SeLoTeJp Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Kwa tok? K nimaš čist nč predelano? :blink: tud men se zdi to mal velik..... :blink: za hiper 2 mašino še v mejah normale, samo za...tist kr ma pač on je pa nekam čudn :wacko: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Kwa tok? K nimaš čist nč predelano? :blink: tud men se zdi to mal velik..... :blink: za hiper 2 mašino še v mejah normale, samo za...tist kr ma pač on je pa nekam čudn :wacko: :) verjetn je mela tista štoparca oz. ura s katero je to meril slabe baterije :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 Predelan nimam nč. Nisem meril s štoparco ampak z uro k jo mam v armaturko vgrajeno. Sicer sem res bol češk meru, k sem čaku da pridejo sekunde na 0 pol sm pa štartu. Sicer pa nevem zakaj je tolk velka cifra. Mogoče sem prevelk upor delu k sem bil čist gor. Ma kaj jst vem, sej ga bom zrihtu pa bo... :devil: Binladen-> Kaj te bom jst vžgal. Sej mava obadva neke češke skuterje nepoznane pa redke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 :D alpa je štopov na koledar k je precej bl nenatančn :hmm: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 hm, ta speljevanje pa pospeški so tut dost odvisni od ogretosti motorja, gum, temp. asfalta.... npr: men poleti k je vroče spelje dost hitr in ga tut do 80 dost hitr spravm. zdej pozim k je pa mraz mi pa do 70 normaln pospešuje, naprej pa ful počas, pa tud če je mašina ogreta <_< <_< a kdo ve zakaj to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 jrk0, sej pravim da to ni cisto realno, ker sem vozil z eno roko pa nisem upal do konca stisnit ga. Pa tud zdaj mam pospeske boljse... Moram najt en plac za digitalca prpopat tko da bom loh z dvema rokama vozu, pol bomo vidli :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 jezus: ti mas do 80 malo vec kot jaz. :) pol sekunde naprimer:) mogoce 1, kaj pa vem:) Pazi! :) Jast mam 90kg, on pa mogoče 60 :D To se že kr pozna. Pa nazadnje, preden sem ga prodal sem sporihtal pospeške. Jeeeetak Roba? Mam pričo :) Aja, pa Aerox ma hudo počasn cajger. Tak, da ko on tebi 50km/h pokaže, maš ti že preko 60km/h noter :) No, hudo počasn postane, ko je motor "neprilagojen" zakonu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 (popravljeno) ZAJ v Pondelek in torek morda dobim avspuh tko da bomo naredl test s 4g valčki pa RR. pa bomo vidll kak bo. Če je ogret ma delovno temparaturo dost bolše potegne zarad katalizatorja (pomoje) z ZX-OM pa se je kr hitor ogrel ni bli takšne razlike. Zaj mi gre sn včeraj gledal in računal 102Km/H po števcu kr so že valčki v kurcu.HVALA Popravljeno November 2, 2003. Popravil M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 neki ne razumem...jrk0 in podobni imajo predelavo, vredno 200-30k, pa jim skuterji grejo 130, a vi imate vsi original, po možnosti še z original auspuffom, ki ima še katalizator, pa vam grejo motorji 100 ; jrk0, prodaj in kupi piaggio nrg, vidš kak leti :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 neki ne razumem...jrk0 in podobni imajo predelavo, vredno 200-30k, pa jim skuterji grejo 130, a vi imate vsi original, po možnosti še z original auspuffom, ki ima še katalizator, pa vam grejo motorji 100 ; jrk0, prodaj in kupi piaggio nrg, vidš kak leti :doze: To nobeden noče verjet nwm zakaj ampak bom sliko po ravnini s telefonom kolk leti. upam da nebo premočan veter v glavnem j3 dobom RR pa bomo vidli kaka bo situacija. Mogoče bolje mogoče slabše bom kr s temi valčki probal 6,2g kr se mi neda več šravfat kaj bo bo.HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 tomosaki, ma to je blo ko je bil gor Matej, ki ma enako kil kot jaz:) zato sem reko. moj skuter ma tudi pocasn stevec ko hudic:) gas spustis pa on se kar "pol ure" nabira:) ko pa se vstavlas, pa se vstavis in rabi cajger 5s da pride do 0 iz 20! ne vem, do 15 gre pocasi, pol pas evedno bolj pocasi do nule:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Od 0-80 sm mu sig pod 4! