SeLoTeJp Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 najhuj je mokra cesta + pesek + tema <_< če je svetlo, pesek vsaj obviješ, če je pa tema, pa da maš slabo luč tko k jez... :xx: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 Ja tud na listu se pada kt po spisku...nebi prjatle na prste ene roke našteu kolk jih je že na takmu usulo :BUA: Ja pa tud te talne označbe predvsem zebre k so velke znajo bit hudič k je ko šajba :BUA: Da o gladkem asfaltu sploh ne govorimo...ti spodnese da ga sam pogledaš...tko mamo mi tle bliz eno T-križišče kjer sm biu enkrat na suhm v idelanih razmerah neki pamtn pa sm prletu iz stranske ulce pa celo kolono prehitim pred križiščem(brez semaforja) pa čakam vštric enga avta pa oba zavijava levo na glavno pa valda čim je blo mal placa jst takoj do konca spelm pa valda založim na levo sam začel zadno spodnašat da sm se glih za glih ujeu...zdej pa č je prazna cesta učas mal sprobavam in sploh ne rabš kej na divje speljevt sam da založiš pa že odnaša :BUA: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 Mal peska kokr je recimo ke do maja al pa še dl na netaglavnih cestah po zimi k uni bedaki natrosjo cele kamjone na cesto pol se pa furi z motorjm...pa če je makadam je še uredu sam je je pa sam ena tanka plast tavelkih kamnčkov na asfaltu je pa tko kt d bi po ledu vozu...zdrsne takoj... :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 men je pa najhuj če je v kkšnmu ovinku ful luknjast (grbinast) asfalt, kr zarad tega ti ful hitr SPREDNJI konc odnese, verjemte, mam izkušnje <_< hudo je pa tud če je v ovinku en del ful peska in nepričakovano te odnese, ampak to sae za razliko od zgornjega primera lažje ujameš :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 jap, to je sele hudic. mene je prav strah ko se vozim tu pr meni, mokra cesta in polno listja na tleh:\ vceraj pa me je blo ful strah se vozit domov, ko sem vido nesreco eno. sem vido skuter na kriziscu lezat (sem ze mislo da je en kolega, zaradi neonke) pa hitro peljem pogledat pa samo vidim enega lezat na tleh ki nic vedel za sebe se mi zdi, samo nekaj je mrmral... in pol se clovek zamisli... zaletel pa se je v avto en... lino, to je bil eden iz orešja plavi runner pa en avto mu je prednosti izsilo pa v bolnici je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Ja zajeban je k te enkrat tok spodnese da skor fukneš pol se pa kr mal userješ pa si neki cajta (vsaj jst) pol kr ne upaš zalagat!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 lino, to je bil eden iz orešja plavi runner pa en avto mu je prednosti izsilo pa v bolnici je UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu...zajebano! Ja to zna bit kr grdo d ti prednost uzame ti pa sam vanga nabašš <_< :BUA: Ja no vso srečo mu želim pa hitro okrevanje! Sam res avti ne morjo doumet d tud skuterčki ne grejo tolk počas in usi misljo d ta je pa še 100m delč pa gre itak 40na uro pol ti pa 80 prleti ti pa pu k***a ni jasn kako d je ze kr pr teb...pa da nebi biu na motorju pamt bi se ti zanalš prlimu uzadi,če je pa budala prvič na motorju pa še prej :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 poznam voznika avta ja... samo nisem takrat spraseval kaj je blo pa kdo je bil kriv ker so bli vsi v soku. kaj pa mu je pero? da se resis straha pred zdrsavanjem: gres na en ovinek ko je bolj gladek asfalt in polagas tak da zacne zadnje kolo drset. samo ce je kaksna zebra ti se sprednjo kolo nese, kar ni dobro :D pa nogo dat ob stran, ce te prevec zanese da se lahko odbijes z nogo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Ja zajeban je k te enkrat tok spodnese da skor fukneš pol se pa kr mal userješ pa si neki cajta (vsaj jst) pol kr ne upaš zalagat!! vidis, js mam pa to lastnost da se mi fajn zdi ce fajn zaslajdam