JAZBEC Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 sem šu pogledat in me že vrat boli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2007 A je že? : :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 pr nas že malo...pokuki vn.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Tretina lune v temi. Zgleda, da so jim pregorele varovalke ali pa Marja na Luni ne suče kolesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Men je že skoraj vse mrknlo. :) Ful sem vesela. Sinko spi, ostali tudi (kao)... Imam nekaj časa zase :OK: :OK: :OK: :OK: Zame je to popolna luna! Upam, da ne bo mrknila! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Tretina lune v temi. Zgleda, da so jim pregorele varovalke ali pa Marja na Luni ne suče kolesa. tuki pa samo polovica, se vidi lobo, da pri vas bolj slabo elektro dela :blink: ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 tuki pa samo polovica, se vidi lobo, da pri vas bolj slabo elektro dela :blink: ;) ;) Sedaj je pri meni tudi polovica. Vse bo počasi vrag vzel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Sedaj je pri meni tudi polovica. Vse bo počasi vrag vzel. Lobo ti si :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Tle je že več kot polovica. Ma, ste nekateri za cajtom. :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Još malo i nestalo. Samo olup se še vidi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Još malo i nestalo... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) Jst sm pa mislu da me en per tok zdela da mi luna pred očmi zgineva :lol1: PS:sam je jeba da na jasno noč hodiš v temi domov :blink: Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Jst sm pa mislu da me en per tok zdela da mi luna pred očmi zgineva :lol1: PS:sam je jeba da na jasno noč hodiš v temi domov :blink: Prižgi baterijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Prižgi baterijo. A misleš da k grem vn da nosm odvečno težo al kaj... :blink: se ti norca delaš :angry: mal heca...edin karbidovko bi pa lohk mel...bi še še čevapčiče si lahko speku na čelad :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Bil včeraj v nočni, sem opazoval ta nebesni pojav, prav lepo se je videlo, bila lepa jasna noč. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Bil včeraj v nočni, sem opazoval ta nebesni pojav, prav lepo se je videlo, bila lepa jasna noč. :eek: Ko jih boš videl toliko kot ys .. :yawn: boš raje med nočno kako lepo knjigo v roke vzew .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Ko jih boš videl toliko kot ys .. :yawn: boš raje med nočno kako lepo knjigo v roke vzew .. To pa imaš tudi prav .) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) Malo sem se mučil z fotoaparatom... Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil MARE 65 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 lepo je blo. direkt nad kranjsko goro je bla, presica :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se