denZ Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 ma dejto no, sej pa nismo neki politiki da bi zdej o davkih pa o ....... Pazte se ko bo Dave vidu to bo itaq vse (nepotrebne) obljave zbrisu, tko da je škoda tipkovnice........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Tako tako! :) Raje človeku pametno in modro svetujte naj kupi CPI Master Blaster :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 v smislu davcni zavezanec mislim da steje tiste davke k jih trgajo od place ne pa nakup cokola al pa cika. ROMANS, davek je davek! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 ROMANS, davek je davek! :P Največji davek je na uvožene stvari. Zato naj "mudeu" kupi CPI Flower Power, ki je slovenski proizvod :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 (popravljeno) Največji davek je na uvožene stvari. Zato naj "mudeu" kupi CPI Flower Power, ki je slovenski proizvod :) Sam zakaj če je slovenski proizvod potem piše v angl. CPI Flower Power-- zakaj ne piše Moč cvetlic!??? Tuki se slovenci zajebemo! --sami sebe Popravljeno December 27, 2003. Popravil speedrunner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 Sam zakaj če je slovenski proizvod potem piše v angl. CPI Flower Power-- zakaj ne piše Moč cvetlic!??? Tuki se slovenci zajebemo! --sami sebe Če pa gremo v EU ;) Kaj bo en leteči holadnec vedu, sej še prebrat nebo znal tele naše toporiščine :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 Če pa gremo v EU ;) Kaj bo en leteči holadnec vedu, sej še prebrat nebo znal tele naše toporiščine :) Slovenija pa Evropa. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 o speedy zna pa prevajat iz anglescine v slovenscino zakaj pol se na cliotih ne pise slovensko nc? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2003 nimas kej sam v eu gremo pa vseen :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 Ma kaj ste csi tu zafustrirani al kaj da kr nekaj o davkih :P Boli te K za to JUST RIDE AND ENJOY!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2003 vcasih nas pa res mal zanese. den2 ti dam prov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 TEMA je pomembna. Svetujte raje človeku naj si kupi CPI Dizn Vision :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 27, 2003 Deli Objavljeno December 27, 2003 TEMA je pomembna. Svetujte raje človeku naj si kupi CPI Dizn Vision :) Ok, kupi si CPI Dizn Vision, da bo Tomozuki že enkrat srečen :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Ok, kupi si CPI Dizn Vision, da bo Tomozuki že enkrat srečen :D :D :D To so prave besede! Kar tako naprej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2003 sam kuker vem cpi-- niso lih nevem kolk kvalitetni. no mogoce se motem sam tko so mi povedal na servisu.mogoce se pa motem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 sam kuker vem cpi-- niso lih nevem kolk kvalitetni. no mogoce se motem sam tko so mi povedal na servisu.mogoce se pa motem Tudi ti si zadel v polno :D Sej vidiš da se zajebava 100 na uro :) Mislim, da smo že tolko prekomentirali okol tega, da ni vredno več besed. Karkoli bo pubec kupo nebo zgrešo. Priporočamo pa LC variante :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2003 dober si me :OK: bom mal bol pozoren Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 dober si me :OK: bom mal bol pozoren a ti pa si res verjel da ti priporočamo CPI-ja :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2003 ne men ne ker trenutno ne mislm kupet novga.sam s svojim kr zadovoljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 kdo pa sploh kupuje skuter :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2003 to temo sem odpru ker me je zanimal katerega bi vi kupil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 jst pa sem mislil da kdo kupuje skutera pa se ne more odločit kerga bi vzel :D butec jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 :afro1: kukr jst vem so CPI u pizdi, moj sošolc ga ma eno leto pa je začela plastika odstopat! V tem cenovnem razredu priporočam YAMAHA SLIDER cena: cca. 370.000 sit ali pa malaguti phantom cena: cca. 390.000 sit. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Januar 5, 2004 Deli Objavljeno Januar 5, 2004 :afro1: kukr jst vem so CPI u pizdi, moj sošolc ga ma eno leto pa je začela plastika odstopat! V tem cenovnem razredu priporočam YAMAHA SLIDER cena: cca. 370.000 sit ali pa malaguti phantom cena: cca. 390.000 sit. :) Bi ga kar mel ja ... lustn skutr :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se