SideWinder SR Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 nakon tecnigasa RS sam si probali legendarnega Jolly motoja..... in kaj da vam rečem SPUH UBIJA!!!!!!!!! TO JE NEKAJ NERESNIČNO!!!!! zjutri postam slike i detalje..... JOLLY 4 EVA!
MotoRossi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 Kolk EVROV pride? Za runnerce sem slišal da ga ni čez polinijevega ...
GP ditech Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 Kolk EVROV pride? pride okol 235 evrov odvisn ker motor maš 75 jurjev v slo cenik je na polini cenik
Zok Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 pa to je drazje ko giannelli za RSko!! :blink:
_Roba_ Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 pa to je drazje ko giannelli za RSko!! :blink: Polini pac :)
GP ditech Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 na lindempa piše da je najboljši vspuh za predelanga skuterja EVO
Zok Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 na lindempa piše da je najboljši vspuh za predelanga skuterja EVO ja sej, ce ga pa prodajajo!! :D
SideWinder SR Objavljeno November 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2003 imalo smo mi prej polini evolution 2 na runerju 180 sp.... motor je NEKAJ dobil na snazi niš preveč... kot sa tecnigasom.... ampak ona plastika na katri puše LIQUED COOLED se je počela topiti... tako sam smo ispuh prodali...
Petzl Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 Kolk EVROV pride? Za runnerce sem slišal da ga ni čez polinijevega ... tole je za runner 125/180 drgac.
MotoRossi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 Kolk EVROV pride? Za runnerce sem slišal da ga ni čez polinijevega ... tole je za runner 125/180 drgac. Saj on sprašuje za 125ccm SRa, tko da če na runnerci dela ok mora tut na drugih :)
Jebediah Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 hm, sm k ni tak, da naj bi bil EVOLUTION narejen posebej za une PROV, PROV dirkalne skuterje? :?
bOnZy Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 evo mojega narejen ročno doma doma si ga naredu?? :blink: in to nej bi bla replika jolly moto auspuha? na ker skuter si pa dal to gor?? :? :)
gas gas Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 doma si ga naredu?? :blink: in to nej bi bla replika jolly moto auspuha? na ker skuter si pa dal to gor?? :? :) Ja zgleda da že znajo tole nardit! Delajo konkurenco lipniku! :D
bOnZy Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 in to nej bi bla replika jolly moto auspuha? na ker skuter si pa dal to gor?? :? :) Ja zgleda da že znajo tole nardit! Delajo konkurenco lipniku! :D
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 to si sam naredu :blink: lepo :notworthy:
pinjas Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 (popravljeno) ne to m je naredu eden v kp Dave: Zradiral brezplacno reklamo Popravljeno November 2, 2003. Popravil Dave
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 se mi je zdel daj mav preveč lepo nrjen :hmm: in kok si plačov za to zadevo :?
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 (popravljeno) evo mojega narejen ročno doma To je od roosta ne? Aha je od roosta ja :) :) :) Popravljeno November 2, 2003. Popravil _Roba_
Petzl Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 roost pojem za vse!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :yea2: :yea2: :naughty:
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 roost pojem za vse!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :yea2: :yea2: :naughty: roost je car pa rece kdo kaj hoce :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se