d€nzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 zdej sm se še eno lepo spomnu :) ko smo šli iz motozbora v kranjski gori mislm da ns je blo 7. pa pelemo tko normalno ene 90 pa pred nm kr naenkrat stoji ene 5 avtomobilov spredni pa je lih začev zavijat levo od ns pa se noben ni mogu ustavt. pa grejo vsi po desni mem zadej sva pa jest pa denji vozila vsporedno on zavije mem na desno jest pa nism mogu k je blo premav placa da bi šla oba mem če bi bremzov bi se pa u avto nalimov k ni blo dost razdalje pa grem po levi mem tistga k je zavijov in sm mu faliv havbo mn kot 0.5m :huh: mav sreče je blo :OK: takrat je pa res slo za las ja :> alpa poj cez nekj cajta, zj nwem al si ti tazadn vozu alpa sm jest... uglavnm hotu sm dohtet ostale k smo sli z motozbora, pred mano sta pa vozila 2 avtomobila, poj pa ker je bla ravnina sm jh jest valda su prehtevat. pr taprumu avtomobilu je blo ql k je un itq zaceu zavijat u desno tadrug je pa mal za tem zaceu zavijat u levo(brez zmigouca!), jest sm pa zaceu bremzat k budalain sm mogu ta auto prehtet po desn stran ker mi po lev neb znesl in ker sm hotu oba prehtet po lev stran sm se temu k je zavijou u levo s tezavo izognu(s speglm sm zadeu u negou zadk!, mal je mankal pa bi razbu sebe pa se motor) ...takrt sm biu tko jezn dab najraj obrnu pa unmu dau ene 2 zaušnce ;> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 ali ste se ze kdaj spravel ob zivce, tovornjaki os vozila ter policisti naredil 100k km krepko + , komentar sploh ni potreben....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 (popravljeno) denji sej to je blo na istmu mest ti si zbremzov pa po desn jest pa za tabo nč bremzov pa po lev mem unga k je zavijov da bi takrt šeen nasprot pršu bi blo pa fertik sam se še prov spomnm koj dobr zgledal k u filmu k sva šla vsak po en stran mem poj sva pa spet skup pršla naprej :OK: Popravljeno November 1, 2003. Popravil Jerry_junior Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 drugac pa po mojih izkusnjah tovornjakarji najmanj izsiljujejo, velikrat tud dajo desni zmigovc ko je cesta pred njimi prosta, itd. res je, največji so, pa najbl se nas bojijo :OK: svaka jim čast :notworthy: meni se zmeri umaknejo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
d€nzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 denji sej to je blo na istmu mest ti si zbremzov pa po desn jest pa za tabo nč bremzov pa po lev mem unga k je zavijov da bi takrt šeen nasprot pršu bi blo pa fertik sam se še prov spomnm koj dobr zgledal k u filmu k sva šla vsak po en stran mem poj sva pa spet skup pršla naprej :OK: sj res ja, zj sm se spomnu, a si predstaulas kva bi blo da bi takrt crash povzrocila...tob blo tko hudo da bi si tist dan za ceu lajf zapomnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 če bi mi še kej lajfa ostal :cry: ne sej varetn bi preživu ker havba je niska in bi me varetn čez vrgl pa bi se mav pelov po asfaltu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 če bi mi še kej lajfa ostal :cry: ne sej varetn bi preživu ker havba je niska in bi me varetn čez vrgl pa bi se mav pelov po asfaltu :hmm: sej u sol treniras akrobacijo, itaq bi 2 salte izvedu pa lepo na nogah pristov, nek ob cest v gnoju :P :P :P :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 itak pr 90km/h bi biv tud gnoj boleč :BUA: pa poj k bi mav h seb pršu pa mav povohov bi mu tako faco :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 itak pr 90km/h bi biv tud gnoj boleč :BUA: pa poj k bi mav h seb pršu pa mav povohov bi mu tako faco :blink: bolje gnoj kot pa asfalt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 itak pr 90km/h bi biv tud gnoj boleč :BUA: Jaz sem z 60km/h na njivo prileto zmes pa se salto naredo pa morem rect da ja prav udobno blo :) Seveda ce mas jakno z protektori gor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno November 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 1, 2003 res je, največji so, pa najbl se nas bojijo :OK: svaka jim čast :notworthy: meni se zmeri umaknejo :) :devil: no mal z glavo razmisli. nc se ne bojini tud ce mu priletis v kamjon se se poznal ne bo .sam vejo da nimajo takih pospeskov.ko pa je tovorjak prazen je pa hitrejsi v pospeskih k mars ker avto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Jaz sem z 60km/h na njivo prileto zmes pa se salto naredo pa morem rect da ja prav udobno blo :) Seveda ce mas jakno z protektori gor :) moj sosed je z 600ko prletu u njivo sam je pa mev tip zih čez 120km/h je mu res srečo da je bla njiva. posledice so ble pa motor totalka on pa "samo" nabit hrbt pa zapestje je mu skor pr komovcu tko je roko zdrobu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 moj sosolc je na dB Drag dosegu SPL 145,3 dB, pa tud ko je muzka na ful vozi dokaj normalno... :) ...sam ne v kriziscih pa naseljih, tam da pa bl potih... ...da bi cist gluh vozu?!? :blink: :blink: :blink: 90 db ma recimo hupa na avtu. Nekajkratno izpostavljanje pri 80 db lahko