garfield Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Čez golfa II ga pa ni avta :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Čez golfa II ga pa ni avta :naughty: :lol1: JE - golf 1 dizl :lol1: nevem zakaj se mi zdi da so v zadnjih letih vsi bivši passat fani prešaltali na audi? :blink: mogoče ker golf 1 ne delajo več? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 (popravljeno) JE - golf 1 dizl :lol1: nevem zakaj se mi zdi da so v zadnjih letih vsi bivši passat fani prešaltali na audi? :blink: mogoče ker golf 1 ne delajo več? :hmm: CITI GOLF Kdo bi si mislil? Popravljeno Marec 28, 2006. Popravil Grilzz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 (popravljeno) JE - golf 1 dizl :lol1: nevem zakaj se mi zdi da so v zadnjih letih vsi bivši passat fani prešaltali na audi? :blink: mogoče ker golf 1 ne delajo več? :hmm: ne moreš rečti vsi :grrr jaz sem naredil ravno obratno :grim pa mi ni tud mal ni žal :D Popravljeno Marec 28, 2006. Popravil advokat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 (popravljeno) JE - golf 1 dizl :lol1: nevem zakaj se mi zdi da so v zadnjih letih vsi bivši passat fani prešaltali na audi? :blink: mogoče ker golf 1 ne delajo več? :hmm: Tudi jaz iz Audija na Passata. Precej zadovoljen. Verjetno se zavedaš, da te tale poved naredi potencialno tako precej kompetentnega, kot tudi precej pristranskega. :) :fredy: Možno, možno........ Imel tudi : peugeot: precej nezadovoljen opel: delno nezadovoljen žena imela renault 5:še kar zadovoljni renault espace: jaz nikoli več Renaulta Popravljeno Marec 28, 2006. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 ne moreš rečti vsi :grrr jaz sem naredil ravno obratno :grim pa mi ni tud mal ni žal :D a nisi ti ene škode včasih hvalil da je praktično enaka passatu ali celo audiju? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 a nisi ti ene škode včasih hvalil da je praktično enaka passatu ali celo audiju? :P vsekakor je Škoda odličen avto :grim ampak kaj bi ti storil :hmm: ponujeno imaš belo pa črno štruco :D kero bi vzel :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) ajme meni :eek: svašta vidiš u passatima :devil: :headbang: :headbang: :headbang: gospod S Trojan :blink: :blink: :blink: :SS :SS :SS Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil eMBe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se