pero Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Mam mal blemov k še vedno nimamo rezerviran novbenga placa za Martinovanje letos!!! :( Lani smo ga feštal v Kratochwillu v Leclkercu letos pa tam ne bo nič! :? V BTC pa hočjo da za 12 folka obvezno vzamemo 6 'martinovih' plošč (kaj pa če koga ne bo?) pa še pazi to naprej morš tja prnest kao akontacijo!!!! :D :) <_< :P Pol pa svize :D zavije........... Dejte mi priporočat kk fešt žur v Lj!!!!!!!!!!Hvala! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Mam mal blemov k še vedno nimamo rezerviran novbenga placa za Martinovanje letos!!! :( Lani smo ga feštal v Kratochwillu v Leclkercu letos pa tam ne bo nič! :? V BTC pa hočjo da za 12 folka obvezno vzamemo 6 'martinovih' plošč (kaj pa če koga ne bo?) pa še pazi to naprej morš tja prnest kao akontacijo!!!! :D :) <_< :P Pol pa svize :D zavije........... Dejte mi priporočat kk fešt žur v Lj!!!!!!!!!!Hvala! Ciao,by Pero Vabljeni v Maribor, kjer imamo vsako leto tradicionalno Martinovanje na Trgu Svobode :) .... pa ker je ravno torek, združite prijetno s koristnim (in nas obiščete :naughty: ) Kaj praviš??? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno November 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2003 Vabljeni v Maribor, kjer imamo vsako leto tradicionalno Martinovanje na Trgu Svobode :) .... pa ker je ravno torek, združite prijetno s koristnim (in nas obiščete :naughty: ) Kaj praviš??? :OK: Tole vabilo se zdi pa res cool........... :OK: :D :P Bom premislu. :hmm: ........zaenkrat pa hvala.......... :D :) Ej mi bi rabl kako varianto tam v soboto 8.11.2003.... :P Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 In spet bo cela Slovenija pijana :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Letos bomo martinovali trikrat... - sobota 8.11. - torek 11.11. - sobota 15.11. :? :hmm: :blink: <_< :) :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozl Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Pri nas doma, čeprav je bila letina komaj 40-60%, bomo imeli vseeno doma martinovanje. Seveda bo pešena gos iz domače krušne peči, mlinci,.... Edina težava bo, ker ni več mošta, saj je že vse odvrelo in je že pravo vino. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Yst bom martinovala z miškami v Miših. :OK: p.s. Pismo, sploh še nimamo nobenga Martina..... :hmm: p.p.s. Drgač pa namig za kraševce al pa za tiste, ki se vam da peljat: najboljše martinove dobrote (in dobrotniki :naughty: ) v Hruševici na kmetiji Grča (EPPpress).... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Martinovanje in Maribor ... ni lepšega ... ko sem še študirala je ponavadi trajal en teden prej in en teden pol in ko si šel mimo Kodžaka na faks seveda do tja nisi več prišel, ker je že v luftu blo tolk alkota, da enostavno nisi mogu do faksa in si se ga zapil za prvim šankom, pol si pa še vse ostale mogu pogledat, če so kaj drugačni od unih prej ... joj je blo lepo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno November 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2003 Joj hvala vam za vse odgovore!!! :D :lol1: :P :D O:-) No ok ok sej mi smo že neki našl tako, da naj bo to tema o Martinovem!!! :D :P Kaj pa drucga! :? :hmm: No želim vam obilo zabave na martinovanju in čim manšiga muceka!! Pa poročila iz fešt so zaželjena v tej temi!!!! :D :) <_< Cuaio,bui hik Pjero....hik, hik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Praznovanje martinovega? Kakšen praznik neki.......kolektivna vsakoletna pijanica. Lahko pa mi pomagate in mi poveste, kaj je tako prazničnega. In če je to sprememba mošta v vino........zakaj vam to toliko pomeni, da je potrebno praznovanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 (popravljeno) Praznovanje martinovega? Kakšen praznik neki.......kolektivna vsakoletna pijanica. Lahko pa mi pomagate in mi poveste, kaj je tako prazničnega. In če je to sprememba mošta v vino........zakaj vam to toliko pomeni, da je potrebno praznovanje? George...tradicije se pa vseeno lahko malo držiš ;) a bi naj raje sol tovorili???? (parecimoda imatatadvaMartinanekajskupnegapress) Popravljeno November 6, 2003. Popravil uti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Praznovanje martinovega? Kakšen praznik neki.......kolektivna vsakoletna pijanica. Lahko pa mi pomagate in mi poveste, kaj je tako prazničnega. In če je to sprememba mošta v vino........zakaj vam to toliko pomeni, da je potrebno praznovanje? kot vsak praznik ki izraža neko tradicijo, lahko ga praznuješ če ti ni všeč pa ne... martinovo pa vsekakor ni/nebi smel biti razlog da boš pijan... