Skoči na vsebino

Kateri scooter bi kupili?

romans1

Priporočene objave

huh, jet force 125 kompresor:) to je nekaj:)

sicer pa, jaz bi si kupil stari letnik od zipa sp:) crnega celega.

je tudi lep skuter, ampak majhen...gre pa na zadno takoj;)

ce ne pa aeroxa, ceprav mi je speedfight najlepsi, ampak na zalost premalo delov za tuning (razen v nemciji, ampak vseeno ni ta hudih cilindrov ala evo.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha kremsnitar ce sm jst prou razumeu, mi svetujes nakup Aprili-e SR 50, sam a je ksna razlika v obliki, kera vec gre (km/h) ...

...pa u cem je 1 bolsa od 2-ge .. :?

Hmm izpit pod 50k ne bo :? a ga je tezko narest--- ? a majo decembra ksne popuste :lol: :rolleyes:

Ne sej drgac kuk pa kej stane-ta tale dva od Aprili-e skuterja.. SR 50 Ditech in SR 50 :hmm: :004

-==hvala za odgovore==- Lep pozdrav ! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če misliš skuter met samo za babe gor vozit, te si kupi enega za pederirat.

Če pa se misliš vozit, kupi nekaj bol funkcionalnega.

Za tebe najboljša: Aprilia SR 50 DiTech. Pa še lahko boš puncam govoril kaj je to DiTech pa kak je to dobro, one pa bojo mele DiTecha za Bat-skuter.

Puncam je lepa, pa kolko tolko leti brez predelave.

Moje mnenje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh.. Sej verjamem da DiTech tut lahko leti ko marija...

samo na servisih bluzijo da ma blokado not al kaj... pa še pol z športnim auspuhom leti isto kot original :) Pa da o kitih ne govorim...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Raj nabav navadno Sr. Ker ditech ko se ti enkrat pokvar ti ga noben ne zna več popravt. Pokvart se ti pa sigurn enkrat še predn nardiš 10000km.

Drgač za cene pa to si pa pejt pogledat na www.avto-triglav.si/aprilia/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem da je full problemov z njim, sam jst ga bom useen kupu, komi cakam spomlad... :D :OK:

..pogledu sm ceno.... 523.000 sit :o <--- a bi se dal kje cenej za par jurckou dobit :) pa se ksni popusti B) :lol:

-==hvala za odgovore==-

Lep pozdrav ! bLaZe`

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah sej je lepa sam....ne no bom ustau pr Aprili-i SR 50 Ditech .. :D

Zgleda hujsa a ma kej vecje pospeske Area51 ?!?! pa koncno.. ? a mate ksne tezave z njo.. kurbl, vozne lastnosti, akumulator,... :?

Ma pomoje je tut kej cena visja... :hmm: :? Sej bom vidu,..izpit grem drgac delat Decembra 20-ga na moj rojstni dan :P :D komi cakam, dejte mal uni k ste v preteklih POU leta sli delat izpit, ..kako je blo :? aje blo tesko :? :unsure:

Povejte kaj ste use delal ;D a je kdo tuki iz 1-ve naredu izpit (50cca) .. ?? Pa a se res SR-ka full hitr pokvar =?!? zkaj pa ?

-==hvala za odgovore==-

Lep pozdrav, bLaZe`

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda hujsa a ma kej vecje pospeske Area51 ?!?! pa koncno.. ? a mate ksne tezave z njo.. kurbl, vozne lastnosti, akumulator,... :?

Ma pomoje je tut kej cena visja... :hmm: :? Sej bom vidu,..izpit grem drgac delat Decembra 20-ga na moj rojstni dan :P :D komi cakam, dejte mal uni k ste v preteklih POU leta sli delat izpit, ..kako je blo :? aje blo tesko :? :unsure:

Povejte kaj ste use delal ;D a je kdo tuki iz 1-ve naredu izpit (50cca) .. ?? Pa a se res SR-ka full hitr pokvar =?!? zkaj pa ?

