Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 seemon: po naklučju sem zasledil, da je tale Cuda uvrščena med Top 10 Muscle car :OK: Še ena slika roparice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 No, pa dajmo še eno sliko. S tem modelom je Playmouth zadel v polno :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Ta Chavelle bi tudi razbil malo monotonost na slovenskih cestah, ki so zasičene s nemškimi avtomobili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 To je pa eden najmanjših Musclov - AMX. Meni sicer ni pretirano všeč, ker nima dvignjene riti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Gran Torino... Dobra imena so imeli ti mišičnjaki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Pa še en vsem dobro znan nemški približek :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Tega ameriškea V-osemnjaka bi pa tudi jaz imel... z vso "dodatno" opremo... samo Petrol bi moral biti sponzor... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 @Tomozuki: ti si dal primer corvette ZR-1 in zato sem mislu,ker to ne morš uvozt .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 @Tomozuki: ti si dal primer corvette ZR-1 in zato sem mislu,ker to ne morš uvozt .) ← Aha, ja to sem se pa res zmotil. Ampak cena 6000 USD je zelo nizka. Novi model (C5) je pred 4. leti stal 38.000 USD, kar tudi ni veliko ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 (popravljeno) Najlepši kombi :D Chevrolet Explorer Popravljeno Oktober 16, 2005. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Najlepši kombi :D Chevrolet Explorer ← In tudi najbolj žejen .) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 (popravljeno) No, ni ravno športen je pa vseeno V8. Naš bivši avto: Bivši pa zato, ker smo se pred 3 tedni zaletel...: Dobro je letel, hudi pospeški, šel si čez drn in strm, pa tudi dobro je pil, namreč 14l ob zmerni vožnji, ob turiranju pa tudi 19l. Ah ja, škoda ga je bilo... Popravljeno Oktober 16, 2005. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Klemenčič ima Explorerja in z njim prede po Mariboru :) Pa mislim, da ima tudi belo Caprice ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 Samo poglejte tole................. :wub: :wub: :wub: Ni boljšga na tem svetu ti so THE BEST :OK: :grim Samo zadnja guma je pa res......... :blink: bigfoot al kej :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 No to pa je legenda :grim ......če sm reku prej da ni boljšega od unga dragsterja sem se motil ta je..... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 Fiftyč, to so balonarce, ki imajo nekajkrat več gume na sebi kot kakšne športne 18 colske gume. Kakšne nizkopresečne na tem 3 tonskem avtomobilu nebi zdržale pomoje niti za 1000km z umirjeno vožnjo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 (popravljeno) Obujeni od mrtvih! Camaro, Charger, Challenger, Baracuda... Večina med temi je konceptov z izjemo Chargerja. Popravljeno Marec 2, 2006. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 (popravljeno) Za vse ki vas zanima, začel je delovati forum V8 cluba, kjer potekajo debate o ameriških avtomobilih! Moja spletna stran Popravljeno Maj 24, 2006. Popravil B-52 bomber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Tukaj vam pošiljam fotko edinega "muscle" avtomobila v Sloveniji! Avto je bil popolnoma restavriran z veliko "hot rod" dodatne opreme (edelbrock izpušni sistemi s headersi, dodatni hladilni sistem za olje, fire ball, street dominator...) http://oilpower.photovillage.org/gallery/1442/cars Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 ... da ni dušo spustil ... ... je en čuden potok pod njim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Tukaj vam pošiljam fotko edinega "muscle" avtomobila v Sloveniji! zgleda :OK: a lahko kaj o stroških uvoza poveš in ostalega da ga spraviš na cesto.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Ne bi se ga branil!! :OK: Tudi mene zanimajo stroški uvoza in ostalega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Ne, avto ni spustu duše, ker sem se pred enim tednom vozil z njim! Ej, ejej krasna mašinca! Mislim pa, da je avto celo na prodaj! Ko bom velik inj bogat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 cena? a je tolk drago...kot sem nekaj študiral o uvozu mustanga iz zda, smo naračunali za okoli 2-3 milijona sit....na cesto pri nas....obnovljen mustang.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Prijatl se je nekaj zanimal za uvoz ZR-1 iz Miamija in, če ga daš v zaboj in na ladjo, te pride okoli 1.800 USD, kar se mi ne zdi veliko. Zaboj pripeljejo direktno do Kopra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se