romans1 Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) zanima me ce se vam je ze kdaj cist otrgal od zgoraj nastetega. pa verjamem da se vam je ze. mislm da teme se ni blo ce pa ze je bla se pa opravicujem ter naj jo modelator zbrise :OK: :OK: :OK: pa brez zamere Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ja men se je to glih u tork zgodlo- zavijou sm levo odzad pa en prleti s pe?ojm pa ?ist mimo mene :angry: pol sm pa cist popizdu pa sm za njim. na semaforju se ob njega postavm, potrkam po oknu ga napizdim pol pa sm gas :grim aja-pa neki mi je pest kazou :lol: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) ohh avtomobili ;) ce se pripeljes s cestnim motorjem, te se nekak tolerirajo, ampak ko enkrat vidijo rumeno tablico....no comment, dost izsiljujejo, prehitevajo ko zmesani... drgac nism mu nikol vecjih tezav s policisti, edin ene parkrat so me ustavl hotl prometno, voznisko, mal pogledal ce luci delajo pa take stvari.. Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 kako mal tko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 aaaaaaarghhhhhh, eni izmed tistih k majo stare civice al pa stare crx-e delajo vcasih tolk sranja da si mislt ne mors!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: najhuj je blo pa enkrat pred Smarjem - me en rdec civic me gre prehitevat (mislim da je bil 1.4 16V - 90 konjev, star model), pa se mi smeje model skoz okn, pa neki nakazuje kok sm pocasn pa to, no, koncno se odloci, pa gre naprej (neki cajta sma se drug ob drugem pelala), na izi se za njim, kakih 60, 70 na uro, pol si vzamem mal zaleta, pa tazadn (desni) ovinek s Halerjevga brega odpelem na polno, pol takoj za sikano vuff mim njega, on gasira za mano, sma se pelala ze neki cez 150, js razfukan totalno, on vrjetn tud, picima na polno, vedno dlje je bil, pol ga pa naenkrat cist zmanjka - WTF?!? pogledam spet naprej - skifi!! :blink: v tistem soku se pomislu nism na bremzo, sam policaja sm gledu, on pa gledu mene, pa radar, pa mene, pa radar, ko sn pa mim letu sm pa sam vidu neki da se smeji pa odkimava pa neki govori - vrjetn se mu radar ni dost hitr zalaufu, pa je klel ko me je gledu... :lol1: drugac pa po mojih izkusnjah tovornjakarji najmanj izsiljujejo, velikrat tud dajo desni zmigovc ko je cesta pred njimi prosta, itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 mah, najbolj smesno je, da se peljem 90 pa pride avto pa me prehiti pa se pred mano pelje pol ves cas se pocasneje. smisel je, da me je MORAL prehitet samo zato ker sem skuter:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 @Zok taglavn da te ni ujel @jrk0 pac smo mi za njih nekaj "manj" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Najbolj pa če se avto fura 40 al pa 50, pa ga greš prehitet.. pol pa vidi da ga prehiteva skuter, pa hitro po gasu stisne.. ****a jim... so me že 100000000x v nevarnost spravli. Pa pravijo kak skuteristi spravlamo druge v prometu v nevarnost... blah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 mene najbl motjo kkšne mame zgublene v mestu vozjo ene 20 pa gledajo levo desno pa k gre pač tok počas ji peleš čist za ritjo poj pa mama vid daj odcep falila pa pohod bremzo ko..... poj pa se morš skor na taspredno postavt da se ji ne naslonš na odbijač.... :angry: sam sej jest tud avtomobiliste ob živce spravlam :naughty: je blo enkt v radovljici pr živilah na semaforju je rdeča grem mem kolone pa se postavm čist spred zravn enga avdija a4 karavan lublančan je biv. pa začne tip zravn mene gas navijat jest ga sm pogledam pa je bla že rmena pa tip spele. sm počakov da je štartov poj pa sam mem pa do ene 100km/h naterov. poj so pa u radolc kšne 2km naprej od semaforja ležeč policaj velk najbl :naughty: jest skočm