Klo Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 biftek & bambus :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 se odjavljam, ker gremo na martinovanje & rojstni dan od prijatelja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno November 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2003 Bilo je res :OK: :OK: :OK: !!! Jedilnik, ambient, vino in družba so bili odlični.......no pa sej konec kocev to je Martinovo!!!! :D :) :OK: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 mi smo namesto gosi kar piščanca spekli...ker gos je prevelika in kdo bi jo pojedel ...bi jo tri dni jedli...zraven pa smo spili butelko vrhunskega vina...tako zgleda martinovanje pri nas.... :OK: no, sam da nisi reku, da ste namest vina jabolcni sok pili, ker vino prevec zadane .... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Jaz sem šla tud na gos pa rdeče zelje in mlince,sam je gos bolj boga za jest mal mesa dost kosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 Enako kot Sanda7 jedel nato v nedeljo na Ptuju. Še največ sem imel od mlincev, zelje tako tako, gosi pa za vzorec. Še sreča, da sem dobil bedro, kjer vsaj visi nekaj mesa gori. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 No pa je konc martinovanja in razloga za pitje,pa drugo leto ponovi vajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 In?? Ste se skozlali do nirvane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Verjetno hehe. Kroniki :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 No, in kdo je Martinoval tako kot se spodobi? To je včeraj, ko je bil sv. Martin, k' iz mošta nardi vin? Horjooooo, pil cvička, njami je bil dober! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 No, in kdo je Martinoval tako kot se spodobi? To je včeraj, ko je bil sv. Martin, k' iz mošta nardi vin? Horjooooo, pil cvička, njami je bil dober! :D :D :D Jaz pa Zelen-ga. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 No pa je konc martinovanja in razloga za pitje,pa drugo leto ponovi vajo Ne, eni ga bodo sekali še to soboto ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Ne, eni ga bodo sekali še to soboto ... Pazi, dragi prjatu, da se ga nauš preveč NAsekal, ker zna biti, da boš potem Usekan :wacko: p.s. (lastnaizkušnjapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Manu, ti se ga ne rabiš nasekat, za bit usekana (hvalabogu) ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Manu, ti se ga ne rabiš nasekat, za bit usekana (hvalabogu) ... :D Hvala za kompliment, muca. :004 p.s. Saj je bil kompliment, a ne? :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Ja pa kaj pričakuješ od mene drugega kot kompliment ... :004 sejsikajdrugeganebiupala :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Pazi, dragi prjatu, da se ga nauš preveč NAsekal, ker zna biti, da boš potem Usekan :wacko: p.s. (lastnaizkušnjapress) joj, kolk si ti skušena :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Pazi, dragi prjatu, da se ga nauš preveč NAsekal, ker zna biti, da boš potem Usekan :wacko: p.s. (lastnaizkušnjapress) joj, kolk si ti skušena :wacko: TNX. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 PREŽIVEL!!!! :yea2: (čeprav je blo hudo, na srečo sem lahko do 13.00 spal :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Še ena zaspana tema. Ompak dobra. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Raca v pečici, rdeče zelje in mlinci na štedilniku, buteljka Starega kralja na mizi s svečkami ... to bo Martinovo danes zvečer pr men doma :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 pridem ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 pridem ! .) Sej še nimamo snega :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 če na Martina sonce sije, pred durmi huda zima brije ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Martinova gos sporoča, da je letos ne bo na praznovanje, ker ima gripo! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se