Skoči na vsebino

ali ste se ze kdaj spravel ob zivce

romans1

Priporočene objave

Ah mater... jaz sem vozo za enim starim... mater vozu je 30... Pol sem ga hotu prehitet in se stari ni htel vmaknit... bil sem 40 cm od spegla njegovega in me zgleda ni vidu.. se bolj je ven zapeljal. Pol je bil lih ovink in sm mogu prbremzat da me nebi kdo nabil v ovinku.

Mislim sploh te ne vidijo.. in to zanalasc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja no, ni nujno da te ni videl zanalašč. Obstaja takoimenovani mrtvi kot. To je predel na obeh straneh avta nekje vzporedno z zadnjimi vrati približno 1m stran od avta, kjer se te pač ne vidi. Pa sej ste ziher o tem bral v uni knižci pa izpit kjer je vse lepo razloženo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

en metr vstran se pa motor ze fajn slisi, ce ze nimate orihinalnega frcota! sicer jaz takih problemov da me kdo ne spusti mim skor da nimam (najveckrat me hoce kdo pr semaforju zjebat, ko pa pod sklopko v prvi padem naprej me pa sam debel gledajo ka je to zaen cvajtaktar... :lol1: ), ampak v Parizu recimo, na obvoznici, ce motoristu ne das placa, ti bo s skornjem brcnu v vrata - ze nekajkrat vidu na lastne oci!! pol pa seveda sledi obisk pri avtolicarju... :) to bi mogl tud mi zacet delat... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm mu tut že problem s tem, de se niso hotel umaknit.

Pred menoj se pele ena stara mamca pa jo hočm u ovinku prehitet, pa se je kr po levi pelala tko de sem jo po levi bankini pol prehitu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobr bi blo če bi se policaji posvetl tut starejšim z ispitom in ne sam mladim brez izpita.

dream on! :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa začne tip zravn mene gas navijat jest ga sm pogledam pa je bla že rmena pa tip spele. sm počakov da je štartov poj pa sam mem pa do ene 100km/h naterov. poj so pa u radolc kšne 2km naprej od semaforja ležeč policaj velk najbl :naughty: jest skočm na policaju k sm vedu da je tm k je blo ponoč tip pa prletu gor pr ene 80km/h k ni prčakvov sm se sam smejov k sm u špeglu vidu kokogaj zmetal :lol1:

Apol maš še kaj posebej navitega? Prosil bi te če mi poveš kaj se da še narediti, namreč jaz mam tudi DT50, ampak sem samo cin špulo zamenjal pam i gre kakih 80-90 km/h. Slišal sem, da se dobi kit z 70 ccm...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Apol maš še kaj posebej navitega? Prosil bi te če mi poveš kaj se da še narediti, namreč jaz mam tudi DT50, ampak sem samo cin špulo zamenjal pam i gre kakih 80-90 km/h. Slišal sem, da se dobi kit z 70 ccm...

ja, tovarniska frizura... ...125 kit... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najvecja oslarija k sm jo js kdajkoli na cesti z motorjem naredu je pa bla ko sm enkrat hotu probat kolk gre, na tisti cesti mim Bukovzlaka, proti Celju, ko je full dobra pa dolga ravnina, pa siroka cesta, pregledna, pa vse. js ze iz gozda zacnem gasirat, v desnem ovinku prehitim dva avta, gas naprej, nc bremzat, hitro srecko kupit :) , vidim pred menoj en avto, grem na levo stran, je pa un pred mano zacel levo zavijat - FAAAAAKKKKKK!!!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: jes bremzam ko butl (kakih 140, 150 sm ze mel not, on pa ce je mel 50), da bi se na desno postavu pa po desni mim (bil je ze na sredini ceste, na pasu za zavijat), pa sm bil ze way too close, sploh pa ne mors se pr taki hitrosti vozit ko s 40, pa cist po levi mim... :kva1: kva mi je pa takrat prpo stisnal!! :blink: pol sm zvedu, da je una v avtu bla moja sodelavka (takrat sm se glih pelu v sluzbo, k sm pocitnisko delu v Tusu), pa me je napizdila, pol sm pa reku zkva pa ni ona zmigovca dala, je pa vtihnla (sej ne vem al ga je dala al ne... :P :D :D :lol1: :lol1: ).

