Anubis Objavljeno Oktober 24, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2001 Hotschko! Bilo je moč zaslediti, da bodo v naslednjem Pop'n'rollu gostili O.S.T. sedaj imaš možnost, da se z podkupninami izvlečeš iz zelo težavne situacije kar se tiče postavljanja vprašanj. Povej kakšnih si recimo definitivno ne bi želel in kakšna provUkacija bi prišla v poštev... Da te nebi recimo spraševali o družinskem življenju z ozirom nato, da ti sem ter tja sedijo kakšne bikerke na kolenih?....hehehehe.... Le povej... ...siegen, glauben, kriegen... Uredil - Anubis on 24/10/2001 07:47:44
hotschko Objavljeno Oktober 24, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2001 quote: Hotschko! Bilo je moč zaslediti, da bodo v naslednjem Pop'n'rollu gostili O.S.T. sedaj imaš možnost, da se z podkupninami izvlečeš iz zelo težavne situacije kar se tiče postavljanja vprašanj. Povej kakšnih si recimo definitivno ne bi želel in kakšna provUkacija bi prišla v poštev... Da te nebi recimo spraševali o družinskem življenju z ozirom nato, da ti sem ter tja sedijo kakšne bikerke na kolenih?....hehehehe.... Le povej... ...siegen, glauben, kriegen... Mislim, da je oddaja že posneta, mene ni notri. hotschko Uredil - hotschko on 24/10/2001 09:34:21
Anubis Objavljeno Oktober 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2001 Ja kaj naj rečem...partibrejker... ...siegen, glauben, kriegen...
Lucky Objavljeno Oktober 25, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2001 BTW, Hotschko, kdaj mislijo še tebe spustit na kakšen medijski klepet? Da jim razložiš, kva je to pristni Rock'n'Roll. LP, Lucky Burn to be wild
hotschko Objavljeno Oktober 26, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2001 Mene šparajo za kasneje. Ko ne bo nič več prjel, dajo mene na trnek . hotschko
klimbra Objavljeno Oktober 26, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2001 Hočko = IZHOD V SILI Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku
Pervy Objavljeno Oktober 26, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2001 hotc* niso pustili blizu janje ker majo basisti najvecje! PS: seveda kitare SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se