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 tomosaki, ma to je blo ko je bil gor Matej, ki ma enako kil kot jaz:) zato sem reko. moj skuter ma tudi pocasn stevec ko hudic:) gas spustis pa on se kar "pol ure" nabira:) ko pa se vstavlas, pa se vstavis in rabi cajger 5s da pride do 0 iz 20! ne vem, do 15 gre pocasi, pol pas evedno bolj pocasi do nule:) moj ma tud počasnega......pr križišču se ustavim, cajngar pa je še zmer na 20 km/h pa počas na 0 plezi.....pa pr pospeševanju ni nč drugač :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Zaj mi gre sn včeraj gledal in računal 102Km/H po števcu kr so že valčki v kurcu.HVALA Poznam ja NRGje ki grejo 102km/h po stevcu pol pa ga jaz z dvema prehitevam :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Pa nazadnje, preden sem ga prodal sem sporihtal pospeške. Jeeeetak Roba? Mam pričo :) Res je studija trajala dva dni al kolko ze in na konu je delalo tako treba :) :OK: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 neki ne razumem...jrk0 in podobni imajo predelavo, vredno 200-30k, pa jim skuterji grejo 130, a vi imate vsi original, po možnosti še z original auspuffom, ki ima še katalizator, pa vam grejo motorji 100 Samo pozabo si povedat kerih 100 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 :D 100krivihmetrov/stenskouro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 0-80??? meni sploh do 80 ne pride števec razen v grabo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 ko pa se vstavlas, pa se vstavis in rabi cajger 5s da pride do 0 iz 20! ne vem, do 15 gre pocasi, pol pas evedno bolj pocasi do nule:) ja in, sej to ni tak čudno...ker ma skuter še tolk moči da se še nekej cajta vozš 20...nima pa tolk moči da bi se ti vozu skoz 80 ko enkrat as spustiš ja, prov, moj ditech gre tut 90 O:-) :lol1: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 (popravljeno) Poznam ja NRGje ki grejo 102km/h po stevcu pol pa ga jaz z dvema prehitevam :lol1: :lol1: :lol1: AHA sam ti maš 70ccm jaz pa 50ccm pa še ORG avspuh bi mel jaz tud polinija bi se mal drugače menl.. :yea2: :notworthy: Popravljeno November 2, 2003. Popravil M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 AHA sam ti maš 70ccm jaz pa 50ccm v tem je finta pa še ORG avspuh aja, da mam 70? nisem vedu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 am, glede nrgjov:) ko sem mel samo zxa gor mi je skuter lete 88,90. in res grejo nrgji zlo dobro, ker sem mu v koncni ravno sledil lahko, je isto slo (zdaj mu pa itak gre slabse), ampak njemu je kazalo skoraj 10 vec kot meni! letelo mu je skoraj 100 meni pa 88,90 pa slo isto:) zdaj ko mam kolesarski stevec pa meni gre se 10 manj kot prej z orginal stevcem. torej to pomeni da nrg laze 15-20km/h ce ti gre 102, ti v resnici gre kvecjemu 85 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 AHA sam ti maš 70ccm jaz pa 50ccm pa še ORG avspuh bi mel jaz tud polinija bi se mal drugače menl.. :yea2: :notworthy: Je blo namenjeno _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 (popravljeno) Pa tudi ko sn mel 50 sn bil pred NRGom pa sma mela vse isto samo da sem mel jaz pac sportni filter gor ko mi je itaq samo fergazer dusil :cry: Htel sem ti to povedat da ce tebi gre 102 te je meni takrat z dvema mogo it 130 :blink: :wacko: Popravljeno November 2, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 am, glede nrgjov:) ko sem mel samo zxa gor mi je skuter lete 88,90. in res grejo nrgji zlo dobro, ker sem mu v koncni ravno sledil lahko, je isto slo (zdaj mu pa itak gre slabse), ampak njemu je kazalo skoraj 10 vec kot meni! letelo mu je skoraj 100 meni pa 88,90 pa slo isto:) zdaj ko mam kolesarski stevec pa meni gre se 10 manj kot prej z orginal stevcem. torej to pomeni da nrg laze 15-20km/h ce ti gre 102, ti v resnici gre kvecjemu 85 :) Glede speedfightov ne je enemu 100 letev pa sn ga z 85 pehiteval le kaj je tu narobe. nwm valda da laže vsak števec. sam speedfighti so poglavje za zase glede tuninga. Ne pravim da nrg so tabolši v končni ampak kakšne pospeške ma in končno. Realnost je pač takšna Kaj čmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se