ProdriveR Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Tisto je dejansko motor z V8 masino?? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Tisto je dejansko motor z V8 masino?? :blink: :grim http://www.motosvet.com/katalog/cat.php?cid=66 ImenitnaPriložnost, Jozeee in domina 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Tisto je dejansko motor z V8 masino?? :blink: pa še NOS ima dodatno vgrejen...upsss.... zadnja guma pa zdrži.....??..... 67,26 km!!!! ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Tisto je dejansko motor z V8 masino?? :blink: V8 bajki so zakon! To je totalno odbita zadeva! Sem našel en fajn filmček: ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Uf, tega Mustanga sem pa videl na obvoznici proti Hočam Kakšen zvok... jojmene... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 pa še NOS ima dodatno vgrejen...upsss.... zadnja guma pa zdrži.....??..... 67,26 km!!!! minus ??? ha,ha fantje se mal hecajo! pa sej sem sej jaz tudi s kilometri! bi bilo pa zanimivo vedeti koliko res zdrži zadnja guma! mogoče je kdo govoril z lastniko pa bi bil pripravljen ta podatek deliti z nami ? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se