na policaju k sm vedu da je tm k je blo ponoč tip pa prletu gor pr ene 80km/h k ni prčakvov sm se sam smejov k sm u špeglu vidu kokogaj zmetal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 @Zok taglavn da te ni ujel @jrk0 pac smo mi za njih nekaj "manj" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 No jst pa avtomobilista zajebov. No jst se pelem lepo počas(40km/h). Pol pa me začne prehitevat en avto jst pa po gasu in sma se vštric pelala. Nasprot pa avto prpele. Ni velik falilu pa bi zaletela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) no mi k smo v torek mel miting in smo šli po glavni cesti na Bled je se je tut nekej takga zgodil. Vozmo drug za drugim in ene 5 k smo bli zadej na priključku stranske z glavno zelo prometno cesto dohiti en zaduvan tovornjakar in ko da nas nebi blo nas je šu prehitevat 20cm od nas čez polno črto in nam zadnjim 3 v koloni čisto zapru pot in se nismo mogli vključiti na glavno cesto. Če še kdaj vidm ta tovornjak (rumene barve, Goriške registracije) mu bom z veseljem pod gume nastavil risalne žebljičke :angry: :angry: Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil pogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Jst pa še nikol nism meu kšnih podobnih težav z avtomobilisti, ker mam vedno hladno glavo. Razn enkrat k sm se z fotrom vštric pelu me je pa neki razjezil sam on je pol itak gas pohodu pa ga ni blo več. Doma pa sam :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Pr men je blo enkrat podobno kot je manijak napisu, sam da je bla druga situacija. Jst se spravm prehitevat en avto, on voz ene 60 jst pa za njim in kresnem po gasu. Ko sva bla vštric je tip začeu pospešvat, tko da ga nism mogu prehitet. Mal naprej je bil pa en ovink v desno pa ful peska ob bankinah. Mal je mankalo pa bi zapelu na tist pesek in bi se skantal ko veverca. porkamadona :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Če še kdaj vidm ta tovornjak (rumene barve, Goriške registracije) mu bom z veseljem pod gume nastavil risalne žebljičke :angry: :angry: z risalnam žebličkam se boš spravu na gimo od tovornaka :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ah tovonjaki to sploh ni problem še dobr :) sam kaki stari bl pa zgubleni to pa :fight2: enkrat sm za enmu pelu mal bliži pa sploh ne tok zlo in model se vstav sred ceste in not neki maha da se je skor prehladu zravn folk zad pa trob bol je biv pa še bl zgublen je pa v naslednem križišču še izsilu enga :angry: pa enkrat se je mamca v križišču vstavla pršla iz avta in mi začela grozit z policijo :lol1: sam je pa ena hotla v to ulco not zavit :lol1: in je bil pol cel kaos pa se je pol tud vsrala ;) k sm šov v žirovnico na meeting :naughty: se je pa modelu pred mano kr naenkrat poslabšal in mi je začev mahat nj grem mim njega nasprot pa promet no pol je bla pa rdeča in spet maha nj grem naprej pa nism hotu je pa kr na pločnik zapelov pa čakal da smo šli vsi mem :lol1: v tem da pa po nepotrebnem prehitevajo pa sploh nebi :fight2: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Jojoj ti z Civici pa Crxi....En petek pred kakima dvema mescoma smo jaz,matej pa se en kolega sli na pijaco jaz sem se peljal z matejovim oni2 pa oba na runnerci pa stojimo an kriziscu pa prideta dva player z civicom na semafor sipe dol muziko do fula pa se mi smejita pa gas nekaj nabijata :wacko: Pa ju jaz gledam pa si mislim se aerox ma pospeske gremo probat :) Se vzge zelena jaz pune po gasu mimo nju... :OK: :OK: oni dva pa zadja za mano pune hakle....in komaj v tretji sta sla mimo mene :o Pridemo do drugega krizisca sta sipe dal gor muziko dol vgasnila pa naprej gledala jaz pa se smejal ko bik :lol1: :lol1: :) O tovornjakarih pa dedejih z starimi olimpijami