Skoči na vsebino

Priznajte

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz pa bom kar priznal, da sem si že porival stvari v rit. Sicer ni blo preveč prijetno, ampak kaj češ, je pač treba probat. Vendar sem se odločil, da tega nebom več počel, razen če bo res nujno potrebno.

Namreč vedno, ko sem si to zadevco potisno v rit, me je čez nekaj časa zašraufalo, da sem pol celo uro na WC-ju sedel. Prokletemu dohtarju pa se je to tak dopalo, da mi je drug dan še kar naslednjo svečko predpisal.

Sovražim dohtarje!!!

Objavljeno

...in kaksni vzgibi so te pripeljali do tega:? ...je to samo firbec, ali kaj ...ker glede na to, da si objavil tole temo v temi Ljubezen, predvidevam da je to pomenilo vec, kot pa le firbec...

...no, men ni nic lazje pri srcu, ko sem tole prebrala...

Objavljeno
Jaz pa bom kar priznal, da sem si že porival stvari v rit. Sicer ni blo preveč prijetno, ampak kaj češ, je pač treba probat. Vendar sem se odločil, da tega nebom več počel, razen če bo res nujno potrebno.

Namreč vedno, ko sem si to zadevco potisno v rit, me je čez nekaj časa zašraufalo, da sem pol celo uro na WC-ju sedel. Prokletemu dohtarju pa se je to tak dopalo, da mi je drug dan še kar naslednjo svečko predpisal.

Sovražim dohtarje!!!

Ker je bil glih 1. november - še dobro, da nisi kakega večjega kalibra uporabil :naughty: :lol1: O:-)

Objavljeno

priznam...da si občasno pilim nohte na nogah na preprogi pred televizorjem....ampak samo ko moža ni doma.

Objavljeno (popravljeno)

Priznam da rada kvačkam ... tudi, ko je mož doma ...

P.S. Če kdo hoče kak prtiček kupi naj se javi po PM-ju :D ... delam tudi po naročilu ... :lol1:

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

Aja, priznam, da sem namerno pozabu priznat ... :)

Objavljeno

...jest pa priznam da včasih seboj na sekret vzamem cajtng :hmm:

Objavljeno

Yzf od tebe pa nisem pričakoval take odkritosti :hmm: ...mogoče bi bilo bolje če bi kak lubrikant uporabil...da ne bi imel težave po dejanju....sicer pa se take stvari proba, prizna pa malo manj....mladost je norost in tudi sam sem bil nor... ;)

Objavljeno

priznam, da sm osu... :D

Objavljeno
Yzf od tebe pa nisem pričakoval take odkritosti :hmm: ...mogoče bi bilo bolje če bi kak lubrikant uporabil...da ne bi imel težave po dejanju....sicer pa se take stvari proba, prizna pa malo manj....mladost je norost in tudi sam sem bil nor... ;)

Kisle kumarice?

Objavljeno

izkušnje,izkušnje......

Halo, a nisi ti govoril o resnični povezanosti partnerjev pri analnem ... kaj je zdej to ,da si probal in bil si nor??

Al hočeš povedat samo to, da si bil nor ker nisi uporabil lubrikanta?

Objavljeno
izkušnje,izkušnje......

Halo, a nisi ti govoril o resnični povezanosti partnerjev pri analnem ... kaj je zdej to ,da si probal in bil si nor??

Al hočeš povedat samo to, da si bil nor ker nisi uporabil lubrikanta?

poveži resnično povezanost in prejšnjo objavo in vse ti bo jasno...

a ti boš kej priznala ali boš samo druge kurcala.... :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

se nagibam bolj v blond, res ne vem kaj mi bo jasno če povežem prejšnjo izjavo z resnično.... To se mi sliši kot, ko mi nekdo reče:

Dej pejt mi iskat tist tam saj veš zraven tistga ki stoji na unem... Sorry tut sanja se mi ne.

PS Sej te ne kurcam.

V rit sem pa junfer O:-) (tut toplomer in svečke so (za enkrat) ostajale zunaj.)

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
se nagibam bolj v blond, res ne vem kaj mi bo jasno če povežem prejšnjo izjavo z resnično.... To se mi sliši kot, ko mi nekdo reče:

Dej pejt mi iskat tist tam saj veš zraven tistga ki stoji na unem... Sorry tut sanja se mi ne.

se pa spretno izogibaš temu da bi kdaj tudi sama kaj priznala.... :hmm:

bodi direktna....si vstavljaš predmete v anus ali ne....

Objavljeno

priznam, da se že tri tedne nisem na mofo vsedu.. boli še nekaj ur po tem, ko samo pomislim na to... :cry:

Objavljeno

js pa priznam, d nikoli ne dvignem pokrova od školke :P sam to ni lepo, vem :(

Objavljeno

Jaz pa priznam, da me ob polni luni morijo avanturistične misli........... :nono:

Objavljeno

Priznam da se včasih počutim rahlo nate....nega.

:kva1: :kva1:

Objavljeno

Še vedno mam rad v rektumu barvice pa pastele. So dost ozki pa hitr se zlomjo. <_< Pa prvo-novembersko svečo sm si tlaču, pa solidno jalapeno-peče.

Objavljeno

Priznam, da so mi sle zadnjic pohotne misli po glavi, ko je v OLP-u Alla igrala biljard in se je "sklanjala" (beri guzila) okoli biljardne mize :OK:

Tadej

Objavljeno

Prvič in zadnjič priznam, da sva za prekinitve pri dobavi elektrike v 5. nadstropju B. 11 kriva midva z Blažem, ker sva spet kuhala čaj. :devil: :P

Objavljeno

Priznam, da doma lulam sede ... :o :huh: B)

Objavljeno
Priznam, da doma lulam sede ...  :o  :huh:  B)

:o

:?

Priznam,da lulam stoje :rolleyes: (...in kot je že M omenila, pozabim spustiti pokrov - včasih O:-) )

Objavljeno

Ko sem bla majhna je bila svečka dovolj,ma zdej bi bla verjetn premala :lol1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!