Skoči na vsebino

POSPEŠEVANJE DO 80Km/H

M@T

Priporočene objave

sem vido speedfighta, ki je lagal ko hudic! meni je moj ful malo.

speedfighti 2 so precej bolj.

enemu leti samo odblokiran 100:) meni je na kolesarskem kazalo 72, medtem ko njemu na SF2 90. poleg pa je bil en drugi SF2, ki mu je kazalo 80. :)

zanimivi so vsi skuterski stevci.

kaj si mislis da so SF poglavje zase v tuningu?:) ker jaz sem do zdaj vse skutere (razen robejevega) picil ki so meli polini 70 sport. pa ma moj najmanj konjev, v bistvu 2KM manj kot za druge...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ker jaz sem do zdaj vse skutere (razen robejevega) picil ki so meli polini 70 sport. pa ma moj najmanj konjev, v bistvu 2KM manj kot za druge...

To pa je res ne...pa ce prav ma za sabo tudi ze xxx kilometrov in se niti bat ni bl menjan.... :)

M@T lahko grema zmerit danes pa bos vido kolko ti gre :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolega ma Sf2 gor gianellija pa polini sport 70 pa mu full zajebava gre mu vredi 14 dni pol pa mora spet frgazer spucat pa tak naprej v glavnem ni zadovoljen. Zaj si pa bom tud jaz dal kolesarski števec KAKEGA (sn mel na frcotu pa ni kazal kr nekaj v blef po 200 300km/h jaz pa sem stal to je verjetno zadadi cinspule ) pa bom pol zmero kok gre. kak bi si ga dal gor

HVALA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To pa je res ne...pa ce prav ma za sabo tudi ze xxx kilometrov in se niti bat ni bl menjan.... :)

M@T lahko grema zmerit danes pa bos vido kolko ti gre :naughty:

Raje ju3 kr avspuh menjam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!