pa se pol pelem naprej with the speed of heat... :) 1x sm par ur po dezju (cesta je bla ze suha) sou eno Lantro lovit, tip jo je gonu do daske, ampak res do daske!! jes za njim, med ovinki un posrek, jes polagam do blagega zdrsavanja, pol je bil pa en ovinek (tam k sm par mescou pol mamin avto sesul), je bil pa en pas peska nanesen direktno cez celo cesto (dezevnica ga je nanesla), un posrek vseka skoz, js gleam tipsona kok drifta, tizga peska se vidu nism, pa se tak faaajn naaaagnem, VUFF, me je zadna guma skor prehitela, je zgledal ko tole, sam da me je sam pol metra v zrak vrgl, z motorja me pa ni snel, tak da sm se pol nekok ujel, jes cist v soku, vidu sm se sosolko iz paralelke da je vidla ka je z mano naredl :P , frajer, gasiraj naprej se 2 sikani, tolk da zginem iz sosolkinega vidnega obmocja (ob tem je on pridobil kakih 20 metrov prednosti k me je tist drift tok zabremzu), pol pa se vstavt pa globoook zadihat. UFF, fajn je blo. :D pol v soli se mi je una gledla ko da bi mrlica vidla... :lol1: nauk? pesek je kurba. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 poznam voznika avta ja... samo nisem takrat spraseval kaj je blo pa kdo je bil kriv ker so bli vsi v soku. kaj pa mu je pero? newem kaj mu je v petek mi je kolegica ena to povejala na irce, ko je tam blizi njega doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Ja sej men se drugač fajn zdi če mi mal tazadno gumo odnese pa ga pol mal slajdam v ovinku sam to mi je jebeno k mi kdaj spredno odnese (pa še te gnile Maxxis gume mam gor k se ceste sploh držijo ne)!! K mi pa spredno odnese se pa mal ustrašm!! Upam da bo pol k bom meu gor Sava MC16 :wub: kej bolš!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Ja to zna včasih pomagat...sam lahk si pa tud nogo sfrderbaš če te preveč zabije v tla ti maš pa nogo v kšnm nerodnem položaju pa ti jo sam zvije al pa clo zlom!!! nauk? pesek je kurba. Kurba do konca...direkt za na tromostovje :lol1: Sam tale posnetk k si ga nalimu je pa do konca divji...svaka čast vozniku d se je rešu!!! Ma sej če ti lepo kontrolirano mal tazadno odnese sploh ni panike pa je še mal vesela zravn sam če ti pa čist d sploh ne veš kva za boga te je sfukal zna bit pa kr jeb*no...če ti pa taspredno spusti je pa itak konc...to zna bit pa res jeba k sploh nimaš več kontrole nad motorjm :BUA: :BUA: :BUA: P.S.: Ja se tud men dogaja da če odletim da si tiste stvari ne upam nevemkolk izvajat več...sm telebnu s kolesom ampak res telebnu tko d sm kr ornk srečn d sm dele lahk tlele(rešila me je čelada,brez nje bi biu 100%no mrtu na mestu)in odkar sm takt fliknu se zdej že ene par let prvajam da bi se spet nauču brez rok na kolesu vozt...na motorju sploh ni problema,se furam brez rok kokr delč čš sam na kolesu me pa takoj zanaša :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 pa kanalizacija (oni železni zgornji pokrov) je tud kur** <_< .....sploh če je na sredini ovinka za polaganje.....pa sem se jst en dan tam fajn nagnil pa pršel z zadnjo kolo gor na ta pokrov pa dodal gas pa je zadnjo tok odnesl , pol pa je guma zgrabla spet na asvaltu pol pa tak cuknilo...malo je manjkal pa bi bil v jarku B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 pa kanalizacija (oni železni zgornji pokrov) je tud kur** <_< .....sploh če je na sredini ovinka za polaganje..... Pa ce z sprednjo gor pripeljes je tudi lusno :wacko: :wacko: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 ce ti sprednjo malo odnasa se nekak gre, se resi. ampak ce pa nisi navajen na motorcek, pol pa je precej tezje to vse skup. zato mores svoj motorcek dobro poznat preden gres delat norcije:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Ma če mate neke bedne gume gor se sploh nimamo več kej za pogovarjat. Te itaq v vsakem ovinku