SiMoN` Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 Malo stara tema :) , ampak dobro, še moj obesek: [attachmentid=73644] Lp
Jur3 Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 Jst bi sam reku da ni dobr kazat slikce ključa zravn ;)
zigacar Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 Jst bi sam reku da ni dobr kazat slikce ključa zravn ;) ah itak se dobi univerzalen kluc ;) :topic:
ThePunisher Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) Pa še moj :OK: (tisti modri kluč bol uporablam, ker mi je originalnega škoda, če ga zgubim) Najina SR-ka :) Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil ThePunisher
Špilferderber Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) Jst bi sam reku da ni dobr kazat slikce ključa zravn ;) zakaj že? ker bi ga lahko na podlagi fotke kdo ponaredil? ah, daj no.. :lol1: tudi če daš ključe fizično kopirat, ti pogosto iz mašine ne pride povsem točno obrušen, ne pa da bi pocal iz fotografij.. Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil Špilferderber
NejcZ Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Previdnost ni nikoli odveč pravijo :rolleyes:
Jur3 Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 zakaj že? ker bi ga lahko na podlagi fotke kdo ponaredil? ah, daj no.. :lol1: tudi če daš ključe fizično kopirat, ti pogosto iz mašine ne pride povsem točno obrušen, ne pa da bi pocal iz fotografij.. Ti se kr smej ja ;) Jst sm sam omenu.. :blush:
rosse20 Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 evo... to sta pa moja obeska :naughty:
Fos Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Tegale mam na ta drugih - zimskih ključih, poletni je ta mehekl :kva2: Lohk zrihtam tud od drugih znamk, če je kdo zainteresiran. :OK:
dvabatta Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Tegale mam na ta drugih - zimskih ključih, poletni je ta mehekl :kva2: Lohk zrihtam tud od drugih znamk, če je kdo zainteresiran. :OK: ----------------------------------------------------------------------------------- Živijo! :D Ja ,lep obesek :kva2: ,pa kje se ga da kupit :? LP
Guest Brumer Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 ----------------------------------------------------------------------------------- Živijo! :D Ja ,lep obesek :kva2: ,pa kje se ga da kupit :? Lep je ampak praktičen ni namreč na bavi bo vse podrsano in žepe bo strgal. :eek:
JeRn3j Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 ekole to je pa moj :D [attachmentid=91073]
C4V4L13R Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 mam tolko klučev gor, da skor neb rabu obeskov :P poleg kluča za motor seveda: -kluč od verande -kluč od garaže -kluč od delavnice -kluč do kufra -kluč od ketne -omv obesek v obliki flaše za olje -mini švicarski nožek -mini biljard kugla se pravi...več klučev kot obeskov :blink: a jebi ga...ko pa vse rabm :P
replica Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 ko je ze govora od kljucev .. najbol nazorno se bom izrazu s slikami: iz tega ..... ....v priblizno to fora je spremenit tisto za DRZAT kljuc v neki drugacnega .. ?
Žarko G. Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 a mogoče kdo ve kje se da kupt kkšna držala za kluče naprimr da kluč spominja na sablo ne se smejt ker sm to že v živo vidu, sam on je kupu to v ameriki :headbang:
AeRoxx Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 (popravljeno) Evo še moja slikca...=P malo slabse kvalitete- Slikano z mobitelom... Am.... ključa od motorja pa še ni gor... pride kmalu...=P sam da izpit narejim...=) Konc maja... malo prej... UPAM.... Lp Nejc... P.S. skuter že čaka...=P (doma...).. Popravljeno Marec 18, 2007. Popravil Nejc-sikman
NejcZ Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Malo spremenjeno,... Ti so mi najljubši, dam pa gor odvisno od priložnosti :P Tu pa tam tudi kakega šenkam kakiprijateljici, ker so očitno nore na to :) LP, Nejc
Cilindr Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 jst mam sam kluc pa klic za klucavnco gor in to je to...da lahko u zep pospravm ne pa da mu gleda iz zepa cela bula tega sranja..... .)
-baSe- Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 jst mam sam kluc pa klic za klucavnco gor in to je to...da lahko u zep pospravm ne pa da mu gleda iz zepa cela bula tega sranja..... .) Jap najbols met dost razlicnih :D Pa še če zgubiš tist si nasanku :BUA: :BUA:
AeRoxx Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Moji tastari vedno iščejo kluč od bajte al pa od česa...=P Jaz pa mam "šop" obeskov pa ostalih klučav pa z tem nimam problema.... se bol težko skrije pod kak papir ali v predalu... in podobno...=P.. Po eni strani pa je res fajn če maš sam en kluč da ga v žep flikneš pa je to to... pa še pošrenfaš neja ostalega.... (naprimer pri skuteru plastiko in pri vratih okol kluke vse....GARANTIRANO :BUA: :BUA: ) Lp Nejc
Cilindr Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 jah jst mam sam 2 klucov motor pa bajta:D
AeRoxx Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 problem nastane ko je več bajt kot pa samo ena...:D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se