Morpheus Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Stvar ni slaba ,čeprav bi se jo moral rahlo privaditi :rolleyes: samo volana se pa ne bi mogel privaditi,ker je preprosto povedano zelo grd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 tole bi bla pa super zadeva za familijo :OK: notr ma res prostora veliko B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Lepa! Mugoče mal preveč futuristična! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Lepa! Mugoče mal preveč futuristična! :D To je retro design iz stare "zabe", ki se jih se danes nekaj kotali po asfaltu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Tole mi zgleda ko avion!! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Tole mi zgleda ko avion!! :hmm: Avion z volanskim obrocem :? Avion z rocico menjalnika O:-) Nebi reku :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Tole mi zgleda ko avion!! :hmm: Haaa! :lol1: Pa se avion z rocno zavoro!!! :blink: gas gas ti pa se nisi dost cocpitov letal vidu kanede? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Haaa! :lol1: Pa se avion z rocno zavoro!!! :blink: Sej ne bi blo slabo a :D :lol1: joj kolk bi jst z ročno krožu v stupu :wacko: A je ta avto sigurno že tak, al je sam študija...........mati božja je GRD :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 (popravljeno) Gre za sliko istega avta, pa presodi sam :rolleyes: : Popravljeno November 3, 2003. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 Kar se oblike tiče....končno Vel Satis dobil konkurenco;....kar se notranjosti tiče....nič pretresljivo novega;....skupni vtis....vse skupaj se meni zdi bolj študija kot "zaresen" avto :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozl Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 gas gas: Ali si že kdaj sploh videl pilotsko kabino :wacko: Linije in instrumenti so mogoče res podobni, samo je res daleč od aviona :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 tole bi bla pa super zadeva za familijo :OK: notr ma res prostora veliko B) Hehe :) To ni misljen kot druzinski avto btw ... Res pa je da ti nihce ne brani dva otroka zadaj met :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 Smo videl 1998 v zenevi mislim da ne bo nic.. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 ma sploh mi ni všeč notr...čist nekaj novega, koncept je fajn za stripe sam uporabnost je pa vprašljiva...sicer pa se na vse človek navadi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 vračanje k legendam DS, GS, CX, BX..super, samo kdaj??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 jst bi pa tole zadevo mel....... in volan ni grd, ce _poznas_ volan od XMa. in ce vemo, da PSA pripravlja V6 2,7 hdi masino...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 in ce vemo, da PSA pripravlja V6 2,7 hdi masino...... :naughty: do zdej nisem vedel, ampak se mi pa kar sline cedijo, le 2 deci preveč cc, draga cestnina u pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 saj ti se 2,2 hdi ostane.... tudi ni "svoh".... predvsem z kaksnik cipsom ......ahem chipom.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 vem vem, ampak ko se 2,5 tako lepo sliši..še posebej v kakem CX trd turbo2, preprosto najlepši avto na svetu :wub: sicer pa, V6 je le V6, mali tovornjak po navoru, le še kak 4x4 bi mogli spet vpeljat v igro nothing moves you like a citro - pravjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Vem da je offtopic, ampak enostavno ne morem, da ne bi napisal ... Sodelavec ima C3. Je velik Citroen fan ... je pisal po forumu Citroen Bilten da dela super, samo od casa do casa mora odklopit akumulator, da se zresetira vse skupaj :D Kasneje je zacel pisati se vse kaj drugega; bog ne daj da se ti vklopi na kriziscu ventilator - takat ti masina crkne. No in ko si na kriziscu in imas jasno vklopljen smerokaz, ti masina "v taktu" s smerokazom povecuje vrtljaje :lol1: Na servisu so mu rekli, da ima presvoh masino (1.1?). Jaz bi se s tem sicer strinjal, ampak kdo hudica pa prodaja take avtomobile, jih skonstruira .... :naughty: No, bom pobrskal po unem forumu in dal linke, magari v kako bolj ustrezno temo, ne v tole o C6, ce jo najdem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 preveva me nekakšen občutek, da se citro pri avtih višjega razreda ali pri bolje opremljenih avtih nižjega razreda (npr ax 1.4 4x4) bolj potrudi nekako isto bi moglo veljati za C6, kakršenkoli že bo, ker to ne bo avto za rajo, ampak za ljudi z okusom na kršavijo novitet PSA sem pa opozoril že v neki drugi temi vir sem dobil iz ankete izvedene med lastniki nove serije teh avtomobilov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se