nauk?? NIKOLI ne prehitevaj v kriziscu!! :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men gre pa najbl na kurac k te kksn avtobusar al pa kksn starc izsil al pa kej ... pol ti pa žuga ... pa ubistvu je on zajebov, matr to me tko zjezaaa :angry: :angry: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa ena svinjska je tud bla v Celju - iz nove nasi proti centru, ko je 4-pasovnica. men se je mudil (v EuroTonu sm bil, pa se mi je v sluzbo full mudil), prehitevam, vse kot ponavadi, pol se pa en golf stirka GTI znajde pred mano ko tud prehiteva vse po vrsti pa me skor na plocnik zrine - pr 130+!!! :angry: :angry: :angry: :angry: pa pizda ce se ti peles 120 ne pomen da si najhitrejsi, ZAKUA MAS OGLEDALA?!?!? :angry: :angry: :angry: no, js ga pol nism sou prehitevat pa sm se za njim pelu (ka ves, lahk da je kak antimotorist, pa je nalasc to naredu), pol pa prehitima policijsko Astro => sirena, njega ustavjo, men pa noben ne bu ne mu... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pol pa prehitima policijsko Astro => sirena, njega ustavjo, men pa noben ne bu ne mu... :lol1:

ha ha ... dobr si to izvedu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdej sm se še eno lepo spomnu :)

ko smo šli iz motozbora v kranjski gori mislm da ns je blo 7. pa pelemo tko normalno ene 90 pa pred nm kr naenkrat stoji ene 5 avtomobilov spredni pa je lih začev zavijat levo od ns pa se noben ni mogu ustavt. pa grejo vsi po desni mem zadej sva pa jest pa denji vozila vsporedno on zavije mem na desno jest pa nism mogu k je blo premav placa da bi šla oba mem če bi bremzov bi se pa u avto nalimov k ni blo dost razdalje pa grem po levi mem tistga k je zavijov in sm mu faliv havbo mn kot 0.5m :huh:

mav sreče je blo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no zdej pa ena moja prigoda k sem se vracu iz sluzbe, na sentjakobski mi je en stari deda zapeljav iz stranske direkt pred nos imel sem priblizno 80 kilometrov pol naprej je pa zgodba znana. bremzanje :o :o :o bil sem preprican da bom freska na njegovih vratih cist novga peoguta. no seveda hvala bogu da na nasprotni strani ni bilo nobenga razen skifov k so se usral bolj k jest. seveda mi je menever uspel sam sem bil pa v soku vsaj tri dni. no sej pol na kriziscu sem mislu da bo sev polcaj za njem pa na zalost ni sov sem dedija napizdi tud sipe ni znov odpret neki je prtisku pa mu ni ratal. no skratka to ne bom pozabu. seveda krivda tud moja prevelika hitrost ki bi me kmal lohk kostala zivljenaja al pa tud ne. deda je mel po moji uceni 80 let sploh ne vem kako da jim sploh pustijo izpit. biv sem pa preprican da me je vidu ker je neki cajta caku. no pa sem se motu.vazen da smo vsi celi pa ne glede kaj bi se lohk zgodil. sej se ucimo na napakah-baje- :hmm: za peoguta pa vem da je biv nov ker je mev se sedeze v polivinilu ce bo koga ferbec matru.

