romans1 Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kaj bi sedaj kupili ,ce bi vam finance omagocale. ker skuter bi kupl. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 gilero runner s5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kawa Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Vespa Grant tourismo (al neki tazga :D ) http://www.it.vespa.com/imggallery/9.jpg http://www.it.vespa.com/imggallery/14.jpg http://www.it.vespa.com/imggallery/15.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 runner :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Zip SP ... se ve :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 mogoče nekej za menjat.. samo ne tomos :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Am kšnga Aeroxa, al pa DNA... Sam sm čist zadovolen s tem kar mam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ziher bi še enkrat vzel Fire Foxa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 tale vespa je pa res lepa.jst na primer bi se vedno kupu aprilio 125 sr. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 (popravljeno) hmmm....ja pri 16ih letih si vsak že želi nekaj več kot le 50ccm oz. 70ccm (kot mam zdaj) ampak vseeno če bi imel zdaj denar da bi kupil novi motor/skuter bi najbrž kupil rs250 rableno, al pa mitota, čeprav dna180 tudi nebi bil slabi, samo me moti ker je 4T :) drgač pa bom ostal kar pri mojem aerox-u :) vedno bo moj :D ko bom star pa mel familijo, bo itaq da stal v garaži poleg R1-ke :D :D :D pa puna bo sfriziran (EVO :D :devil: ) pol pa lepo vsaki wikend malo it na vaško igrišče kjer se froci z skuterjami zbirajo in se malo norca delat iz njih, hehe, zakaj ti te to samo 100 leti :D :D :D hehehehe Popravljeno Oktober 29, 2003. Popravil aerox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Skutrja sigurn ne bi kupu še enkrat. Sem se že zdej zajebow. Kupu bi kašno rs-ko al pa tzr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kupu bi aprilio sr 125 :D al pa sr 50 www :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Skutrja sigurn ne bi kupu še enkrat. Sem se že zdej zajebow. Kupu bi kašno rs-ko al pa tzr. zakaj si se pa zajebov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 ja povej zakaj si se zajebu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 (popravljeno) aerox napis kaj te mot ce je 4t :) Popravljeno Oktober 29, 2003. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 ja povej zakaj si se zajebu. predvsem zato k nima za šaltat. Mi je dovgcajt se vozt tko. Pa še kšne malenkosti... Ne wem no skutr ni tisto tapravo zame. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 aerox napis kaj te mot ce je 4t Pomoje predvsem zarad tega ker se ga ne da navit pa predelat. Drgač pa jst če bi še enkrat kupoval bi kupu Malaguti firefox f-15 :OK: Če pa nebi tega bi pa TZR-ko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kaj je pa narobe z tvojim mitotem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 predvsem zato k nima za šaltat. Mi je dovgcajt se vozt tko. Pa še kšne malenkosti... Ne wem no skutr ni tisto tapravo zame. tema je kateri scooter bi kupili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kaj je pa narobe z tvojim mitotem Čist nč. Sam naslov je ČE BI ŠE ENKRAT KUPOVAL, KER SKUTER BI KUPIL. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ce bi ze vzel skutera bi vzel Aeroxa :) al pa zipa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 predvsem zato k nima za šaltat. Mi je dovgcajt se vozt tko. Pa še kšne malenkosti... Ne wem no skutr ni tisto tapravo zame. tema je kateri scooter bi kupili Če so me pa uprašal!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 aerox napis kaj te mot ce je 4t :) zato ker se ne more tak super predelat ko 2T proti 2T mašini ki je zelo obratoljubna je ni :) če se pa že kaj da predelat na 4T je pa itaq drago :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
4nY Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Moj frend bi kupu en scooter (50ccm ) , pa ga zanima kerga priporocate za zacetnike pa tko ne pre drag... kupu bi nouga al pa rablenga (najvec eno leto) Hvala za odgovore! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zilko Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Typhooni so kr pocen pa vredu. Predragi so pa vsi novi al pa leto stari tak da pozabi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se