Schmid87 Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Evo, po dolgih letih sanjarjenja moje novo vozilo! Evo, po dolgih letih sanjarjenja moje novo vozilo! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :kva2: čestitke!!! :D probej prpopat še kšne večje fotke :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Evo, po dolgih letih sanjarjenja moje novo vozilo! nice čestitke GMC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Welcome to A-Team :) Pa ne, da si kupil ta "avto" od Antona Klemenčiča? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Pa je res vi ejt? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 a pol si ti pršu s tem na zbor http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=26931 še enkrat avto :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Ne, avto je kuplen v Lj. in ni od Tone! Drugače pa je tisto moj motor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 (popravljeno) Ne, avto je kuplen v Lj. in ni od Tone!Drugače pa je tisto moj motor! Ma pa on glih takega, ne? :) Noja, mogoče je malo manj ohranjen njegov. Avto je tak svetski da dol padeš. Sploh te felne. Koliko pride registracija za kaj takega? Popravljeno Oktober 28, 2007. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Hvala, za lepe komentarje! Ja, od Tone je podoben, ampak mislim da je tovorni! Letna registracija pa mislim da znaša 50E zavarovanje + cestnina + tehnični! Avto je še celo leto reg., tako da sem plačal samo zavarovanje! Ima pa certifikat oldtimerja! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Evo še avto od našega predsednika(kluba), da ne bo pomote: 1979 Pontiac Firebird Formula Motor 403 (olds. engine 6.6l) V8, avtomatic Dodatna oprema:headersi,hi jackers Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Krasna zadeva,to bi pa še jaz imel,mogoče ko bom velik....pa ko bo bencin pocen... Kakšno štimo da iz sebe,tisti rori prav divje zgledajo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Krasna zadeva,to bi pa še jaz imel,mogoče ko bom velik....pa ko bo bencin pocen...Kakšno štimo da iz sebe,tisti rori prav divje zgledajo..... :D .. nikoli potem? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 :D .. nikoli potem? :D Hja,bad luck,bom imel pa enga dobrega hibrida :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 Kuuul, s tem se da že driftat :D Lep je tak, da bi ga lahko celi dan gledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 učer sm vidu v Kranju na primskovem, pred tehničnmu, neregistriran črn Mustang :worship: zelo podoben temu :) vsa čast (verjetno) novemu lastniku :worship: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 učer sm vidu v Kranju na primskovem, pred tehničnmu, neregistriran črn Mustang :worship: zelo podoben temu :) vsa čast (verjetno) novemu lastniku :worship: :D update :D videl sem ga nekaj dni nazaj že registriranega, ko se je peljal mimo Brda pri Kranju :D :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 no z tema tankoma sem pa je jaz v soboto vozil :evilgrin: zanimivo da še audi vozniki bežijo iz ceste :whistle: Kaj ti PERVY poznaš koga pri Ski&Sea da si se vozu z temi avti? :) Drugač se pa najraje vozim z Hummerjem H1!(Ko imam seveda to priložnost :rolleyes: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Videl novega Mustanga, sivo modre metalik barve s napisom Cobra na strani vrat. Zadnjič sem ga videl na Ptujski v MB, danes na avtocestni relaciji med Logatcem in Vrhniko. Registrska tablica je tuja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Kaj ti PERVY poznaš koga pri Ski&Sea da si se vozu z temi avti? :) Drugač se pa najraje vozim z Hummerjem H1!(Ko imam seveda to priložnost :rolleyes: ) ja na golf turnirju so bili za promocijo, sicer pa sem bil letos na novinarski predstavitvi sank na rogli tako da sva se mogoče srečala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Videl novega Mustanga, sivo modre metalik barve s napisom Cobra na strani vrat. Zadnjič sem ga videl na Ptujski v MB, danes na avtocestni relaciji med Logatcem in Vrhniko. Registrska tablica je tuja. Jop, en mariborčan si ga je privoščo, mislim da je najbolj švoh izmed mustangov kar se jih da dobit, res pa da zgleda :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 ja na golf turnirju so bili za promocijo, sicer pa sem bil letos na novinarski predstavitvi sank na rogli tako da sva se mogoče srečala. Aja cool! :) Na Rogli pa mene ni blo ker sem bil bolan. :( Se boma pa še ziher kje srečala.(Če se že nisma) .) Upam da nisi na Rogli ti zagreznu z Apachijem? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Aja cool! :) Na Rogli pa mene ni blo ker sem bil bolan. :( Se boma pa še ziher kje srečala.(Če se že nisma) .) Upam da nisi na Rogli ti zagreznu z Apachijem? O:-) nisem, je bilo pa zabavno :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Jop, en mariborčan si ga je privoščo, mislim da je najbolj švoh izmed mustangov kar se jih da dobit, res pa da zgleda :worship: :worship: Ah, nima veze, če je "švoh" :) Je pa izjemno atraktiven. Cena v USA je 19.490 $ za osnovni model (210KM). Smešno poceni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Tazadnji! Ford falcon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se