Jerry_exc Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 jest pa zaklenem samo balanco. čelado mam pa ponavad sabo alpa jo zaklenem z ketno k mam zadi en mehanizm k klučavnca za prpet kej :hmm: pa še nkol ni nč blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 ena varjanta je xena klučavnca za disk z alarmom sam k sm jo jest iskov ni mel noben nč dobrga za povedat čez to klučavnco. baje da se dogaja da začne tult brez razloga Jo, moj foter ma toto Xeno, ko tuli. In je kar fajn. Za brezveze še nikol ni tulila. Je pa ful občutljiva na dotik. Še dobro ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 kje se pa da dobt to xeno :? pa prblizna cena :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 tc motoshop za točno ceno poglej na nihov stran sm mislm da je okol 25K sit :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 tc motoshop za točno ceno poglej na nihov stran sm mislm da je okol 25K sit :hmm: tc motoshop stran, če slučajn ne veš naslova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 no zanima me kako preprečte da vam ne ukradejo :fight2: skuterja :? a jih zaščitite z Ključavnicami zavarovanjem predelavami vžiga parkirate na vidnem mestu parkirate ga tako da ga čimbol skrijete alarmom spremenite videz tako da se od daleč ve da je motor vaš ali kaj drugega :unsure: jz mam disk lock če grem v trgovino al pa km za krajši čas pol pa imam še eno velko in močno zajlo :naughty: da ga ne morjo odnest če grem kam za dlje recmo v kino :devil: pa vedno ga parkiram na vidno mesto :) razmišlam pa še da bi ga zavarvov :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 2 disk ključavnici letos bom pa se na nevidnem mestu dav stikalo za prekinitev dovoda elektrike :P :P (ampak to :( ne pomaga če kradejo s kombijem :fight2: :fight2: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Mislim da ce mojega vkradejo bi vsi vedli od koga je :) Drugace pa nic kaj posebej ga ne zaklepam.....sicer mam alarm gor samo ga nimam priklopljenega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 jaz mojmu sam volan zaklenem pa odspredaj z močno pletenico potač z amortzerjem priklenem drgač pa tukaj pr nas nit ne kradejo tolk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 Če bi ga rad zavaroval ti vsekakor bolj priporočam BUBA alarm. Stane sicer 104.000sit, ampak maš pa skuter zmeraj pod kontrolo, čeprav te tam ni. Namreč alarm ti sporoči na GSM, če se ti je kdo dotakno skuterja, ga premakno ali mu spremenil lokacijo (v primeru da so ga odpeljali). Torej, pove ti trenutno lokacijo skuterja do 500m natančno. Poceni stvar so stikala in tudi kakšen alarm je dobrodošl :) Drugače pa rabiš KETNO!! Pa okol droga ga je treba zahaklat al pa dva skuterja skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 Če bi ga rad zavaroval ti vsekakor bolj priporočam BUBA alarm. Stane sicer 104.000sit, ampak maš pa skuter zmeraj pod kontrolo, čeprav te tam ni. To sem jaz razmislal po tem ko si mi ti reko za to da bi ga kupo za novi motor :hmm: Ti si ga bos zdaj za B&W vzel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 To sem jaz razmislal po tem ko si mi ti reko za to da bi ga kupo za novi motor :hmm: Ti si ga bos zdaj za B&W vzel? Nea ga mislim kupit, ker je preveč dragi. Neki drugi alarm bom noter pokno :) Če bo kdaj okol 60.000sit, te se bomo menli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 Mas prav ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 (popravljeno) Če bi ga rad zavaroval ti vsekakor bolj priporočam BUBA alarm. Stane sicer 104.000sit, ampak maš pa skuter zmeraj pod kontrolo, čeprav te tam ni. Namreč alarm ti sporoči na GSM, če se ti je kdo dotakno skuterja, ga premakno ali mu spremenil lokacijo (v primeru da so ga odpeljali). Torej, pove ti trenutno lokacijo skuterja do 500m natančno. Poceni stvar so stikala in tudi kakšen alarm je dobrodošl :) Drugače pa rabiš KETNO!! Pa okol