Skoči na vsebino

Beno... wanna race?!

SideWinder SR

Priporočene objave

glede ttle proge v porecu...proga je fajna, lepo urejena, js sm se poleti tam z gokardi furu, ko smo bli na morju... sam a vas bojo spustil s skuterji gor?

Zakaj pa ne :? mene bolj skrbi kvaliteta asfalta, ki je za skuterje precej bolj pomembna kot za Supermoto :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa ne :? mene bolj skrbi kvaliteta asfalta, ki je za skuterje precej bolj pomembna kot za Supermoto :hmm:

Cesta ob morju so ponavadi zelo spolzke :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni tta proga je ful uredu...na ravninah je tak pac asfalt, na ovinkih je pa cez taka plast bolj grobga asfalta...sam mislim da je tta proga cist gut za furat z skutercku, sam ce vam bojo pustili, drgac majo pa lepo zrihtano vse...hocete slikice od proge, men se zdi da se mam neki? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni tta proga je ful uredu...na ravninah je tak pac asfalt, na ovinkih je pa cez taka plast bolj grobga asfalta...sam mislim da je tta proga cist gut za furat z skutercku, sam ce vam bojo pustili, drgac majo pa lepo zrihtano vse...hocete slikice od proge, men se zdi da se mam neki? :?

In zakaj nas s skuterji nebi pustili gor :? :? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah ne vem js... pac ker tam majo gokarde, pa vrjetn bi blo treba kj placat...

Mene zanima ce se gres v ljubečno vozit kok je treba plačat za progo pac da se lahka vozis? :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Plačat je treba povsod <_< v Ljubečni smo plačevali od 3-5 jurjev, v Poreču je pa menda 200 kun.

Kaj pa dobiš za teh 3-5 jurje ? Kolk časa se lahko voziš pa koliko se jih lahko vozi ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa dobiš za teh 3-5 jurje ? Kolk časa se lahko voziš pa koliko se jih lahko vozi ?

Za plačilo 3-5 jurjov se voz lahko samo end!

Drgač se pa vozs cev dan, pač je objavleno kdaj si navrst ker so tut drugi -> like supermoto, minimoto ... ker so klase pač ločene se menjavamo na progi po 20min al pa po 30min

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za plačilo 3-5 jurjov se voz lahko samo end!

Drgač se pa vozs cev dan, pač je objavleno kdaj si navrst ker so tut drugi -> like supermoto, minimoto ... ker so klase pač ločene se menjavamo na progi po 20min al pa po 30min

A pa tako je vsak dan al samo ko so kakšni treningi organizirani :hmm: Mi bi npr. se iz MB odpravili v Ljubečno pa par krogov dol vdarli, potem pa počasi domov. Nebomo jim pustili tam 30k za 2-3 ure :blink: A je vedno kdo tam ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A pa tako je vsak dan al samo ko so kakšni treningi organizirani :hmm: Mi bi npr. se iz MB odpravili v Ljubečno pa par krogov dol vdarli, potem pa počasi domov. Nebomo jim pustili tam 30k za 2-3 ure :blink: A je vedno kdo tam ?

Ponavad je tko da plačas 3-5 jurjov neglede na to kolk cajta si na stezi ...

Drgac pa --> http://www.zdruzenje-zsam-ce.si/poli.htm <-- stran od poligona v ljubečni pa jih probaj kontaktirat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Hajdošah smo že bli. Saj zastonj je če ni nobenga tam ja. Samo je steza malo majhna za moje pojme. Pa vsi ovinki razen enga zelo ostri in kratki. Lako pa roba več pove kako je tam "zastonj" :) :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsekakor ne moreš prit na en x dan, plačat in se vozit. Bit mora tak dan, ko je steza namenjena treningu, to je pa samo takrat, ko se kdo zmeni, da bo ta dan steza namenjena treningu. Žal je Ljubečna samo občasno postane dirkališče.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z Hajdosami pa je tako....Avsvalt je malo cudn.Od Podeneljka do Petka se z gokardi vozijo.Sobota(mislim da ni gokardov)-Nedelja ni nikogar tam.Ce bi se z lastnikom zmenil za trening bi veretno dovolil

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

So pa hajdoše edina najbližja neka steza na katero se lahko greš vozit v MB :BUA: :angry: Potem se pa čudijo zakaj pubeci divjajo po mestu :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na štajerskem usaj mate stezo. na gorenjskem pa žal niti ene nimamo :angry: :angry: :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na štajerskem usaj mate stezo. na gorenjskem pa žal niti ene nimamo :angry: :angry: :xx:

:blink: a res?

Pol pa nam druga ne preostane kot podpise zbirat pa pred parlament protestirat (peticija za stezo v vsakem večejm mestu) :yea2: :yea2: :fight2: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
  • 3 tedne pozneje...

Hja, v Hajdosah bi se lahko vozo z blokadami noter, ker so ovinki precej zaprti in ne mores neke vlke brzine razvit. Se je boljse pelat po Grobniku relacija Poljcane - Majsperk :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!