bassko Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 a ma kdo tocne podatke glede tega pick up-a al pa vsaj prblizn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 ponavadi pomaga če v spletne iskalnike vpišeš željeno frazo in dobiš ven rezultate....tukaj maš nekaj tukaj pa še več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Mislim da bo tak na wheelsmanii, če ne bo dežja!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 jo jst sm bil na wheelsmanii a je bil se kdo! aja a je bil un dodge challenger rumen k je en govoru da ve kdo ga ma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 bil je bil zmagal je v kategoriji Yunk yard Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 aha sej sm ga vidu kok je to hud avto sam se kleparja rab pa kok to tul! sam je tut poraba velika! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 a ma kdo se ksne slike z wheelsmanie? ce ma nej kr prpopa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno November 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2004 mene pa zanima če kdo ve kolk koštajo kej ti V8 v nemčiji pa če se ga da potem sem pripeljat,a ma kdo kakšne izkušnje s tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 mene pa zanima če kdo ve kolk koštajo kej ti V8 v nemčiji pa če se ga da potem sem pripeljat,a ma kdo kakšne izkušnje s tem? ← gledal sem na nemški TV oddajo ki je kazala tipa, ki šraufa amerje v nemčiji. baje zadeve niso poceni, malo jih je in jih vozijo iz ZDA. en tip je rekel da ga je na koncu dodge charger (okol 68-69') z obnovo in vsem stal več kot 30 eur brez računanega dela. :blink: vglavnem so rekli, da amerji niso poceni hec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno November 15, 2004 Deli Objavljeno November 15, 2004 Sem se pozanimal tistga avta ni vec ampak je pa se en srebrn. V mal boljsem stanju kot pa un. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urosku Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 To vprašanje je čist off topic ampak vprašal bi kako je naslov nemške avto spletne strani? :) Hvala že naprej za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno November 16, 2004 Deli Objavljeno November 16, 2004 To vprašanje je čist off topic ampak vprašal bi kako je naslov nemške avto spletne strani? :) Hvala že naprej za odgovor ← Hm teh strani je velik mogoce mislis AVTOSCOUT24. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 21, 2004 Deli Objavljeno November 21, 2004 Na zalost samo rent a car,mogoče ko bom velik! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 21, 2004 Deli Objavljeno November 21, 2004 Še V8 od zadaj :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) :blush: nista američana, sta pa klasika, ki se ju ne bi branil v garaži... Ferrari Daytona Spyder in BMW 635CSi Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Februar 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2005 men se je tale vtisnil v spomin ko sem gledal na mobile.de camaro z28 targa 180 kW (245 PS), 5,7 litra za 7000 evrov sam dodge charger bi bil pa še boljši danes sem na DSF gledal oddajo od enega srečanja ravno takih avtomobilov,kar huda odaja pa dolga je bla,pa kakšni avti,eden hujši od drugega :eek: eto še en,ki ima dosti pod havbo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 mus-tang Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 14, 2005 Deli Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) aaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: tole je pa popolna norišnica!!!!!! :yea1: :wub: definitivno eden izmed avtomobilov,ki bi si jih zelooo želel v garaži :grim sicer ni ameriški je pa po zgledu amerikancev iz konca 40 in začetka 50 let :yea2: :yea2: in s 653KM!!!!!! :afro1: HOLDEN EFIJY Popravljeno Oktober 14, 2005. Popravil cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 aaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: tole je pa popolna norišnica!!!!!! :yea1: :wub: definitivno eden izmed avtomobilov,ki bi si jih zelooo želel v garaži :grim sicer ni ameriški je pa po zgledu amerikancev iz konca 40 in začetka 50 let :yea2: :yea2: in s 653KM!!!!!! :afro1: HOLDEN EFIJY ← Sm vidu že ja. Jooooj tega bi pa takoj meu, lej kakšna zverina je :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 Glede uvoza je tako. V Ameriki so takšni avti zelo poceni. Če dam za primerjavo Chevrolette ZR-1 (sicer ni muscle car) 88 letnik, pride cca 6000 dolarjev. Kolega se je pozanimal, kako bi bilo s prevozom in še dobro, da imamo luko Koper. Ladje namreč dnevno vozijo iz Miamija v Koper in če ti ga naložijo v keson, stane prevoz okoli 1800 dolarjev. Potem je potrebno urediti samo še homologacijo in to je to. Zdaj pa za poslastico moja Barracuda ;) Komaj sem jo našel na netu... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 Še ena :OK: The car of my dreams... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 V8 ??..... B) ← Ta iz Mad Maxa je Ford. Tudi ime je neko filmu podobno... T-max ali nekaj takega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 ja sam Tomozuki en problem je,ne moreš registrirat takega avta pri nas .) če ga iz amerike pripelješ. Ker tolk starih avtomobilov ne moreš uvažat,edin če je oldtimer kar pa ta letnik še ni .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Oktober 15, 2005 Deli Objavljeno Oktober 15, 2005 Še ena :OK: The car of my dreams... ← :OK: tudi mojih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 ja sam Tomozuki en problem je,ne moreš registrirat takega avta pri nas .) če ga iz amerike pripelješ. Ker tolk starih avtomobilov ne moreš uvažat,edin če je oldtimer kar pa ta letnik še ni .) ← Mislim, da so oldtimerji vsi, ki so stari od 25 let naprej. Če recimo vzamemo enega Camara iz leta 78 je to že old timer. Doma imamo namreč Golfa 1, 78 letnik in je old timer. Tak, da pomojem se da. Če ne, si ga pa tu sestaviš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se