Vale Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Bobek ko pridem v LJ se greva sprehajat :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Bobek ko pridem v LJ se greva sprehajat :naughty: :P Samo, da ti ne bo narodno če naju bo celo pot slikal , priznani fotograf Peter Uhan :OK: :OK: A ja pot bo pa predvidoma - Po Čopovi gor in dol, dva kroga po Prešercu in nato do Mačka, kjer te častim izbrano pijačo :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Deal :OK: ... spoznal me boš po živordečih čevljih z 11cm peto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Deal :OK: ... spoznal me boš po živordečih čevljih z 11cm peto :naughty: :wub: :OK: :004 :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :kva1: :OK: :wub: manka nama samo še datum :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Spomladi ko rožce cveto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 No, vidta, pa imata miren kotiček za zment se. Mi bomo sam špegal. :ph34r: :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 No, vidta, pa imata miren kotiček za zment se. Mi bomo sam špegal. :ph34r: :blink: :blink: Jaaaa. Čist mal. Na eno uč. Pa tisti, ki ne znamo ust zaprtih držat, bomo še kakšno rekl. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Hm.....jeba, če si moraš samozavest s spremljevalkami dvigovat...... :? :wacko: :BUA: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Grem še jaz v troje je lepše :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Grem še jaz v troje je lepše :yea2: Potem smo pa spet že vsi. Na Trubarju na horsu. :yea2: :yea2: Pokvarlsmoromantikopress. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Samo, da ti ne bo narodno če naju bo celo pot slikal , priznani fotograf Peter Uhan :OK: :OK: A ja pot bo pa predvidoma - Po Čopovi gor in dol, dva kroga po Prešercu in nato do Mačka, kjer te častim izbrano pijačo :D B) Lahko še snemam zraven? :wub: :ph34r: :notworthy: :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Vale, razočarala si me kao čovek i kao komunista. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Samo, da ti ne bo narodno če naju bo celo pot slikal , priznani fotograf Peter Uhan :OK: :OK: A ja pot bo pa predvidoma - Po Čopovi gor in dol, dva kroga po Prešercu in nato do Mačka, kjer te častim izbrano pijačo :D B) Za odlične fotografije vajinega sprehoda lahko poskrbim tudi jaz, sam že zdej prosim za dovoljenje za objavo le-teh na forumu! :P :lol1: :rolleyes: O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Poj boste pa že težk špegal če vas bo ko mravle!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 datum je že znan? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 jes bom pa se SR71 najel pr Bushu, da bomo lazje pol reportazo naredl! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 datum je že znan? ;) Že. B) Sam je še skrivnost. :( Menda bo pa v sredo v Slovenskih novicah na sredini objavljeno. :010 p.s. Edini znan podatek pa je, da se bo Bobek, zdaj ko vsi vse vemo, skušal zamaskirati in bo svojo znano frizuro zamenjal za :afro2: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Že. B) Sam je še skrivnost. :( Menda bo pa v sredo v Slovenskih novicah na sredini objavljeno. :010 p.s. Edini znan podatek pa je, da se bo Bobek, zdaj ko vsi vse vemo, skušal zamaskirati in bo svojo znano frizuro zamenjal za :afro2: :P Desni zgornji kot??? :naughty: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 .......zeh....... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 .......zeh....... :doze: Kok si pa ti revež, ker te silmo, da morš to brat..... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2003 Vale, razočarala si me kao čovek i kao komunista. :hmm: Alter samo zate bom tangice na kazalcu leve roke vrtela ... za svobodo z ... naprej ... :) :yea1: HUDIČA TOLE TEMO SEM PA ŠELE ZDEJLE OPAZLA .... A MI LAHKO KDO POJASNI ZA KAJ SE GRE ... :? :hmm: :? ... Je Radio B spet kake trače objavljal ... je to zgolj naključje ... ali pa so morda vsega krivi moji rdeči čevlji ... ah ne ... verjetno bi jih Manu rada spet mal po goli riti dobila ... JA, TO BO TO ... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2003 .......zeh....... :doze: Če si gledal film Sostanovalka pol veš kje je končal rdeč čevelj z 11cm, zelo ozko peto :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 Ne upata iti! :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 Ne upata iti! :P :P :P Ja, res, res..... ne upata...... ne upata :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 4, 2003 :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave