B-52 bomber Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Ker je leto naokoli, bom spet objavil tale post, pa upam dane bom zadnji, ki ga je napisal - v tej temi B) :D Vse ljubitelje ameriških vozil vabim na tretje mednarodno srečanje, ki bo potekalo pri avtocentru "Špan" Lj.Brezovica s pričetkom v soboto 15.9. ob 13h. Ker je glede srečanja po treh letih še vedno nekaj nejasnosti bi rad še enkrat poudaril, da so dobrodošli prav VSI ameriški avtomobili! - NOVODOBNI, OLDTIMERJI, OFF ROAD, PICK UP, ŠPORTNI, SEDANI, ENOPROSTORCI, VANI... PREDELANI ALI NEPREDELANI!! In ni nujno, da je ravno V8! Program na kratko: Zbor Krožna vožnja Car wash Burn out (?) se še dogovarjamo z lastnikom prostora Izbor naj vozila (10 kat.) Live music Erotic show... PLUS Hrana, pijača stojnice War camaro Kamping... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 avto od pokojnega očeta :naughty: na dvorišču je bil manj kot kak teden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 se zna zgodit d pridem mal prikruzat z Voyagerjam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 Super, vsi ste prav lepo vabljeni. Drugače pa krasen pontiac. Ali se je že prodal? :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 Super, vsi ste prav lepo vabljeni. Drugače pa krasen pontiac. Ali se je že prodal? :wub: ja 13 let nazaj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 :whistle: :oops: :oops: :oops: Dober si me :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 ej B-52 bomber ker USA car pa maš ti predvidevam da maš ker pišš vabila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 Aaaaaa, to pa moram prit! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 ej B-52 bomber ker USA car pa maš ti predvidevam da maš ker pišš vabila Ti nič posebnega, zaenkrat še transsporta. Iščem ba nekaj bolj konretnega, sam kaj ko se preveč zmišljujem. :? :closedeyes: , pa še sam ne vem kaj bi rad mel. Kakšen van, pick up ali pa oldie iz 50-ih, so v ožjem rangu. No, do drugega leta bo pa že neki padel ! Vsaj upam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 jst bi si nabavu pick up če nebi tok žru pa nebi bli problemi rezervni deli drugač pa pridm pogledt show plac sm šu že gledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 Na avtomobilizmu.com je nekje tema o ameriških avtomobilih oz. o uvozu v slovenijo...mislm, da se ena firma prov s tem ukvarja, če je kdo zainteresiran, lahko prečekira, oz. bom probu najdt link... Pr nas je že en...oz. v krškem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 edit: evo sm najdu: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=53859 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 OMG, enga za res pocen prodaja.. ta k je na konc te teme.. zanimiv!! pa ql oprema pa vse to! :) sam kaj k je štorast za naše ceste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 jst bi si nabavu pick upče nebi tok žru pa nebi bli problemi rezervni deli Brez zamere, ampak rezervni deli pa res niso nobeben problem. Najkasneje, ampak res najkasneje v enem tednu jih imaš tukaj, cene- ceneje kot za vsakega Renaulta. Verjemi, saj imam veliko kolegov, ki imajo US avte. Kar se pa porabe tiče. Povrečno ameriški avto popije manj bencina kot povprečen slovenc piva , vina , itd :yes: Če pa koga kaj več o uvoz in teh zadevah zanima pa na moj home page! Kar se pa tiče tega ali so avti štorasti, pa tega še nisem slišal od nobenega lastnika! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Brez zamere, ampak rezervni deli pa res niso nobeben problem. Najkasneje, ampak res najkasneje v enem tednu jih imaš tukaj, cene- ceneje kot za vsakega Renaulta. Verjemi, saj imam veliko kolegov, ki imajo US avte. Kar se pa porabe tiče. Povrečno ameriški avto popije manj bencina kot povprečen slovenc piva , vina , itd :yes: Če pa koga kaj več o uvoz in teh zadevah zanima pa na moj home page! Kar se pa tiče tega ali so avti štorasti, pa tega še nisem slišal od nobenega lastnika! opa hudo kolk pa je kej registracija za te zverine npr. za kake ford pick-up vrjanta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Hm, zdaj sem bil pol ure pred računalnikom, gledal v to stran in sanjaril.... kako se peljem po ovinkasti prekmurski cesti z mojim Pontiacom GTO (2004). Kak pa ta avto dobro gre in kakšen zvok ima! Potem pa okno zaloputne zaradi vetra in pffff. Konec sanj :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Registracija za pick up- e je relativno poceni, ker so registrirani po tovorna vozila! Primer: motor 5.7l, 190km- cca 500E! Če imaš pa oldimerja si pa sploh zmagu! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 NASLEDN AVTO JE ZNAN!!!! za mojga je 200 000 bsit jaw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Ja, sedaj boš moral samo še avto najdit. Tiste dva, ki se prodajata na avto netu sta kr draga. Svetujem tujino! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 http://www.amzs.si/?podrocje=5 tule si lahko komplet zračunaš je pa vse odvisno od velikosti (ccm) motorja, moči (kW) motorja ina p tudi, če je avto oldtimer, ker z aoldtimerje obstaja čis svoja rubrika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Že vse res, samo pri pick up-ih, je važna tudi nosilnost vozila! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 tud res ja...sej to se šteje kot tovorno vozilo ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) Ja, pick upi so tovorna vozila, zato pride registracija ob zgoraj navedenih podatki in nosilnosti do ene tone cca 500E. Tako da kilovati in kubiki sploh ne igrajo več bistvene vloge za plačilo reg. Lahko pa pride do drugega problema, ko vozilo presega dovoljeno nosilnost, za vožnjo z izpitom B kat. Primer- Dodge Ram Heavy Duty :wub: :worship: , sicer pa ta problem ni prav pogost, ker sta po meni znanih podatkih v Slo. samo dva :D Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil B-52 bomber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Pick-up lahko ima nosilnost, recimo tono in pol, lahko pa ga zavaruješ samo za nosilnost do pol tone. Marsikdo tega ne ve. V prometni ti bo vseeno pisalo nosilnost tono in pol, samo zavarovanje pa je za do pol tone. V končni fazi je na vsakemu posamezniku, koliko bo vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Za mojga pick upa Ford f150 4.9l 150 hp in tono nosilnosti je polna registracija (brez popustov) cca 500eur! Za dele ni problem za redne servise uglavnem vse dobim tukaj zaenkrat sem moral v dveh letih prek neta naročit samo zadnje zavorne cilindre - 5dni! Veliko hitreje kot je moja mama čakala na prednje zavorne ploščice za citroena AX na uradnem servisu- Mičken več kot 14 dni! Mimogrede zavorne ploščice za mojega forda sem dobil v 24urah! - pa še ceneje so ble! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se