jrk0 Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 sem vido speedfighta, ki je lagal ko hudic! meni je moj ful malo. speedfighti 2 so precej bolj. enemu leti samo odblokiran 100:) meni je na kolesarskem kazalo 72, medtem ko njemu na SF2 90. poleg pa je bil en drugi SF2, ki mu je kazalo 80. :) zanimivi so vsi skuterski stevci. kaj si mislis da so SF poglavje zase v tuningu?:) ker jaz sem do zdaj vse skutere (razen robejevega) picil ki so meli polini 70 sport. pa ma moj najmanj konjev, v bistvu 2KM manj kot za druge... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 ker jaz sem do zdaj vse skutere (razen robejevega) picil ki so meli polini 70 sport. pa ma moj najmanj konjev, v bistvu 2KM manj kot za druge... To pa je res ne...pa ce prav ma za sabo tudi ze xxx kilometrov in se niti bat ni bl menjan.... :) M@T lahko grema zmerit danes pa bos vido kolko ti gre :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 Kolega ma Sf2 gor gianellija pa polini sport 70 pa mu full zajebava gre mu vredi 14 dni pol pa mora spet frgazer spucat pa tak naprej v glavnem ni zadovoljen. Zaj si pa bom tud jaz dal kolesarski števec KAKEGA (sn mel na frcotu pa ni kazal kr nekaj v blef po 200 300km/h jaz pa sem stal to je verjetno zadadi cinspule ) pa bom pol zmero kok gre. kak bi si ga dal gor HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 To pa je res ne...pa ce prav ma za sabo tudi ze xxx kilometrov in se niti bat ni bl menjan.... :) M@T lahko grema zmerit danes pa bos vido kolko ti gre :naughty: Raje ju3 kr avspuh menjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 juter ti bo se slabse sou ker ne bos mel nic nastavljeno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Raje ju3 kr avspuh menjam. Hum...samo juter jaz vec nimam mojega :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 Keri digitalni števec naj gor dam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Keri digitalni števec naj gor dam Sigmo sport BC 800 al pa 1200 al kaj je ze... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2003 Sigmo sport BC 800 al pa 1200 al kaj je ze... TNX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 (popravljeno) np :) Mogoce majo kako znizanje v hervisu idi gledat :) Popravljeno November 2, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Hum...samo juter jaz vec nimam mojega :) :) bos prodal al kak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 bos prodal al kak? :ph34r: :ph34r: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 @roba: pa že maš kupca? za kolk ga boš pa prodau :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 in kva boš poj kupu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 in kva boš poj kupu? :hmm: Novo Gilero DNA 70!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Hehehe :) :D Kaj zdaj M@T gres merit juter? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno November 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2003 Hehehe :) :D Kaj zdaj M@T gres merit juter? :) Ne kr sn v šoli od 12 - 7 večer fak ne. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 Ne kr sn v šoli od 12 - 7 večer fak ne. :BUA: Skoda :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 bo že enkrat zmeru sej mamo cajt ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se