Ciko Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 meni je uspelo še eno zbrskat, samo je nekak čudna (tako otroško faco mam :) ) hehe, pa še izven forme sem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 rdeco tak pwna :D pokavec:D a ga je zeblo?:> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 roba,enak polover maš ko jaz(SC) samo,da je moj zelen,pa zbledel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 rdeco tak pwna :D pokavec:D a ga je zeblo?:> Walda :) samo jaz sem zdaj malo an vijolcno sel :) Itaq da ga je ce smo v pesnici pod rondojim bli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 (popravljeno) hmm... to pa naj bi bil jas :D Popravljeno November 8, 2003. Popravil Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 evo mene ;) sploh nimam več slike brez motorjov gor :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Pa še moja malenkost... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 no evo da me vidte ta je pa z razredne zrezana :P sam je že en let stara <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 evo mojo sliko, ko oponašam oniga ko vodi Vic za jurja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ker drugač nimam očal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 no klele je blo 70kg, biceps je biu pa 36, 37 tmnek... bl slabo definicijo mam ker mi je brezzveze :D evo slikco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Končno ena skuterska ... da nav preveč napenana pa mišic pa nemišic pa zvezdic ... za skutr je treba merkat na usko kilo B) slika: beno & Profi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Ewo še mene.. bol slaba slika, ker je iz razredne :) Druge so pa vse za v kurac.. bom eno še na (oz. nad >:-) ) snegu posnel, pa vam sendam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) Še moja slikca, žal nisem najdu nobene večje <_< tisti na levi sem jest, un na desni pa en moj frend. slika je ko smo šli z skuteri čez Vršič ;) Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil pogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Js pa pridem u žirovnico 1000%!!! :naughty: Pa še moja fotka: Rajš skuterček poglejte k mene :P ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Pa ne se me ustrašt, ker me pol manjka! Sliku je Kužner ko smo bli u Treviso na neki podelitvi za Alpe Adria jure007: zato ker sem 100% da ti bo Dave zbrisu slikco sem jo jest pomanšov na največjo dovoljeno resolucijo (800x600) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 NP, sej zej mora Dave samo tvojo tavelko slikco zbrisat pa bo :D O kul, tenks Bonzy, k se ti je dal resizeat sliko. Sem popravil juretov post preden sem prisel do tja da bi videl, da bi ga lahko samo zradiral. No evo se mene (Motor ni moj na tejle sliki - ga ni bilo z mano na Grobniku za casa tega posnetka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 hehe to je pa yamaha Fazer 1000, če se ne motm :D lepa slikca :D Je, ja, Bladzotov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Dave tale fazer na sliki je pa od Blaža Žgajnarja kajne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 gapi a pa ti veš da omenjeni Blaž tudi sodeluje tukaj na forumu? OK, drugače je pa tukaj še moja slikca, posneta med čakanjem na rezultate spretnostne vožnje v Kamniku 2003. (pssst... to je takrat ko sem zmagal :) ) xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 evo sm še jez eno svojo nek staknu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 no, pa se jst... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 se ena iz lanske razredne slike... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 na maturancu (KidRock Wannabe :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 jst vcasih... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 moj best frend (Miha)... :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se