-baSe- Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 problem nastane ko je več bajt kot pa samo ena...:D Al pa več motorjev :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
body35 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Pri yamahi dobiš vse, tudi toplomer in kompas :) Ključ sicer poganja mojga TMaxa [attachmentid=93934] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka0 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Pri yamahi dobiš vse, tudi toplomer in kompas :) EH SI HECN KAKŠN KOMPAS KAKŠN TOPLOMER TU GA DAJO SM ZABITIM LJUDEM SEJ NE JOKE :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Pri yamahi dobiš vse, tudi toplomer in kompas :) Ključ sicer poganja mojga TMaxa [attachmentid=93934] obeskov ne maram preveč, plac v hlačah zavzemajo... napredn motor maš, mojga še vedno poganja motor... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 no tole so pa vsi moji kluči :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 ja kljuci mogoce ze sam avti pa ne hehe :OK: :OK: pa se kljuci maloverjetno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 Kaj a scooter ferrari tud ubstaja :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndyG Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 Kaj a scooter ferrari tud ubstaja :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: bolje bi bilo ce bi rekel a skuter bugati tud ubstaja :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Sam so zanimivi kluči za skuterje kolk pa kej pridejo? :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 zraven prvega dobiš za darilo še veyrona...za dober miljonček (sej ste se že navadl nove valute a :devil: ) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 zraven prvega dobiš za darilo še veyrona...za dober miljonček (sej ste se že navadl nove valute a :devil: ) :P Aja točn evri pa to. No mal preveč mogoče gdaj našparam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se