fbevc93 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 a mogoče kdo ve kter model dodgea vozi al bundy v seriji married with children ? :whistle: :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 a mogoče kdo ve kter model dodgea vozi al bundy v seriji married with children ? :whistle: :whistle: :D http://www.tvacres.com/autos_sitcoms_bundy.htm predvidevam da večjega opisa ne rabiš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Kok je bla ta komedija odštekana :D Njabolš je bil tist del ko je AL-ov Dodge mel mau mnj kt milion milj in so mu za nagrado ponudli nouga viperja...tok se je bau da ga neb kdo odpelal ponoči da je šel spat v avto. Odpru garažna vrata da je gledal zvezde, zaspal in se naslonu na menjalnik :D No in takrat se je zapelal na ulico in je meu miljon milj pa še nek malzga tko de viperja ni mogu dobit :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Ta tudi ni slab, ne? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Tale ford interceptor je zelo lep! Škoda, da je samo koncept. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Naredimo peticijo kot pri Rebelde, da ga naj dajo v serijsko proizvodnjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 samo še Sigourney najdeva pa pridemo ! :evilgrin: PT.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) jaz pa trenutno to vozim (črnega) :whistle: ampak ni V8 :headbang: Popravljeno September 11, 2008. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kje ti je pa to uspelo dobit? Maš na posojo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Ta vikend je blo v Grazu kar precej robe za videt :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Kje ti je pa to uspelo dobit? Maš na posojo? službeno :evilgrin: nisem spremenil o amerjih od leta 1970 dalje :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 tole je pa moja V8 igrača, ki trenutno čaka na nov motor... bati-pogledali-skozi-blok.press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 nice! :worship: te feltne so mi ful lepe, čeprov pašejo mrbit bl na kakšnga Camarota, Chargerja ipd. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 haha koja registracija :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Žabarska ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 Žabarska ! Še eden... vdih, izdih. Aha...hrastniška, da se ne boš mučil. Poglej na zemljevid :whistle: (Mimogrede, tablica se lahko prenaša...a si za časom :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 se lih en tak prodaja zj na avtonetu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 danes pred fitnesom parkiran :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 GT-ja sem pred ca 14 dnevi peljal. tapravi attention-whore... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 tole je pa moja V8 igrača, ki trenutno čaka na nov motor... bati-pogledali-skozi-blok.press woooooooo kira mrcina :D :D kir letnik pa je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Če bi imel v lasti delavnico-servis in vsaj eno benzinsko črpalko-bi ga tudi jaz vozil,seveda ne takega lepo pobarvanega in brez batov kupil bi si novega.Brez batov in s svojimi ca 2-mi tonami železa, pa bo kar za na dinos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Če bi imel v lasti delavnico-servis in vsaj eno benzinsko črpalko-bi ga tudi jaz vozil,seveda ne takega lepo pobarvanega in brez batov kupil bi si novega.Brez batov in s svojimi ca 2-mi tonami železa, pa bo kar za na dinos. da odgovorim tvojemu predhodniku: avto je letnik 1979. železa na avtu ni ravo veliko, saj je karoserija iz poliester laminata. šasijo pa predstavljata dve tračnici, na katere je pritrjen motorček. definitivno avto ni za na dinos. sploh glede na to, da deviško novo gm350 turn-key-engine s 400+ HP dobiš že za 4.000 eur. novo c6 si lahko kupi vsak, za usposobiti oldtimerja pa vseeno rabiš še kaj drugega kot kreditno kartico z ustreznim kritjem... in zagotovo je tale naš oldtimerček bolj azzkikrski kot kakšen novi vozek... poraba sicer ni pretirano grozna, sploh sedaj, ko z novim edelbrockovim vplinjačem troši samo še 30l/100km. l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 poraba sicer ni pretirano grozna, sploh sedaj, ko z novim edelbrockovim vplinjačem troši samo še 30l/100km. l.p. žejn madafaka. in, uživaš v vožnji od ene tankštele do druge? al nosiš kanistre s sabo? drgače pa prava kočija za vikende Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 a pomen tablce je "ass-kicking" avto? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 je že tako, da za zadek tega avta nikoli ne več kam ga bo sunilo, hehe sicer pa je tablica "povzeta" iz fima con-air... tank ima sicer 100l, tako da dometa ima dosti več kot moj mopedek. in ja, to je avto za popoldanske letne fure, brez strehe, z vetrom v plešavem temenu ;) l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se