resno okvari sluh. Torej to, da maš pojočo skrinjico namesto avta je popolni nesmisel. Raje tisti dnar za drugi avto zagoni, če že moraš. Sej ne rečem, akustika v mejah normale je fajn. Samo, da bi pa zdaj 3/4 kuferama za to reskiral pa mel noter 16+ zvočnikov, enega zadaj, 6 spredaj, enega med jajci, pod zicom, v omarci na sopotnikovem sedežu itd. Nonsens za moje pojme. Itak maš samo 2 uhi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 da bi pa zdaj 3/4 kuferama za to reskiral pa mel noter 16+ zvočnikov... amm realnost je drugacna... ...CEL kuferan + zadnji sedezi, pa se pod nogam na prednjih zicih ma skatle za kickbass... :D ma pa 2 vufija (2x 1000 W), 2 ovalca v skatlah, 2 16-ki, pa 4 tweeterje. to je manj kot 16. :D aja, pa 2 4-kanalca (Black Maxx - dva bridgea, pa vufija gor, pa se enga cruncha, ma pa prednji sistem gor). ...drugo mesto na dB Drag-u je pa le dosegu... :P :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 to je pa ze mal :topic: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 90 db ma recimo hupa na avtu. Nekajkratno izpostavljanje pri 80 db lahko resno okvari sluh. Torej to, da maš pojočo skrinjico namesto avta je popolni nesmisel. Raje tisti dnar za drugi avto zagoni, če že moraš. Sej ne rečem, akustika v mejah normale je fajn. Samo, da bi pa zdaj 3/4 kuferama za to reskiral pa mel noter 16+ zvočnikov, enega zadaj, 6 spredaj, enega med jajci, pod zicom, v omarci na sopotnikovem sedežu itd. Nonsens za moje pojme. Itak maš samo 2 uhi :) 120dB-začetek bolečin v ušesih 140dB-najobčutlivejšim še popokajo bobnčki,malo bol navajeni imajo dobesedno neznosne bolečine v ušesih 160dB-ne zdrži noben bobnčk več In on je dosegu 145 dB...sej ne rečm d ni res k gledam tud sam po kšnm DSFu te tekme k majo miljon+ zvočnikov pa še povn usga sranja pa dosegajo take decibele sam če ma on muzko na fula(145dB)bi če bi mel kšno hudo tehnažo kot prvo vidu pred sabo samo meglo(sam probu v avtu 2X1200W...po moje se voztn nebi dal varno)pa še ušeska bi ga tolk bolele da bi se prej zjoku k zakrublu pa u prvo dau! :music2: :cry: ne more on varno vozt pr 145dB avta...no,no :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 sej ma varetn slušalke gor če voz pa da ma ful naglas. pa na tekmovanah k merjo to jim dajo CD k ma en posebn ton gor da je enakovredn za vse sam tist ton doseže več dB kukr navadna muska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 sej ma varetn slušalke gor če voz pa da ma ful naglas. pa na tekmovanah k merjo to jim dajo CD k ma en posebn ton gor da je enakovredn za vse sam tist ton doseže več dB kukr navadna muska Ja...sej to sm pa tud pozabu! Huda stvar je ta CD...smo tud probaval na temu avtu 2X1200...daš CD not in ti en zamouku glas začne govort po anglešk:20decibels...pol pa vibracije,30decibels...vibracije(seveda močnejše)in tako naprej do ene 80 al kolk dB! Sam useen ne vrjamm da lahko model voz pa do konca šopa zvočniki k so zmožni oddt 145dB! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 No dons me je spet u jajcih zagrabil in to zaradi butastga avtomobilista. Jst se pelem enih 80 km/h v lev ovink nasprot pa avto prleti pa ni mogu zvozt in je zapelov čist na mojo stran. Jst sam odvijem na stran in čez bankino na eno njivo. Pizda ej če bi ga še enkat srečov... :devil: :devil: :devil: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 No dons me je spet u jajcih zagrabil in to zaradi butastga avtomobilista. Jst se pelem enih 80 km/h v lev ovink nasprot pa avto prleti pa ni mogu zvozt in je zapelov čist na mojo stran. Jst sam odvijem na stran in čez bankino na eno njivo. Pizda ej če bi ga še enkat srečov... :devil: :devil: :devil: :angry: :devil: men pa toti traktoristi grejo že pomal na živce....najprej gor po njivi pol dneva...pol pa kr gor na cesto....pa pol je cesta bolj blatna k njiva...pa pol doma pogledaš motor pa je takšen kot če bi z njim oral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 No dons me je spet u jajcih zagrabil in to zaradi butastga avtomobilista. Jst se pelem enih 80 km/h v lev ovink nasprot pa avto prleti pa ni mogu zvozt in je zapelov čist na mojo stran. Jst sam odvijem na stran in čez bankino na eno njivo. Pizda ej če bi ga še enkat srečov... :devil: :devil: :devil: :angry: :devil: men pa toti traktoristi grejo že pomal na živce....najprej gor po njivi pol dneva...pol pa kr gor na cesto....pa pol je cesta bolj blatna k njiva...pa pol doma pogledaš motor pa je takšen kot če bi z njim oral Da ne govorimo o tem kok morš bit previdm k se ti traktor zapele na cesto pol pa mčkn dežka čez zapade ti pa v ovink iz polno brzino pa zalagat na blatu :angry: ...to je mene že ene parkat presenetl sam za enkrat še vsakič pravilno odreagiru(tok,tok) :OK: :OK: :OK: Pa to se pr ns k so posod njive kr pogost dogaja...sploh dele k je mal dežja-->mokra zemla-->se mu po tonah prjema na zadne gume-->uni pa na cesto...budale :angry: :angry: :angry: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se