Schmid87 Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 torej, kdaj se splača ju3 pridt? ukol 14ih? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Super!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 zgubu sm eno ratkapo pr avtu :( pa tko je bla lepa :) taka kromirana :P zdj mam pa sam 3.. res unič ceu avto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 zgubu sm eno ratkapo pr avtu :( pa tko je bla lepa :) taka kromirana :P zdj mam pa sam 3.. res unič ceu avto :) Ni panike, tudi brez rat kape bo vredu! Če jo pa najdem ti pa sporočim! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 pogrešana :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 lepo lepo sej mam ful posnetkov(video) sam so tok smotani pogovori gor da brez veze da dam gor bom pa objavu slike :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 po zagotovilih lastnika zemljišča cene pijač ne bojo navite! iz slik je razvit da sm šparu aja pa nism kampiru :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Zarad "zavlečenega" seminarja pršla mal kasneje, ampak vseeno videla kar nekaj zanimivih avtomobilčkov. Spila eno pivce, popacala nekaj čevapkov (hvala družinici Starc, ker pač ne vem kdo je bil financminister). Folka je še kr nekaj in upam, da se boste še naprej mel fajn. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 men je blo zlo fajn.. sam na panoramski so se mal porazgubil :) pač semaforji pa to.. :D pa še nesrečo motorista smo vidl.. oz. so ga glih nalagal na nosila :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Skoda samo, da sem prisel en dan prepozno. Well - next year. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_705 motosvet.com - - Albumi končno sm jih naložu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 no z tema tankoma sem pa je jaz v soboto vozil :evilgrin: zanimivo da še audi vozniki bežijo iz ceste :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 pošast :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 no z tema tankoma sem pa je jaz v soboto vozil :evilgrin: aha, berem da ni za vsakogar ! srbska obaveštajna ?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 aha, berem da ni za vsakogar ! srbska obaveštajna ?? :naughty: pssssssst :evilgrin: je pa zanimiv feeling, sploh v H1 kjer imaš manj prostora kot v matizu. no ampak saj menda ni najmenjen mladim družinam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Če ima kdo kaj posnetkov, naj doira :) Lahko tudi preko torrentov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 ja.. posnetki tudi mene zanimajo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 madona, še clo en je slikou amerikanca s katerim sm se jaz pripeljal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 hudo jst mam posnetk kako sm se kao zaletu v njega če si mogoče vidu dva debila kako se furata na dragstarju(125) un vzadi pa je mel kamero v rok, no tist sm bil jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 hudojst mam posnetk kako sm se kao zaletu v njega če si mogoče vidu dva debila kako se furata na dragstarju(125) un vzadi pa je mel kamero v rok, no tist sm bil jst sm te vidu ja. dj posnetk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 fifty posnetk je fuuuul bedn dej me prjav na MSN pa ti bom tm poslal pikizarko@gmail.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 fiftyposnetk je fuuuul bedn dej me prjav na MSN pa ti bom tm poslal pikizarko@gmail.com eh, pošlji na mail: smid.anze@gmail.com ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Mal sem pozen. ampak rad bi se v imenu v8 cluba zahvalil vsem, ki ste se udeležili našega srečanja. Upam, da se srugo leto spet vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 verjetno se :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Evo, po dolgih letih sanjarjenja moje novo vozilo! Evo, po dolgih letih sanjarjenja moje novo vozilo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se