odnaša. K sm jst mel še duro gume gor sm prletu na en ovink pol mi je pa najprej zadno odnesel pol pa še predno. Za trenutek sm z obema slajdu pol sm ga pa ulovu pa naprej. Jst sm sam globok udihnu pa ufff reku pol sm bil pa čist dobr :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 najbolj nevarno je, da zadno gumo zamenjas za eno precej dobro (metzeler, heidenau, sava...) sprednjo pa pustis orginal, po moznosti hutchinson od peugeota (ki je totalno zanic) in ti zadnje kolo vsak 2x bolj prime kot sprednje...hitro sledi padec... lahko pa das spredi ful dobro gor pa zadi eno staro zlizano in se gres ucit sladjat:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 lahko pa das spredi ful dobro gor pa zadi eno staro zlizano in se gres ucit sladjat:) jes sm to na APNu naredu - spredi taka k je pr originalnem APNu zadi (2.75 sirine, univerzalen profil), zadi pa Sava MC7, siroka 3 cole, pa full kao cestna (v bistvu chopperjem namenjena, sam drzal je ko prasica), pa sm se pozimi vozu - jao, ka je to delal po sveze spluzeni cesti... :devil: :OK: :yea2: :kva2 :notworthy: driftanje na vsakem ovinku, je bil filing ko da mas vsaj 50 konjev pod seboj!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Pa ce z sprednjo gor pripeljes je tudi lusno :wacko: :wacko: :angry: Jp...na jašk sm zapelu spredno sam odnesl :BUA: Sam to še na avtomatiku tko d ni blo nč sam vetrovko sm strgu k je bla pa draga ko pr***ca pa so pi**il doma zarad tega <_< :BUA: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 en hud problem pr padcih je unicenje obleke in drugih pripomockov, da. mobitel pa razne take stvari unicljive, ki so zlo drage. zato vedno rajsi v kufer dam mobilnik, nikol ne ves, heh. enega sem ze unico (nokia 5110 sicer, ni blo kaj vrednosti), ampak 7650 pa res ne bi rad. pa da bundo vtrgas pa to, to ni fajn:) al pa novo vetrovko in podobno:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 en hud problem pr padcih je unicenje obleke in drugih pripomockov, da. mobitel pa razne take stvari unicljive, ki so zlo drage. zato vedno rajsi v kufer dam mobilnik, nikol ne ves, heh. enega sem ze unico (nokia 5110 sicer, ni blo kaj vrednosti), ampak 7650 pa res ne bi rad. pa da bundo vtrgas pa to, to ni fajn:) al pa novo vetrovko in podobno:) Ma pa ze če sam na križišču spodnese pa je bunda mimgrede strgana :BUA: :BUA: :BUA: ...pol pa doma ropot pa da se ne bom več z motorjm vozu pa itd... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 pa da bundo vtrgas pa to, to ni fajn:) al pa novo vetrovko in podobno:) To je hudo ja :cry: Od takrat ko sem si prvi vtrgal vetrovko nimam nikol dobene druge jakne gor ko pa za motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Ma pa ze če sam na križišču spodnese pa je bunda mimgrede strgana :BUA: :BUA: :BUA: ...pol pa doma ropot pa da se ne bom več z motorjm vozu pa itd... :( Ja to si res lohk hit na tleh, pa ko kreš lih nekam, pa si full upedenan, pa te mal na zebri spodnese, pa greš lohk kr takoj u Sportino po nove cune in pol motorja tm postiš k je use tolk drago :unsure: Pol pa še doma starci:"To si gotov tolk prgonu v križišče, kaj če bi bil kakšn avto, pešec, avijo..... :zzz: :zzz: Pol pa še nakonc prbije da grejo v motor blokade in da je konc z divjanjem. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Ma ja, pesi se radi zaganjajo med kole, durgače pa sem rukno že enega zajca. Meni nasrečo ni blo nič, niti pado nisem, hitrost je bla pa cca 100km/h. Skratka, puni gas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Ma ja, pesi se radi zaganjajo med kole, durgače pa sem rukno že enega zajca. Meni nasrečo ni blo nič, niti pado nisem, hitrost je bla pa cca 100km/h. Skratka, puni gas. Eni mate pač krompir :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se