denZ Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 kolk pa je cena RR-ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 so ze na prejsni strani napisal da 132evorv zdj pa to preracuni pa pride tm okol 32000sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 zdej je odvisno al bo kdo dal 2k sit več za to, da bo namesto ZX pisalo RR :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 zdej je odvisno al bo kdo dal 2k sit več za to, da bo namesto ZX pisalo RR :? Sam se mi zdi da ma RR krajši dušilc :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 malenkost ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 Sam se mi zdi da ma RR krajši dušilc :hmm: Sej to je men ql zato k na ditecha glih kkšni dolgi lonci ne pašejo k je uzdi bl kratek! To je pr ditechu za druge skutrje pa ne vem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 10, 2004 Deli Objavljeno Januar 10, 2004 Sej to je men ql zato k na ditecha glih kkšni dolgi lonci ne pašejo k je uzdi bl kratek! To je pr ditechu za druge skutrje pa ne vem! jaz sem enkrat enga vidu z ditechom, k je mel še avspuh 10cm nazaj od zadnjega potača........... :D :) full grdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 jaz sem enkrat enga vidu z ditechom, k je mel še avspuh 10cm nazaj od zadnjega potača........... :D :) full grdo Pomoje da je meu un k si ga ti vidu gor Gianelija k so bl dolgi! Do zdej na ditecha od vseh auspuhov k sm jih jst vidu še najbolj pašeta leovinci rr in zx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
||fire|| Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 kupi aeroxa!!!najbol cool skuter ali pa kar runnerco.. :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 ja fire to bo ja :lol: welcomm to forum :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 kupi aeroxa!!!najbol cool skuter ali pa kar runnerco.. :P :lol: ja to bo kr scooter zameni pa novš mev težav :lol1: :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se