPG ja. Rusak zolja, protioklepno orožje s raketo s kumulativnim polnjenjem. Da prežge tank Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 _oki_ mas pa res zanimivo zbirko obeskov.eno rocno bi tud jst rabu da ubijem tisga k mi je celado pihnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 (popravljeno) mine :D Am tisto je davidoff:) Popravljeno April 10, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 (popravljeno) al pa jugoslovanska ročna: mislu sem tole Popravljeno April 10, 2004. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 (popravljeno) To je RPG ja. Rusak zolja, protioklepno orožje s raketo s kumulativnim polnjenjem. Da prežge tank To bi jas integriral v skutersko masko :hmm: Mi je pa orožje znano iz Operation Flashpointa ;) Popravljeno April 10, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 (popravljeno) To bi jas integriral v skutersko masko :hmm: Mi je pa orožje znano iz Operation Flashpointa ;) Pa ti že sodijo, kot drugemu slovenskemu teroristu :) Popravljeno April 10, 2004. Popravil _OKI_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 Pa ti že sodijo, kot drugemu slovenskemu teroristu :) Ja, to je res, ampak pomoje nisem drugi po vrsti, ampak prej kaki 100-ti :lol1: Slovenska Al Janeza (namesta Al Kaida). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 Ja, to je res, ampak pomoje nisem drugi po vrsti, ampak prej kaki 100-ti :lol1: Slovenska Al Janeza (namesta Al Kaida). :D Veš kak so mene škifi gledli (tam ko stoji vsaj en marica vedno na avtobusni ) ko sem mel v šoli referat o orožju v II. sv. vojni, pa sem se s skuterjem peljal v šolo s polnim nahrbtnikom min pa ročnih bomb, med nogami pa sem mel ta RPG pa eno minometno mino :lol1: :lol1: :lol1: Pa da bi me vstavo bi me tak zaprli pa bi mogo foter po mene hodit na policijo :lol1: Saj bi reko da je to pač obesek za ključe O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WiDo Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Evo moj obesek :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 no to je pa moj novi obesek, ki sem ga dobil senkanega od prodajalca v MOTORACING-u v trstu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 kaj je ono rdeco na mizi??? :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 kaj je ono rdeco na mizi??? :( :( Obesek v obliki filtra sicer mali big ampak vseno dobro zgleda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 kaj je ono rdeco na mizi??? :( :( tisti je pa moj novi filtr MALOSSI E5 crom.! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 tisti je pa moj novi filtr MALOSSI E5 crom.! :) Si mogo vse za***** pa povedat kaj je :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Si mogo vse za***** pa povedat kaj je :P ups :o :o :o :o :o :huh: :huh: :huh: :hmm: :BUA: :fight2: :P :P :P :P :P :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Maj 23, 2004 Deli Objavljeno Maj 23, 2004 LOOL :) ovi ma več doma ko pa cela SLO vojska :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 še moj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Evo še moj obesek... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se