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Martinovo je morda nek običaj, tradicija.......karkoli. Ni pa praznik. Res ne vem, kje ste to prebrali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Martinovo je morda nek običaj, tradicija.......karkoli. Ni pa praznik. Res ne vem, kje ste to prebrali. Pismo, si siten! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Martinovo je morda nek običaj, tradicija.......karkoli. Ni pa praznik. Res ne vem, kje ste to prebrali. Kirga briga, važn de maš spet en razlog de se ga narineš :beer2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Kirga briga, važn de maš spet en razlog de se ga narineš :beer2: . IIiiiiiii, kakšen si! :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Praznovanje martinovega? Kakšen praznik neki.......kolektivna vsakoletna pijanica. Lahko pa mi pomagate in mi poveste, kaj je tako prazničnega. In če je to sprememba mošta v vino........zakaj vam to toliko pomeni, da je potrebno praznovanje? folk ga drgač ni sposoben al pa ne zna žurat, pol pa s idajo za martinovo duška... jebat ga .... masovna histerija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Kirga briga, važn de maš spet en razlog de se ga narineš :beer2: . evo ti tukaj eno definicijo zakaj imamo praznike....ti boga... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Jebeš mlado vino glavno da je GOS :OK: ampak tud vino gre zraven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 (popravljeno) naj še jaz opišem, kako se martinuje pri moji dečvi na Ponikvi (štajerska) :wub: :D lokalni vinogradniki prinesejo na mesto greha vsak svojih 5-10 litrov vina in ga primerno označijo s številko. konzument ob vhodu kupi kozarec za cca. 300 sitnih, potem pa samo kaže s prstom, katerega bi rad đabe konzumiral v deci maniri.. 30 do 35 vrst vina :D vsako leto je bilo hudo (prrrrhhhhh mijaaaauuuu), tudi letos verjetno ne bo nič boljše.. :wacko: torej.. če koga zanima.. petek, 7. november 2003, enkrat zvečer, kulturni dom ponikva (pri šentjurju oz. pri celju) O:-) Popravljeno November 6, 2003. Popravil spilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 Sitnoba Đorđ mogoče je pa prav, da majo svoj "praznik" tisti, ki se celo leto matrajo s trtami, da na koncu dobro vino ven pride, ki še kako paše pri kaki prijetni večerji v dvoje ali pa v kaki dobri družbi ob prijetni debati ... no s tabo očitno ne bom nazdravla nikol, ker si res siten ... da nisi ženska ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Pravkar dobila vabilo od MK Pirates: MK PIRATES VAS POZIVA DA VASIM PRISUSTVOM ULJEPSATE JESENJU FESTU SV. MARTINA NA KOJOJ CE NAS KLUB IMATI OTVOREN STAND 7., 8. i 9. NOVEMBRA 2003. NUDIMO VAM LIVE MUSIC, BIKERSKO OKRUZENJE I FESTU DO JUTRA PA DA ZAKLJUCIMO I OVU SEZONU. STAND JE NEPROFITIBLNOG TIPA A ORGANIZATORI SU ZOKI I BATO. ZA SVE INFORMACIJE ZOVITE I NA BROJEVE TELEFONA: ZOKI:00385981899941 ILI BATO:00385912527291 HVALA I AKO STE U MOGUCNOSTI JAVITE I DRUGIMA JER SMO MALO ZARIBALI U ORGANIZACIJI:-))))) Zoki Karabaja PU-301-IA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Vabljeni v Maribor, kjer imamo vsako leto tradicionalno Martinovanje na Trgu Svobode :) .... pa ker je ravno torek, združite prijetno s koristnim (in nas obiščete :naughty: ) Kaj praviš??? :OK: čedalje bolj mi diši, imam pa nekaj vprašanj - koliko bi moral hodit (parking) in če bo kje kaj za sedet in če pridem gor z vlakom če bi kdo prišel po mene in me odpeljal nazaj na vlak(ker sam se ne mislim z avtom vozit pa potem :wacko: :doze: nazaj vozit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 Če boš res prišel, veš da te bomo prišli iskat, moraš dvomit v to???Pa tudi na vlak te skipamo če treba. :kva1: Piši če prideš ali pokliči...... lp D.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 mi smo namesto gosi kar piščanca spekli...ker gos je prevelika in kdo bi jo pojedel...bi jo tri dni jedli...zraven pa smo spili butelko vrhunskega vina...tako zgleda martinovanje pri nas.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se