droga ga je treba zahaklat al pa dva skuterja skupaj. daj prosim obrazloži človeku, kaj še ta alarm buba potegne za sabo........kakšni so stroški,itd......namreč za 104.000,00 SIT dobiš samo alarm....in nič več......vse ostalo je se mi zdi plačljivo,kajne? Popravljeno December 29, 2003. Popravil bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 a ni podobna tema ze nekje obstajala? :? drgac pa upostevaj vizualni faktor ter faktor dejanske zascite, kar pomeni da bos dolocene procente lopovov ze z enim banalnim izgledom (beri namisljeno protekcijo) odvrnil od kraje........... potem je pa tukaj se faktor dejanske zascite, ki je za moje pojme nek malo boljsi alarm, neka res dobra ketna/zajla/whatever, ter stikalo za prekinitev vziga...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 Ključavnicami - DA zavarovanjem - NE predelavami vžiga - DA parkirate na vidnem mestu - DA parkirate ga tako da ga čimbol skrijete - NE!!! alarmom - NE SE spremenite videz tako da se od daleč ve da je motor vaš - to pa itak! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 zaklepanje balance-da Ključavnicami - da zavarovanjem -da predelavami vžiga - ne parkirate na vidnem mestu - da parkirate ga tako da ga čimbol skrijete - ne z alarmom -ne marsikateri falot tut ne bo vedu ce recimo odklopis akumulator, pa da das ono kapco od svecke dol. (to je v primeru ce ga hoce odpelat od mesta) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 če kdo želi ukrast skuto bo prišo s kombijom pa bota 2 poknala ga not pol se bo pa doma uvarjuz ostalim al pa po delih naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 (popravljeno) men dones montirajo cip GPS sistemom sicer pa stvar ni pocen sam pa deluje zadeva je majhna in ti jo baje prvarijo na ohisje ter tudi sam ne ves kam zadevo dajo ker ne smes bit zraven.. sicer pa ko ti ga okradejo majo tudi svojo varnostno sluzbo ki pricne takoj z izkanjem .lokacija znama v pol ure..izsti sistem k buba sam da moj nima telefona v motrju.pol bom pa vsaj mal bol mirno spal. pride 90 tisocakov Popravljeno December 29, 2003. Popravil Noise Data Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 (popravljeno) to pa je hudo :D sam če ti ga odpelejo v tujino a tut pokaže kje je? pa kolk je natančen?? Popravljeno December 29, 2003. Popravil GP ditech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 pride 90 tisocakov ja če pol res dobiš skuterja nazaj poj je cena vredu :) če ti je kaj za motor al pa če živiš na takem mestu...je to nujno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 vsekakor se posebaj zato ker so mi ga pred tremi dnevi hotel ukrast se dober da sem jih zmotu(sreca pa taka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 ej kdo ma pa pol nadzor na tvojim skuterjem kje si ti doma al una varnostna sluzba al kako je to urejen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 ej kdo ma pa pol nadzor na tvojim skuterjem kje si ti doma al una varnostna sluzba al kako je to urejen mislim da dobiš zravn še kakšn zaslonček(velikosti dlančnika), k maš ga doma in pol točno vidš kje je skuter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 men dones montirajo cip GPS sistemom sicer pa stvar ni pocen sam pa deluje zadeva je majhna in ti jo baje prvarijo na ohisje ter tudi sam ne ves kam zadevo dajo ker ne smes bit zraven.. sicer pa ko ti ga okradejo majo tudi svojo varnostno sluzbo ki pricne takoj z izkanjem .lokacija znama v pol ure..izsti sistem k buba sam da moj nima telefona v motrju.pol bom pa vsaj mal bol mirno spal. pride 90 tisocakov ne smes bit zraven? a ni to mal smesno, das 90 000sit, kar ni malo denarja, oni ti vse to ustimajo ti pa ne ves ket mas cip :cry: . kako je pa s tem v tujini? a jih tam tut izsledijo? ker ce si ti recimo nekje v primorju, so v pol ure ze 3x cez mejo. alpa ce ti ga ukradejo v tujini? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se