Skoči na vsebino

Kateri scooter bi kupili?

romans1

Priporočene objave

Novi skutrji z vodnim hlajenjem so skor vsi čez pol miljona, zračno hlajeni pa se začnejo tam od ene 350 jurjev...

Pomoje bi blo najbolš da se ta tvoj frend mal pozanima, kateri skuterji so na tržišču pa keri so mu všeč. Pol pa odvisn kolk ma cekinov - al kup rablenga al pa novga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če je začetnik je najbol kšn typhoon al pa zip. V poštev pride še kšna gilera stalker.

Če pa hoče večji skuter pa kšna aprilia sr, malaguti firefox...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to ni tolk važno a je začetnik al ni - navadu se bo vsega :) samo, če bo na začetku kupil nekaj samo zato, ker je "za začetnike" mu bo pa pozneje žou... odloča samo kolk ma dnarja, pa ker mu je všeč :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če je začetnik je najbol kšn typhoon al pa zip. V poštev pride še kšna gilera stalker.

Če pa hoče večji skuter pa kšna aprilia sr, malaguti firefox...

nisem vedu da moraš tudi za skuter vozit imet dolgoletne izkušnje....:wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jez sicer nisem lastnik SRke, samo vem da ma ajnšpric (manjša poraba, težji je frizirat), pa da nima kurblna (če se ti sprazne akumulator ga do doma tišiš :lol: ) več ti bodo pa njegovi zvesti lastniki povedal :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..midva sva zdej mal pogledala na netu pa mal polistala po katalogu pa sva vidla:

..pa naju zanima ce ma ze kdo izkusnje s tem scooterjem, namrec je mojmu frendu fulll usec,...

Pa se ce je sploh vreden nakupa ?!?! Hvala za odg. !

LP

Ce se hoce konkretno zaj... naj kupi to....

1.Ne da se frizirat enkaj extra

2.kit je dragi ko ku***

3.crkne al pa zariba ce ma sportni filter dlej casa gor

4.stevec laze tak da adijo...

5.poglej po foromu so teme odprte ma ti vse pise..

Jaz mu odsvetujem nakup...naj rajsi pocaa do spomladi pa kupi SRko z Hyper 2 agregatom

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol je zgleda ta SR-ka Ditech cis u ku***

pa kako si loh to prvocsjo da steuc kr laze pa take... pa za sportn filtr... kr ribne... :?

zgleda da je res ful zanc..

Hvala za svetovanje !

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj bi sedaj kupili ,ce bi vam finance omagocale. ker skuter bi kupl. :D

... skutera nebi več kupo, no mogoče areo51, raje kakega endurota 125cc :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MA sej ditech sploh ni tak slab...

Motor je zlo dober...poraba je zlo mejhna...pri normalni vožnji brez blokad ziher 1l manj kot kak drug 'frgazer' skutr...

Priporočam če ne misliš zdej frizirat...blokade ven pa bo šol 70...alpa auspih za ene 80...

Je pa drgač čist povprečen...bremze kr ok, škoda k ma sam eno luč, pa je včasih ponoč kr kurba k ne svet dost...sedež je ok, lega pa tut...se da fajn polagat z njim...oblika pa itak 1A...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni se vam treba drzat sam naslova sem pozabu napisat tu pogovor o scuterjih. :OK:

U, kul, ce se mi ni treba naslova drzat pol pa lohk kar o vsem tle pisem... kolk kul... itak vsak k pride na motosvet nima nic drugega na svetu za pocet kot prebijat se skoz solato, ki nima nobene veze s tistim, kar ga zanima.... ej kul.... ze vem, kaj ce bi kr ukinl kategorije... k to je treba se proti sistemu borit stari... ehe..ehheehee...kul...eheheehe... k kategorije so za une luzerje k bi radi kdaj kej najdl, pa jim bom zdej sistem poderu, kaj pa uporabljajo iskalnik itaq.... ahahaha...

Sheesh. Buy a clue, if you can't get one.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no modelatorji majo skoz prov tko da no pa se drzmo naslova ker bo muca lacna. no dave sej ti dam prov sam preverjam ce si 24 ur na dan v sluzbi :OK: :OK: ne bod hud

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

speedfighta še enkrat, pol pa aerox vrjetno bi bil... al pa dna če bi mel dosti denarja :)

če pa nasplošno med 50cc pa bi kupo yamaho tzr 50 (baje gre samo odblokirana 90kmh-realnih)

tak da to je to ne :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest pa če bi še enkrat kupoval bi ostal pri Italijanski kvaliteti Piaggio / Gilera. :OK: :OK: kkšna Runnerca, ZIP...... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

seos folk,... jst sm tale frend od 4nY-ja k me zanima scooter Aprilia SR 50 Ditech :D , pa ce ksnih pac ni usec ta scooter usaj pise po netu, revijah, ...da je zelo dober, da ne govorim o obliki... :D

Tko da se bom vrjetno odlocuza njega, sam se neki me zanima kok pa tale "zverca" kej kusta.. :? :hmm:

...pomojm ga bom meu za puncke gor pelat :D :wub: :devil: B) komi cakam pa se 1que. decembra grem namrec delat izpit (pomoje) pa biu prasu kok stane za (50cca) izpit pa ce ga je tezko nardit,--

-==hvala za vse "koristne" odgovore==-

lp bLaZe`

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..midva sva zdej mal pogledala na netu pa mal polistala po katalogu pa sva vidla:

Aprilia SR 50 Ditech

jst mam ditech do zdej sm zadovoln (ker mi ni treba tolk na pumpo hodt) :OK:

drgač se ga res ne da tolk predelat če daš blokade ven ti gre 84 po firefox števcu

izpit je blazno drag okol 40.000 sit odvisn kje ga delaš pa kolk ur praktične vožnje maš

če si str 15 rajš počaki drug let pa si nared A kategorijo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja če novš čist prepričan pa nabav sr 50 ker to se da dobr navit porabla pa ti bo mal več kot ditech oblika je podobna minareli agregat dobr se da frizerat glede ditecha kolk pa bi rad da ti bo šu ??? :? počak do pomladi ko bojo nove hiper...... mašine

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ti je res tolk všeč ta diteh, si raj nabav navadno SR-ko. Ker ponavad se slej ko prej vsak spravi frizirat skuter, za kar pa diteh vsekakor ni primeren. Bolš da ostaneš pri dobrem starem frgazarju, ne pa neki elektronski pumpi kjer sploh ne veš kdaj bo vse skup fuč. Pa diteh sploh kurblna nima, tko da če aku štrajka ni šans da ga vžgeš. To so dejstva, zravn je pa še moje skromno mnenje. Tko da premisl. :ph34r:

Izpit je pa hudičevo drag, pod 50k ne prideš skozi.

Popravljeno . Popravil Kremšnitar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no modelatorji majo skoz prov tko da no pa se drzmo naslova ker bo muca lacna. no dave sej ti dam prov sam preverjam ce si 24 ur na dan v sluzbi :OK: :OK: ne bod hud

Sej to jest tko mal besnim, pol je pa takoj v redu. Nic se sekirat.

Jest osebno bi si kupil Gilero DNA al pa Pezoja Jet Force

Oba se mi zdita dovolj dober kompromis (v dolocenih pogledih) med tezjim motorjem in skuterjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!