-==hvala za odgovore==-

Lep pozdrav, bLaZe`

Moj bratranec ma Areo51 pelje se super za moje pojme 2x lepse ko DiTech koncna je itaw visja sfrizirat se da tak kot treba....to je to :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda hujsa a ma kej vecje pospeske Area51 ?!?! pa koncno.. ? a mate ksne tezave z njo.. kurbl, vozne lastnosti, akumulator,...  :?

Ma pomoje je tut kej cena visja...  :hmm:      :?    Sej bom vidu,..izpit grem drgac delat Decembra 20-ga na moj rojstni dan  :P    :D  komi cakam, dejte mal uni k ste v preteklih POU leta sli delat izpit, ..kako je blo  :?  aje blo tesko  :?  :unsure:

Povejte kaj ste use delal ;D  a je kdo tuki iz 1-ve naredu izpit (50cca) ..  ??  Pa a se res SR-ka full hitr pokvar =?!? zkaj pa ?

-==hvala za odgovore==-

Lep pozdrav,  bLaZe`

Moj bratranec ma Areo51 pelje se super za moje pojme 2x lepse ko DiTech koncna je itaw visja sfrizirat se da tak kot treba....to je to :)

jp jest bi tut raj areo 51 uzeu kokr pa SRa!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer sm jst naredu izpit 1,5 leta nazaj (sem ujel zadn rok k je bil izpit še po tastarem) vse v prvo in še z mojo ladjo poligon in kokr sm slišu ni noben problem nardit zdej, k je še vožnja po mestu. Vožnja po mestu ti bo koristla k boš spoznal kako pravilno vozt. Jst sem se mogu vse sam naučit pa kam se postavt pa kam gledat pa vse, če zajebeš si adijo. Edino kar je tacga je ful prevelka cena :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem naredo, moram samo se republiske it pisat in pa izpitno voznjo. Do zdaj me je kostalo 47k, rabim pa se vsaj 20k min.

skratka bedaa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pa aprilia area?

ta motor pa jest nebi nobenmu predlagov :unsure: moj kolega ga ma pa sm ga tud že vozu na kratko povedan motor je štorast ko.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah sej je lepa sam....ne no bom ustau pr Aprili-i SR 50 Ditech ..  :D

Zgleda hujsa a ma kej vecje pospeske Area51 ?!?! pa koncno.. ? a mate ksne tezave z njo.. kurbl, vozne lastnosti, akumulator,...  :?

Ma pomoje je tut kej cena visja...  :hmm:      :?    Sej bom vidu,..izpit grem drgac delat Decembra 20-ga na moj rojstni dan  :P    :D  komi cakam, dejte mal uni k ste v preteklih POU leta sli delat izpit, ..kako je blo  :?  aje blo tesko  :?  :unsure:

Povejte kaj ste use delal ;D  a je kdo tuki iz 1-ve naredu izpit (50cca) ..  ??  Pa a se res SR-ka full hitr pokvar =?!? zkaj pa ?

-==hvala za odgovore==-

Lep pozdrav,  bLaZe`

cena za areo je mensezdi nižja pospeški so mal slabši odblokerana gre mensezdi

počasnej kot odblokeran ditech :OK: izpitno vožno sm naredu u prvo mal je blo težko prvič

teorijo pa sm enkrat padu

Popravljeno . Popravil GP ditech
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz ti tak povem!

če milsiš met kaj koristi od motorističnih let ti priporočam:

_pri 14 atx ala apn

_16 pa itak 125!!

tak sn jaz tut naredo in MI NI ŽAL!!! :notworthy: :notworthy:

lp! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker ce tak gledas je tak...pri 14bos kupo se bos 1 leto tak vozo pri 15 ga bos navil ko teleta pa dnar bek tolko zmetal da adijo( tako jaz nekoc) pri 16-17 pa ga bos zacel prodajat....Rajsi pocakaj do 15ga pa si peri 15ih kupi kako 125ko pa se vozi tak malo samo za duso pri 16 pa tak dobis izpit pa je to to...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

alpa si pri 14 ko maš ispit kupš enga rablenga apn-a alpa atx-a daš za dobrga 50k sit pa še ene 30k sit zravn da ga spravš do ene realnih 70km/h lih tok da nisi kolesar. pa poj kupiš 125 ko si dost str. unga maš pa za zravn za afnat :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!