Skoči na vsebino

Race na Ljubecni!!!

zazy

Priporočene objave

:D :D :D :D

Lepo bi blo tut dirakt če bi kakšne hude medicinske sestre tale tko usaka na enmu uvinku O:-)

A maš kej tacga v mislih... :devil:

post-18-1068246698.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako pa je to na grobniku? a tm je pa vsak dan en rešlc gor, oz. dva?

preberi se enkrat moj post.

@beno - sicer pa se kar strinjam s tabo. Edini razliki, ki ju vidim sta, da na pisti vozis bolj na meji in je v tem pogledu vec verjetnosti, da se ti kej zgodi in

ce se ti kej zgodi se ti precej bolj verjetno zgodi orenk.

Mas pa gotovo vec izkusenj kot jaz v tem pogledu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D  :D  :D  :D

Lepo bi blo tut dirakt če bi kakšne hude medicinske sestre tale tko usaka na enmu uvinku O:-)

A maš kej tacga v mislih... :devil:

Ej car si točno tole sm mel u mislih :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Definitivno. B) Pa tukile nimajo veze leta ,he-he.... :)

:?

Ocitno. Ce bi imela, potem ne bi imel vec izkusenj. Mislim, kaj? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja 10 min. ce nas bo velik pa ce bomo hitri!!! :hmm:

Zazy ne mi pametovati! Društvo v katerega sem včlanjem smo v juniju organizirali mednarodno dirko ter dirko za DP v kategorijah MM, Skuter 50, 70, SM, smo progo pripravljali cel petek pa nas je bilo tudi velik, poleg tega pa bale tudi podrazno niso lahke, pospravljali smo pa v nedeljo od štirih pa do 21:30 cca 11 ljudi. Pa tudi pista ni tolk lahko najet. Pa stane precej več kot 1.500 na osebo. Mi AMD ORJAKI smo spomladi skoraj vsako nedeljo najali pisto ter organizirali treninge za tekmovalce kot tudi za turiste. Uporabnina proge je bila 3.500 SIT za člane AMD Orjaki pa 2000 SIT. To smo tudi objavljali tukaj na forumu, pa ni blo nobenga izmed vas tam, da bi se preizkusu.

Pa sploh ni bistvo kolk močan motor imaš.Več je odvisno od voznika. Motor vozi in obladuje voznik in voznik daje motorju navodila kdaj zavirat kdaj pospeševat itd.

Da ste pa kjub vsemu resni pokliči v ŽŠAM Celje in rezerviraj pisto in tako dalje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem bil junija na tej dirki ki jo spidy omenja in lahko rečem samo :yea2:

Za tiste pa ki bi se na vsak način radi takoj danes vozili po pisti (tud če bo sneg) pa svetujem: Vprašajte starše za dovoljenje, kasneje tudi za moralno in $ podporo in na koncu še razmislite kako boste prišli s skuterjem na pisto. V Ljubečno res ni daleč recimo iz LJ, grobnik je pa kar malo daleč za tiste skuteraše ki so glavni v LJ. :devil: Za nekatere tudi Dubrovnik ni predaleč :notworthy:

Spidy ko boste imeli spet najeto progo v LJubečni kot ste joimeli lani spomladi, se bomo pa spet spomnili na junake v tej temi. Upam da se ne bo takrat ponovila speedrunerjeva zgodba :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!