Skoči na vsebino

Vozniški izpit

gapi

Kaj vas je vrgl na vozniškem?  

166 članov je glasovalo

1. 1.

• Teoreti?ni del (Cpp)
      23
    • Prakti?ni del (vo?nja)
      21
    • Naredil v prvo
      114

Priporočene objave

CPP naredo... zdaj se grem na voznje pa upam da bo slo nekak... vozu pa se nikoli :) pa se apnko dobim... tk da.. bom se ze mogu navadit na prestave :)

emn... zdaj sem naredo CPP ne.. zj se me samo zanima kaki test se morem to pisat?!?.. pa ce je bol zahtevno... da si potem malo bolj pogledam ono knjigo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zdej morš se občinske pole pisat...testi so prbližn enak zahtevni,sam nemorš plonkat pa inštruktor ti nmore mev čez prste pogledat :P js sm pisala,pa sm mela pol zagovor(sm dubla se 1 stran znakov pa križišč na rešt) zto k sm en uprasanje k je blo kr neki točk vredn narobe nardila :oops: se zgodi ane :whistle: zdej sm se pa že prjavla na cpp k grem delat za 125!!! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha... druga pa potem nic.. še samo vožnje?!...

pa to si te mela nekaj narobe... pa si potem dobila dodatno nalogo.. da si potem lahko naredla?!... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pol mas pa vozne pa druztvnga,po pa glavn izpit...

ma ja odvisn ker uprasanje se zmots(kok tock je vredn).

js sm se zmotla lih tizga k je biv 4 al 5 tock?nvm tocn...uglavnm po pa dobis pou lista za rest-krizisca pa znake...

ce se pa zmots krizisce pa pads...sej to mors itak vedt :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ammm za motorno kolo enkrat testi,samo sem delal se po starem zakonu samo testi pa poligon pa si ga mel :) za avto pa zdaj v prvo :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma.. se krizisca pa bom te ze nekk reso :P

bomo vidli kak bo zdaj naprej... ju3 mam prvo uro :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D

voznjo sm prvič padu zarad zebre.., k je dlih baba ( cerka 60 let) gor stopla .)

seveda drugo brez problemov! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js pa u pondelk zacnem s cpp-jm za 125ccm :D drzte pesti d bom nardila use skp ze prvic ;) drgac je pa men izpit prov hudo delat...sei to je itak od instruktorja odvisn,sam je moj tok faca d mi je prov zakon delat :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ima kdo priblizen znesek koliko na koncu vrze za 125cc izpit? Pa priblizno koliko ur ste meli tisti ko ste nardil?

Prva pomoc more bit ze ane? zdravniski tud?

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prva pomoc in zdravniski sta vsteta..,sosolc je dal pred 3 mesci mislim da 135k

pa je naredu v prvo.., za stevilo ur pa ne vem!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ur more bit NAJMN 8-9...pol je pa odvisn od tebe pa talenta k ga mas :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ok se popravlam: za 125 more bit tm okol 15ur NAJMN... :blush: je glih instruktor povedu na cpp-ju ;) aja držte pesti->u ponelk pišm CPP!pol pa furatttt :OK:

LP,Mija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja držte pesti->u ponelk pišm CPP!pol pa furatttt  :OK:

LP,Mija

innn? ... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

par napakc blo,sam je instruktor mav grdo pogledu pa zmaju z glavo pa reku d nej hitr popravm :lol: tko da...glavne pole grem pa sele cez ksn mesc pisat k se nism 16 :P tko da zdej sam se zdravniskega zrihtam po pa res furat!!!!! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

wiii.. dans naredo cpp taglavnega :yea2: peesda sem bil živčn ko je oni prišo vun z kartočnki :D pol pa ko je mene hitro poklico pa mi je odleglo.. :P drugi tedn 1x bi že mogo met izpit... malo še :D

motoristka že furaš?.. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

waaaa brawo!!! :OK: :OK: :OK:

emm ne še...ni še blo cajta za zdravniškega...vrjetn grem u pondelk,pol pa res furat!!!

sm pa furala 550ccm enduro :yea1: po gmajni ufcorse :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe... danes dobil v roke izpit :D

vse pohvale instruktorju.. prava faca... pa še zrihto je da sem predčasno naredo... če bi danes prišo en drugi... ko ga ni dobo.. bi zaj jas qurac mel... :)

zaj se lahko BP furam po mb :OK: :OK: :OK:

motoristka.. kak?... že furaš?.. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jp dons mela prvo vozno :OK: nmorm prehvalt ei...kera razlika c se vozs 80 na skutryu al pa copryu!!!!!!!uziwala u nulo :D instruktor pa tut cist presenecn k sm tkoy znala prestawlat pa use pa na poligonu brez tezav,swa sla kr prec na cesto :OK: yutr mam pa s5 :yea1: cant wait :yea2: waaa cestitam ei!!!pol uziwas zdey :OK: ys pa po wozni grem na skutrya d se dam odpelm,pa sm skor fuknla k ye blo cist drgac h3h3 tm mors ful bl nagnt k ye tezk motor pa mal gasa k ma pospeske,po pa u owinku dam na skutryu maw gasa pa polozim pa sam wow pa hitr s5 zrawnam...se wid d skutr ni wec zame :whistle: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe... qlql :D ... kolk lahko razberem se mi zdi da ti to kr nekak pogosto furaš?.. :D kj je oni inštruktor samo za tebe tm al maš preprosto srečo? :P :) super ne.. vsaj hitro boš naredla... kj pa kter drug bike že mash?.. :D

jp jp... js sn naredo.. zj pa hitro kilometre nabijam :D se 200km pa prvi servis.. pa blokade vun :D joo kk mi je zaj ej.. se pelem v bistrco k sosolcu 50km/h.. <_< ma ja.. pocasi se dalec pride.. sm tk pa res nere vec to ... malo se pa bo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!