pa tak naprej pa se nebomo menli rajsi... ker se lahko samo :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 hehe roba :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Mah, jst mislim da sm vsak dan klel čez avtomobiliste in tovornjakarje, včasih tut avtobusiste. Avtomobilisti te itaq prehitevajo na centimeter (dobesedno), na ravnin te prehitijo, pol jih morš pa v ovinkih čakat pa bremzat k se pelejo k upokojenc pred žalam. Bog ne daj da bi se ti kerga spravu prehitet, kete pol jebajo v povno. Alpa k ti za ritjo vozjo pol pa čez ovinke ne upaš bremzat da te ne bi nabil od vzadi. Najbl hudo je pa k ti gre nasprot ker prehitevat da pol peleš vštric s še 2 avtoma. Polcaji pa so sam zato da te jebejo v glavo. Jst jih bom šel tožt ker mi vsakič k so me ustavl nabil pulza do fula <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ene stvari pa nam nkol pozabu :lol1: k sm biv še brez motorja pa sn biv sopotnik pr fotru na cbr-ki :OK: pa zapele tip zravn z enmu sumlivmu avtam kao neki športn pa začne gas navijat je mislu ko se mu dere :lol: pa ga fotr pogleda pa obrne gas daj šlo do ene 12k obratov pa akrapoviča ma gor da sej res slišal an. je tipa kr minil poj še dirkat ni hotu :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 gas daj šlo do ene 12k obratov pa akrapoviča ma gor da sej res slišal an. je tipa kr minil poj še dirkat ni hotu :lol1: :lol1: :lol1: Kak je akrapovic pred davnimi leti se na nasem dvoriscu lepo pel :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 čez ta zvok ga pa ni :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 čez ta zvok ga pa ni :notworthy: Se definitivno strinjam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ko sem sel na meeting v zirovnico (oni prvi), je manjkalo najvec 10 cm, da me ni idiot pri hitrosti 50-60 (jaz sem sel ene 40-45) z ogledalom zahaklal za balanco. :angry: Al pa tista: Grem jazst tankat v 2km oddaljen kraj. Do tja vodi dokaj lepa rahlo vijugasta cesta z nekaj vecjimi ovinki. Jazst prpičim enemu kretenu z eno staro drvarnico na kolesih za rit, tip je vozil max 30, nakar dam zmigovc, da ga bom prehitel.Model se lepo naprej pelje 30, ko pa sem bil vzporedno z njim, pa je nabil gas tocno toliko, da sva peljala v štric. To se je ponovilo ene 3x zapovrstjo, nakar jest najbolj zmanjsam gas in pocakam par sekund, tako da model misli, da se me je otresel, nakar nabijem gas do konca (kolikor se to z blokadami da ;) )in sem ga prehitel v ovinku. Kajpak da je sledil ustrezni signal (sredinec :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ' date='30 Oct 2003 @ 22:45'] ko sem sel na meeting v zirovnico (oni prvi), je manjkalo najvec 10 cm, da me ni idiot pri hitrosti 50-60 (jaz sem sel ene 40-45) z ogledalom zahaklal za balanco. :angry: Al pa tista: Grem jazst tankat v 2km oddaljen kraj. Do tja vodi dokaj lepa rahlo vijugasta cesta z nekaj vecjimi ovinki. Jazst prpičim enemu kretenu z eno staro drvarnico na kolesih za rit, tip je vozil max 30, nakar dam zmigovc, da ga bom prehitel.Model se lepo naprej pelje 30, ko pa sem bil vzporedno z njim, pa je nabil gas tocno toliko, da sva peljala v štric. To se je ponovilo ene 3x zapovrstjo, nakar jest najbolj zmanjsam gas in pocakam par sekund, tako da model misli, da se me je otresel, nakar nabijem gas do konca (kolikor se to z blokadami da ;) )in sem ga prehitel v ovinku. Kajpak da je sledil ustrezni signal (sredinec :D ) a je biu mogoče beu golf? :hmm: :) poznam enga (eni mu pravjo "tasvetu" :lol1: ) ni za nobeno ceno ne pusti, da ga motor prehti, sploh pa ne kakšen mejhn.. s tem se še clo hval in je govoru, da bi tud s ceste zrinu, če bi blo treba.. svašta :wacko: <_< :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se