Jure007 Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Oj! Mene pa zanima kaj je sedaj z dirko Beno : SideWinder SR?? Ker imamo ta vikend od 28.-29.02.2004 v Poreču organizirane treninge in ker je Side Hrvat.... ni lažjega kot da se udarita kar v Poreču :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Oj! Mene pa zanima kaj je sedaj z dirko Beno : SideWinder SR?? Ker imamo ta vikend od 28.-29.02.2004 v Poreču organizirane treninge in ker je Side Hrvat.... ni lažjega kot da se udarita kar v Poreču :yea2: A obadva dneva mate organizirane treninge? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Oj! Mene pa zanima kaj je sedaj z dirko Beno : SideWinder SR?? Ker imamo ta vikend od 28.-29.02.2004 v Poreču organizirane treninge in ker je Side Hrvat.... ni lažjega kot da se udarita kar v Poreču :yea2: :hmm: od SWja je precej malo glasa ...... poleg tega pa jes nebom mogu pridt ker ma oče v Kranski Gori oba dneva obveznosti ker je svetovni pokal (smučanje) :( :cry: :( A mate namen se kdaj kej podobnga organizirat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 :hmm: od SWja je precej malo glasa ...... poleg tega pa jes nebom mogu pridt ker ma oče v Kranski Gori oba dneva obveznosti ker je svetovni pokal (smučanje) :( :cry: :( A mate namen se kdaj kej podobnga organizirat? Beno, ubistvu ne vem kdo to sploh organizira - verjetno hrvati, bo pa tako za minimoto, skuter in Supermoto. Ja, baje da je sobota in nedelja. Škoda da vas ne bo :( Pa drugič! No ja sej se je s5 pokazal: najbolj glasni slej ko prej obmolknejo ( SW ) :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 iiiiiii sprememba plana :OK: po vsej verjetnosti pridemo :yea2: :OK: Jure prosu bi te ce mi loh poves ket je ta steza k mene se ni blo tm :? pa prblizn kolk bo kostov trening. upam da se vidimo na pisti :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 iiiiiii sprememba plana :OK: po vsej verjetnosti pridemo :yea2: :OK: Jure prosu bi te ce mi loh poves ket je ta steza k mene se ni blo tm :? pa prblizn kolk bo kostov trening. upam da se vidimo na pisti :kva2: Ti povem, ko vprašam Boštjana- tega k šraufa nam - najkasnej u sredo ali četrtek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Ti povem, ko vprašam Boštjana- tega k šraufa nam - najkasnej u sredo ali četrtek zmenjeno ... hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 kaj a pol SW tud pride, al ne..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 kaj a pol SW tud pride, al ne..... Ga bom jes probov kontaktirat ... Jure ko se rece teli stezi??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 (popravljeno) Kdo gre vse dol??? Jaz bi tudi sel to dol pogledat .....samo dol prit je problem... Popravljeno Februar 25, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Ga bom jes probov kontaktirat ... Jure ko se rece teli stezi??? Stezi ne vem kako se reče, je pa ta steza točno med Lanterno in Porečom tako da mislim da ni težko najdit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Evo najdu neki: zemljevid in.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 ..... slika steze z Imenom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Super zgleda :OK: A ma mogoce kdo kaksne informacije glede vremena za soboto in nedeljo? Na hrvaskem forumu je en reku da "kiša če prit" ampak se je koj en oglasu:"Nebi reko frend mi ide u Porec u skolu sunce przi ko blesavo ,a sta ce biti do subote" Upamo na najbolse :yea2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 ej probajte to posnet, k bo pol zanimiv gledat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Jure007 a mogoce ves kaksno je treba imet opremo za trening (enga frenda zanima), pa kolk bodo treningi (sit) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Jure007 a mogoce ves kdo to organizira??? Vreme za soboto pa nedeljo zlo slabo kaze :( :( A se v primeru slabega vremena to prestavi al pa kej??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Jure007 a mogoce ves kdo to organizira??? Vreme za soboto pa nedeljo zlo slabo kaze :( :( A se v primeru slabega vremena to prestavi al pa kej??? Ja takole je: Sem se pozanimal kako je v primeru slabega vremena in je baje padla odločitev, da tokratni trening ODPADE in je prestavljen za čez 14 dni. Več inf. sledi, ko bo zopet kaj novega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 A je kdo že vozil po tej stezi, zraven je vrisana še ena 1500m dolga steza, ki naj bi bila gotova spomladi 2004 :? :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Jaz mislim da sem leta 2001 vozil bencinske gokarte katere so rentali na omenjeni pisti. Če me spomin ne zapušča, so v izletnih conah postavljeni tiste luknjaste vrtne betonske plošče ki bi znale drseči skuter precej uničiti. :hmm: Gokart pa se je kar dobro držal piste :OK: Če primerjam gokart iz Lj. BTC in tiste tam dol (Hondin 9-12 KM agregat) so Lj :BUA: Na tistem so me po 15 minutah tako roke bolele :kva2: Ne me držat za besedo ker je tega že tri leta, pa še takrat sem se zamudil samo kake pol ure na pisti ker sem se slučajno mimo peljal z motorjem pa vidim tablo renta.... :OK: mislim da bi o omenjeni pisti kaj več vedel tudi SPIDI in SF. A niso oni enkrat imeli zaključek sezone že na tej pisti :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Ja po stari pisti smo se večkrat peljal... zgleda da je možakar kupil še mal zemlje. Sam tole se men zdi zelo natlačeno če gledam kako je na stari pisti en ovink blizu druge strani... Tale zgleda dost hitrejša proga... Mogoče se pa tud motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Ja na skici nove proge je napisano 1500m :hmm: to pa ni kar tako :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Ja takole je: Sem se pozanimal kako je v primeru slabega vremena in je baje padla odločitev, da tokratni trening ODPADE in je prestavljen za čez 14 dni. Več inf. sledi, ko bo zopet kaj novega Sej nerad morim, samo sm pršu do zaključka, da se trening v Poreču (če je prestavljen za dva tedna) pokriva z Motoboom-om. Sicer je trening v Poreču v soboto in nedeljo, dirke v Celju pa samo v soboto, tako da se da tudi skombinirat, ampak malo nerodno je pa vseeno, tako da bo verjetno (če ostane pri tem urniku) udeležba na obeh straneh nekoliko okrnjena, kar ni dobro za gledalce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 Sej nerad morim, samo sm pršu do zaključka, da se trening v Poreču (če je prestavljen za dva tedna) pokriva z Motoboom-om. Sicer je trening v Poreču v soboto in nedeljo, dirke v Celju pa samo v soboto, tako da se da tudi skombinirat, ampak malo nerodno je pa vseeno, tako da bo verjetno (če ostane pri tem urniku) udeležba na obeh straneh nekoliko okrnjena, kar ni dobro za gledalce. Ups :huh: pa še ni rečeno, da je Beno edini, ki bo moral verjetno skuter postaviti na kakšen štant :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 glede ttle proge v porecu...proga je fajna, lepo urejena, js sm se poleti tam z gokardi furu, ko smo bli na morju... sam a vas bojo spustil s skuterji gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se