Thundercat Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 ja, to ni "drago"...potem je treba avto malo predelat da ustreza tehničnim zahtevam(žmigavci) naše zakonodaje pa je...mustangi se pa recimo v Zda prodajajo od 1000-30.000 dolarjev...recimo Ford mustang Convertible V6 22.000 $....za starejše letnike pa: 12.000 $ letnik 65 cene mustangov na e-bay http://www.ehow.com/how_15588_buy-classic-mustang.html http://autos.yahoo.com/used-cars/ut-americ...rd-mustang.html ah... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 (popravljeno) Stroškov z uvozom in prevozom ni bilo nič saj ga je prijatelj kupil v SLOVENIJI!!!!! Prejšni lastnik se pač ni zavedal kaj ima ker so mu tako imenovani "poznavalci" starodobnikov (tisti ,ki vozijo Fijate ,fičote, Renaulte in podobne "sanjske" avtomobile) razložili ,da avto ni nič kaj dosti vreden!!! - HALO!??? Ga je pa obnova zelo veliko stala saj je komplet "zrihtan" in vse nove dele je moral pripeljati iz amerike vključno z barvo! Mislim ,da ga bo prodal za 10mio sit. Verjetno v tujino saj v sloveniji tak avto žal ni dovolj cenjen! Aja pa še to, tista luža na sliki pod CHALLENGERJEM je od nekega Fijata ,ki je bil zraven parkiran! Popravljeno Maj 29, 2006. Popravil oilpower Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 10 milijonov se mi zdi malo velik... :hmm: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?ID=85784 cena 3,5 mio :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 10 milijonov se mi zdi malo velik... :hmm: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?ID=85784 cena 3,5 mio :OK: Seveda je velik, samo Avto je bil popolnoma restavriran z veliko "hot rod" dodatne opreme (edelbrock izpušni sistemi s headersi, dodatni hladilni sistem za olje, fire ball, street dominator. Mislim, da ima avto okoli 400 hp To pa so stvari, ki ogromno stanejo! No, tudi to je eden izmed razlogov zakaj se avto ne prodaja v Sloveniji! Cene pa nikoli niso fiksne. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Seveda je velik, samo Avto je bil popolnoma restavriran z veliko "hot rod" dodatne opreme (edelbrock izpušni sistemi s headersi, dodatni hladilni sistem za olje, fire ball, street dominator. Mislim, da ima avto okoli 400 hp To pa so stvari, ki ogromno stanejo! No, tudi to je eden izmed razlogov zakaj se avto ne prodaja v Sloveniji! Cene pa nikoli niso fiksne. :rolleyes: A lohk kej bolj razložiš kaj je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 ah....edelbrock...to je kot Akrapovič pri motorjih, delajo izpuhe, filtre, skratka opremo za muscle car.... :wub: http://www.edelbrock.com/ zvok_1 Mustang 2000 Gt 4,6l Zvok_2 Mustang Gt 2005 Camaro 67 Chevelle vsi ti posnetki od avtov 400 + konjskih sil.... :blush: pa še video Mustang 94 GT z elebrocki Edelbrock Pro-Ufffff od 35 sekunde naprej :D burnout Burnout v 2 prestavi.... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Hehe, Dukes of Hazzard :) Drugače pa so mi kar kocine pokonci stople, ko sem tiste zvoke poslušal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 tell me about it.... :wub: Mustang z 900 konji na dyno jetu, Turbo makes me cry.... :cry: Kaj dela turbo na mustangu, bournout do 4 prestave pa še znan muvi, ko policaji zasledujejo ukradenega mustanga-must see :OK: Mustang Cobra Vs Porche Carrera GT :) Mustang vozi lahko tudi po zadnjih kolesih Super clip, črn mustang, burnouts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 A ima mogoče kdo od vas tudi kakšnega amerikanca? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 A ima mogoče kdo od vas tudi kakšnega amerikanca? :OK: You wish :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 A ima mogoče kdo od vas tudi kakšnega amerikanca? :OK: Ko bi le.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 Tega bom pa kmalu imel doma (žal samo v merilu 1:25). Verjetno bo v belo, bordo rdeči in črni barvi po zamisli.... mislim, da Steve Moal-a? Skratka, Tomozuki pimped. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 Ja, you wish- jaz tudi! No ampak pod Amerikance sem mislil tudi razne voyagerje, lumine, le barone, jeepe, itd. Drugače bo pa septembra us car meeting v Ljubljani, pa upam da si bomo lahko oči napasli v živo :photo: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 A ima mogoče kdo od vas tudi kakšnega amerikanca? :OK: 5 metrskega pontiaca! Kupiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 5 metrskega pontiaca! Kupiš? Kaj to pomeni pontiaca? Model, leto, cena, ccm, in še kakšen podatek bi se "iskal" :? :D Jaz mam pa chrysler-ja! Kupiš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Kaj to pomeni pontiaca? Model, leto, cena, ccm, in še kakšen podatek bi se "iskal" :? :D Jaz mam pa chrysler-ja! Kupiš :P Šala, Trans sport, 1995, 2.3 16V. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Zelo lepo, potem pa upam da se vidimo septembra! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 LP! mene pa zanima kateri avto je to, res da ni V8 ali ameriški, je pa na to različico delan. predvidevam da je opel, zanima me pa kateri model, pa če je tale že mau spremenjen, ker imam občutek da ima malo odrezano/znižano streho. se ga da kje dobiti? :D P.S. če pa to ne spada sem pa lahko moderator mirno zbriše post. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 LP! mene pa zanima kateri avto je to, res da ni V8 ali ameriški, je pa na to različico delan. predvidevam da je opel, zanima me pa kateri model, pa če je tale že mau spremenjen, ker imam občutek da ima malo odrezano/znižano streho. se ga da kje dobiti? :D Kadett :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Podobnega ima moja teta, le da je ninja zelene barve :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Ja kadett, samo je ameriškemu avtu podoboben samo na zelo, zelo slabi fotki. V živo pa :kva2: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 se mi je zdelo da je kadett :) ampak sem bil mal v dilemi ker kadeti imajo višjo streho.. kot kaže je ta na slikci mal predelan :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 ni nč znižana streha samo avto je pošteno znižan :grim drgač pa je to kadett B model k so jih delal tm nekje do letnika 73 .) aja pa ta je coupe teh je malo ampak sem pa tja se najde kakšn na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-52 bomber Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 V soboto 16. septembra bo v ljubljani na parkirišču pred Raca Barom ( C. Dolomitskega odreda 10) zbor ameriških avtomobilov in motorjev! Progran na kratko: ZBOR KROŽNA VOŽNJA EROTIC SHOW D.J.ji ŽIVA GLASBA NAGRADE AFTER PARTY... podrobnejše informacije na www.v8club.com Vabljeni!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se