Popravljeno . Popravil romans1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se ena cvetka iz daljnega '99:

1x sn se pelu od (zdaj ze bivsega) sosolca, tura dolga med 15 in 20 km, tema je bla, pa snezil je, js na avtomatiku (gume od BMXa... :P ), pa je bil en odcep na desni (js sn bil na glavni cesti), tak da se je daaaaauc naokol vse vidl, pa vidim na desni en avto (kir pa kake barve - ne vem, bla je tema) - guess what - DIREKT PRED MENE!!

...obvozu (nasprot blo fraj), sledila je znacilna kretnja (fakic), pa naprej. tip me je prehitu, pa se neki z avtom telovadu kao da me bo zrinu s ceste, js sn si mislu jebi se pa ustav pa stop ven ce si upas, pol se je pa odpelu naprej. da bi fentu prasca!! :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Am, ja :) Ne samo, da mam lase sive, tudi brado :D Pri nekaterih bi blo boljše, da se sploh nikdar nebi spravli do AMZS-ja delat CPP. Še posebej pa (pa naj ne zamerijo) opažam, da nimajo pojma o vožnji starčki in večina žensk. Tudi nekateri moški pridejo v ta segment, čeprav jih je občutno manj. Kot za nameček pa takšni "odlični vozniki" med vožnjo telefonirajo, berejo cajtnge, se vmes čohajo po jajcih, se šminkajo in ogledujejo pod katerim kotom so bolj fotogenični v retrovizorjih in nasplošno imajo o sebi več kot odlično mnenje (glede vožnje). Delajo pa naslednje neumnosti: se vozijo v narobno stran po rondojih, prehitevajo v škraje, ODVZEMAJO PREDNOST (!), se sprašujejo zakaj imajo v avtu nameščena vzvratna ogledala, tiščijo do daske neglede na vremenske razmere, ko zgrešijo odcep na avtocesti se vozijo vzvratno itd. Skratka, vozniški izpit nebi smel bit kar nekaj samo po sebi umevnega (pri nas pa je pravilo, da mora vsak met roza knjižico). Tako kot nekdo ne zna igrat nogometa, risat ali štrikat, tudi avtomobila, tovornjaka, turbo traktorja, kosilnice in drugih agrokulurskih pripomočkov ne zna vozit vsak. Moraš bit pač talentiran. In pri nas je to vsak Slovenec, pa četudi mu manjkajo refleksi, roke, vid, možgani itd.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In pri nas je to vsak Slovenec, pa četudi mu manjkajo refleksi, roke, vid, možgani itd.

:P :lol1:

se strinjam! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja to res nikamor negre. zdej je ena moja sorodnica dobila izpit in je gluha. Na moje veliko začudenje je to možno. Sicer bo mogla bit med vožnjo ful bl previdna in vse sam bo šlo. Kako pa voz je pa druga pesem. sem slišu da je bl tko... Pazite se celjani :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Manjak, tudi oni Yugo-fighterji s pretljažnikom predelanim v disco (samo še špegl-kugla manjka) ne čujejo prav dobro. Vbistvu pri tubi in vsej možni feršterkariji itak odpada karoserija, nastavki za auspuh itd. To govorim seveda v primeru, ko je muzika na ful! Tudi, ko jo izkolijo pomoje ne čujejo prav dobro, če še sploh kaj čujejo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Manjak, tudi oni Yugo-fighterji s pretljažnikom predelanim v disco (samo še špegl-kugla manjka) ne čujejo prav dobro. Vbistvu pri tubi in vsej možni feršterkariji itak odpada karoserija, nastavki za auspuh itd. To govorim seveda v primeru, ko je muzika na ful! Tudi, ko jo izkolijo pomoje ne čujejo prav dobro, če še sploh kaj čujejo :D

Ze pri teh 30dB so gluhi....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moj sosolc je na dB Drag dosegu SPL 145,3 dB, pa tud ko je muzka na ful vozi dokaj normalno... :) ...sam ne v kriziscih pa naseljih, tam da pa bl potih... ...da bi cist gluh vozu?!? :blink: :blink: :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!