SiR Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 dim iz rupe (skriti talent tekača na kratke proge) ujame nastavljenga piščanca, pri tem pa se vsi, razen naključnih mimoidočih, zavedajo situacije ...in spet so državljani nategnjeni :notworthy: al je bil pa samo Rupel tolk glup, da ni videl, da je zaigrana scena ... ;) Rupel razbijač ;))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 al je bil pa samo Rupel tolk glup, da ni videl, da je zaigrana scena ... ;) Rupel razbijač ;))) če nisi gledu ne moreš interpretirat.....ti povem da sem se zbal da bo tipa udaru pa je novinarka prehitela in ga pomirila...presenečen sem bil nad njegovo surovostjo in agresivnostjo...na nek način me kr nate spominja.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 če nisi gledu ne moreš interpretirat.....ti povem da sem se zbal da bo tipa udaru pa je novinarka prehitela in ga pomirila...presenečen sem bil nad njegovo surovostjo in agresivnostjo...na nek način me kr nate spominja.... ;) Ne mi z interpreti tukaj okoli mahat. Rupel je znan po svojih emocionalnih izbruhih užaljenosti in samovšečnosti, jasno je, da bi se znal takim impulzom pretepanja navideznih tatov hitro vdati in svojo vlogo odigrati perfektno. Mimogrede - a si ga videl, Ruplićija, kako ga muči, ko so mu očitali nekakšno koriptivnost? Kar pljuva na vse strani, celo na vlado, katere del je on sam... Sicer me pa ti spominjaš na eno tako fino blond kokoš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 ...na nek način me kr nate spominja.... ;) ... joj kaj vse mene nate spominja ... pa bom :xx: ... ja pa ja de kr ustrašit se ga je treba, če mal skače tam okol enga kvazi roparja ... če bi Meto dobro pogledal bi te pol verjetno kar infarkt al kako ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Sicer me pa ti spominjaš na eno tako fino blond kokoš. :P NE ŽALI BLOND KOKOŠI :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 sicer pa jest o "veleumnemu"g.ruplu nimam niti ene lepe besede.jest bi ga namazala z medom pa v mravljišče postavla. :OK: :OK: dr.looney :devil: Rupla v Lublanco ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Rupla v Lublanco ! B) Keky, ne ga srat, ti bo Fiško uč staknu! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 glede na to, da je D R (mmm, pa to je suzuki) že dolgo v političnih vodah, je že skrajni čas, da bi bil polit z mrzlo vodo, vsaj malo, za dušo državljanov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Meto mu prasni pa bo ! :yea1: Samo prej odeni rdeč šal in rumen brezrokavnik ! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se