Skoči na vsebino

Race na Ljubecni!!!

zazy

Priporočene objave

Namrec naredili bi dirko za nas amaterje na poligonu Ljubecna! Kdo lahko pride? Lahko bi pa to nardili ob nedeljah!!!

kje p je ta poligon? a mors obvezn imet skutera?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A drek celje... toj pa bistveno predelc :(

se strinjam :wacko:

jest bi pa su dirkat ceb biw sam s 125-tko 

če bi blo mal bliže bi lahko nrdili pa 125 amater cup :OK: :D joj kok smeha bi blo :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje k se bosta beno pa SW udarla na grobniku, motorje na vlak pa do dol, pa boste lahko dirkal :P (ce gre vlak do dol sploh???)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sm takoj za ljubečno. Motor bo itak celo zimo laufal, normalno kot poleti. Zato je tudi narejen.

Drgač je pa ljubečna kr dober zrihtana. Proga je kr uredu, podlaga tudi.

Samo moje gume so na koncu pa ploščice mi je že čist pobral, sam za probat bo ...

Drgač je pa to itak dirkališče kjer dirkajo slo. skuter cup ... tak da ne bo kdo mislu da je to kr ena bedna proga ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje k se bosta beno pa SW udarla na grobniku, motorje na vlak pa do dol, pa boste lahko dirkal :P (ce gre vlak do dol sploh???)

kaj boš z vlakom hodu, pod pasduho pa za tečt :lol1: sej ni dalč.

A je kšn tak poligon tud kje pr LJ al okolici, d nebomo lih v CE hodili za 30minut racinga (če se temu lahko tko reče ;))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej... ali so to zgolj zelje ali pa...?

Kdo je organizator?

Kdaj bo to?

Koliko bo stalo udelezence?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dave progo se da najet, treba je pač prej povedat, pa se organiziat koliko bo ljudi.

ne vrjamem da bo zastonj, bo pa poceni, toliko da majo in za popravlja progo (asfalt, okolica, itd) ...

Sicer pa mislim da v tem času nebi blo problema z datumom ...

Sam če tole nebo v roku enga mesca bo sranje :( ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej... ali so to zgolj zelje ali pa...?

Kdo je organizator?

Kdaj bo to?

Koliko bo stalo udelezence?

No, no-hvala za pomoč :notworthy:

1. želje, k nebi blo slabo jih uresničit

2. zazy se je neki javu, če bi blo na Goriškem koncu bi jst komot kej zrihtu- ma tle ni neč :(

3. se morjo še zment, sej je reku kdaj bi blo drugim fajn

4. to pa nimam pojma :) bo že zazy poskrbel ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest pripeljem še dva moja koelga ziher. sam trenutno mata oba motorje na mizi :--( ... na sferi 70 razfukal blajerco, ena tomos štirka je pa v 'predelovalnici' :) ... aja pa še enga z aprilio sr 70 bi mogoč lohk prpelu ... tko da .. če bo sam povejte...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja za 3 nima smisla nardit! Ene 10 nas je ze dost! Sicer pa se js dva kolega lahk prpelem, sicer nimata kaksnih predelav ampak bo v redu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa mate kej v skuterjih da vem ce bom lahko sploh komu konkurenca! Cene bom prvi startal!

proti benotu ziher nimaš šans pa če ravn bi on vozu nepredelanega, ti pa predelanega bi na konc beno zmagu...izkušnje pač

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisem s tem mislu da mam neki extra tunan skuter uprasov sem sam kaj mate vi da nebom pol tazadn sicer pa jst nimam nc posebnga pa se razstelan je motor!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa mate kej v skuterjih da vem ce bom lahko sploh komu konkurenca! Cene bom prvi startal!

Hum.....se bi se pripelja la se pero mogoce zarven pa lino pa keri.....samo se mi enostavno vec ne da vozit.

Hum....Polini Gus 47,4 pa se malo zbruseno nekaj... :) (v omari Airsal 47,6 alu) Malossi MHR motorna gred,19mm fergazer,sesalno koleno 19mm,Polini gobasti filter,RS 70,Multivar,Primarni Polini hum.... :hmm: :hmm: mogoce sem se kake malenkosti pozabo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!