Skoči na vsebino

Beno... wanna race?!

SideWinder SR

Priporočene objave

sidecar je motor-prikolicar. a nisi vidu unga k ma od ZX12R mashine?? :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

i jaz sem prva iskustava uzimal s kroserjem... zadnje moje pa pevenstvo je bilo aprilia cup na rs 250 po grobniku....

im samo ena stvar...grobnik je pravo dirkališče in ne karting stazaa... zip bi tamo dušu podal =)

Samo kolko ja znam, najbolji Hrvat bio je Zenko Krešimir na 5. mjestu....

Možda si ti Zenko ako nisi.... nemaš šansi protiv Benu, i ako si, ja mislim da nema sa toga ništa, i isto ja možem ič sa tobom vozit utrke po Grobniku pa da vidimo i to.... Moje zadnje prvenstvo je bilo 125GP - isto na GROBNIKU :OK: :D

post-18-1068016805.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najprej smo benota čakal dva dni da se je oglasu (ni blo neta) zdaj pa že kar nekaj dni čakamo SW da bo kaj novega povedal.

SW še vedno mi nisi odgovoril na moja vprašanja: Koliko godina imaš i koliko je tvoj vreme na Gropbniku sa Apriliu i skuterom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1:46

19 let...

Super :OK: ampak pomoje ne z skuterjem :? mislim, da bo Beno z zipom rabil za krog vsaj 12 sekund več :hmm: pa ene dvakrat do trikrat po 10 minut treninga pred dirko, da se malo spozna z progo :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.46 a ni to ful dobr cajt?

to pa je s full serijski aprilio RS 250....

nikoli nisem bil na grobniku z skuterom...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jes tut ne ... sej bova mal potrenirala predn se zares udarva ane ;) :yea2:

se razme B)

jaz si bom stavil kamero na scoot.... to bo lahko zelo dober video spot =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale vikend je zaseden, naslednji tudi, frej so pa ponedeljek torek in sreda, če se bomo hotel zmenit ne bomo mogl bit preveč izbirčn :hmm:

pondelk ... tork al pa sreda ... men najbl tork odgovarja. Ureme je pa se pod ???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale vikend je zaseden, naslednji tudi, frej so pa ponedeljek torek in sreda, če se bomo hotel zmenit ne bomo mogl bit preveč izbirčn :hmm:

da namo po snegu vozil :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bomo prestavl na nasledn let bo useskupej zamrlo  ... zej je treba nrdit dokler je stvar še vroča 

Tak iziv se ne more pozabt. Raj prestavte na spomlad da se bo lahka še folk z motorji prpelu :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce bo zamrznlo...bomo pa pogrel brezskrbi :naughty:

mah ne :BUA: ... treba je zej nrdit ... evo sej smo se z speedrunerjem tut menil nekej ... zej bi bla lepa priloznost da gre tut on race pa je čist poniknu, ni ga vec slisat vidt nč :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj čas na grobniku z skuterjem 2,05,?? leta 99 če se ne motim, pa še kakšno sekundo bolje bi lahko bilo, pa sem imel malo smole z nastavitvijo, pred dvemi leti sem z 600 CBR ko naredil 1,41,7 ali 8 če se prav spomnim, z Superbikom leta 91 pa 1,38,3 :hmm: Danes pa SS600 letijo že 1,34,?? če ne še bolje Superbiki so pa zelo blizu 1,30,?? :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pondelk ... tork al pa sreda ... men najbl tork odgovarja. Ureme je pa se pod ???

Aha super to :) Kolko vas bo bo doli??Ker jaz bi sel samo prevoz rabim :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tak iziv se ne more pozabt. Raj prestavte na spomlad da se bo lahka še folk z motorji prpelu :naughty:

Ne bit pretiran optimist <_< Sej bi blo fajnen vikend k je toplo pa lepo :rolleyes: samo takrat je steza skoraj vedno zasedena, tolk dnarja da bi jo zakupu pa jest nimam :wacko: to pomeni da bomo dol pršli bomo (tisti k se bomo po stez vozil) kupil vstopnico za na stezo :huh: kar pomeni da bo takrat na stezi tudi še kdo drug :doze: in teh drugih je najmanj ravno v zimskih mesecih :doze: tako da bosta Beno in SW imela najboljše pogoje, da ju med dirko ne moti 20 zbesnetih vaških dirkačev :wacko: od katerih večina nima pojma kako se na dirkališču obnaša :wacko: in o groza če se zgodi da enemu takih skozi ovinek skuter mem useka :ph34r: in tipu pade mrak na oči :ph34r: in odpihne še tisto trohico razsodnosti ki ga je še držala na stezi in mu ostane samo še ful gas in out of contol :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Morda bo tudi še kakšen frej vikend :OK: ampak to bo pozim :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako da bosta Beno in SW imela najboljše pogoje, da ju med dirko ne moti 20 zbesnetih vaških dirkačev

dobr si ti to povedu.

sam neki kaj pa bi delal na grobniku vaški dirkači če grejo nagrobnik neki že morjo znat ne tko

da bojo gužvo delal na stezi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bolš je organizirat med tednom k pa da ste preveč izbirčni pa dirke sploh ne bo. :huh: če pa kdo od vas gledalcev tisti dan ne bo mel časa pa dirke ne bojo zarad njega prestavlal. sicer pa mislm da bo dirka zlo dobro dokumentirana s strani vedeo posnetkov, tko da ne se bat, ničesar ne boste zamudl ;)

ka pa pravi sidewinder????????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pol pa kr med tednom naedit, če ni druge varjante!

Prestavlat na naslednjo sezono je pa nesmiselno, nj se sedaj razčist B)

Evo jst bi šov z veseljem gledat, če ma kdo kakšn zic al pa kufr frej mi nj pove :rolleyes:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobr si ti to povedu.

sam neki kaj pa bi delal na grobniku vaški dirkači če grejo nagrobnik neki že morjo znat ne tko

da bojo gužvo delal na stezi

Na grobniku se zelo hitro najdejo motoristi z močnimi in hitrimi motorji :hmm: močnejši kot je motor večja je možnost da ga voznik ne obvlada :hmm: in bolj boli, če ga prehiti nekdo s slabšim motorjem :hmm: zelo malo med njimi pa je takih, ki so sposobni dojeti da so preslabi vozniki, zato pač ni nič nenavadnega da mimo padajo taki z počasnejšimi motorji.Ostala večina teh o katerih govorim pa tega ni sposobna dojeti, in ko spoznajo da so počasni, bodo naredili vse samo da ne bo izpadlo da nimajo pojma :hmm: "in ostane jim samo še ful gas in out of control" :ph34r: :ph34r: :ph34r: za ceno svoje in varnosti drugih :angry:

Vstopnico za stezo pa lahko kupi vsak <_< še najlaže tisti ki si je privoščil lep močan motor, čeprav ga ne obvlada <_< in bi s kakšnim manjšim in cenejšim bolj užival in ga prej obvladal :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!