Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ze veckrat se mi je zgodilo, da ko sem med branjem foruma naletel na stran, kjer je objavljal Zok, se mi je zaradi njegovih grafik Aprilia zacel podirati cel forum. Tko kot bi ga zacel vodoravno rezat.

A ima kdo kaj pojma zakaj se mi to zgodi.

Tadej

Objavljeno

Najbrž zato, ker tvoj PC bolj težko ZOK-a prebavlja :lol1: :yea2:

Objavljeno

kaj ti to resno ali se malo..... :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

ktira aprilia-grafika?? k sm menju logotip (prej je bil na Igralcevem serverju, zdej je pa na foto.volja.net - obakrat GIF)... ...a lahk bolj tocno opises?? mogoc je pa tak k je Lojzi napisu... :lol1:

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
Ze veckrat se mi je zgodilo, da ko sem med branjem foruma naletel na stran, kjer je objavljal Zok, se mi je zaradi njegovih grafik Aprilia zacel podirati cel forum. Tko kot bi ga zacel vodoravno rezat.

A ima kdo kaj pojma zakaj se mi to zgodi.

Tadej

ej, če ti podpisi in slike v njih motijo mašino, lahko podpise izklopiš. Zgoraj desno klikni "Kontrolni center", potem pa mislim,da "Nastavitve foruma"... tam je nekje ena kljukica, ki jo moraš zbrisat, zravne pa piše, da kao "vključi prikazovanje podpisov na forumu" al neki takega ....

Objavljeno

Izklopil.

Odlično, ker so me resnično motili nekateri, po mojem mnenju, prekomerno veliki podpisi.

:)

Objavljeno

Aprilia v svojem stilu gre naprej!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Izklopil! Hvala za nasvet Syim.

Forum zaenkrat ne razpada.

Je pa res, da mi je prej razpadal. Tudi ta stran, ker je bila Zokova objava gor. Ko sem jo odpru je cez nekaj sekund zacelo vse razpadati. Mogoce zaradi smeskov. Npr., ko hocem dati na chatu smeska, mi zacne enako vse razpadat. Pol se moram odjavit in spet prijavit ter e smem uporablajti nobenega smesko vec.

Tadej

Objavljeno
ZOK BIN LADEN !!!!!!!!! :lol1:
Objavljeno

pol mas probleme z gif animacijami. BTW, nobene nism js naredu (razen aprilia logota, ki sem ga pomanjsal v obicnem MSPaint-u).

Objavljeno
pol mas probleme z gif animacijami. BTW, nobene nism js naredu (razen aprilia logota, ki sem ga pomanjsal v obicnem MSPaint-u).

pri izpisu tvojega podpisa so normalni računalniki premalo....pa še to sej veš kako pravijo: Dobra roba se sama hvali! :P

Objavljeno
pri izpisu tvojega podpisa so normalni računalniki premalo....

...ce je v knjiznci 16 megabajtov pa 166 megaherztov blo dost... ...a ma on slucajno 100 MHz pa 8 MB?!? :P I don't think so... :lol1:

grem se dva smajlija vn vrzt (enga sm ze vceraj). .)

Objavljeno

piss.gifav-1158.jpg

:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!