KeC Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Danes mineva 126 let od obračuna pri O.K. Corral-u Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Danes mineva 126 let od obračuna pri O.K. Corral-u kaj sem jaz đek, da sem takrat preživel :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 kaj sem jaz đek, da sem takrat preživel :whistle: Dobri stari cajti, a ne Doc?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Na današnji dan pred enim letom sem se odločil,da preneham uživat alkohol! Niti kapljice od takrat! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Na današnji dan pred enim letom sem se odločil,da preneham uživat alkohol! Niti kapljice od takrat! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Predvčerajšnjim je bila 90 obletnica oktoberske revolucije... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Padec berlinskega zidu 89. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 9, 2007 Deli Objavljeno November 9, 2007 Padec berlinskega zidu 89. Hm,dva dni in 17 let.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Na današnji dan 1859 se je rodil Henry McCarty :? ali po domače "Billy the Kid" :naughty: utemeljitelj teze "PRVO STRELJAJ POTEM PA VPRAŠAJ" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Rudi Majstr na štajerskem naredil revolucijo... razorožil nemške enote (v bistvu je pobil nekaj pravih ljudi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Rudi Majstr na štajerskem naredil revolucijo... razorožil nemške enote (v bistvu je pobil nekaj pravih ljudi) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 se je davnega leta 1939 rodila Tina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 se je davnega leta 1939 rodila Tina 10 let prej pa se je v Begunjah na Gorenjskem rodil Slavko Avsenik. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) Mineva 65 let od rojstva Jimi Hendrix-a. :yea2: Popravljeno November 27, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Danes je DAN REPUBLIKE!!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Na današnji dan pred mnogimi leti, vkolikor ste že pozabili: Drugo zasedanje AVNOJ Velike zmage NOV po kapitulaciji Italije, uničenje četniške vojske ter priznanja, ki so jih poleti in jeseni 1943 dali zavezniki NOB, so omogočili II. zasedanje AVNOJ v Jajcu, 29. in 30. novembra 1943 (pozneje je bil 29. november državni praznik - Dan republike). Na njem so na Titov predlog AVNOJ razglasili za zakonodajno telo, kralju Petru in njegovi vladi so odrekli pravico, predstavljati jugoslovanske narode in mu prepovedali vrnitev v domovino. Ustanovili so novo vlado (Narodni komite osvoboditve Jugoslavije, NKOJ), Josipu Brozu pa na predlog Moše Pijada podelili naziv maršala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Na današnji dan mnoga leta sem bil pribitek :blush: Sicer pa na današnji dan čestitke vsem omladincem in protifašističnim borcem! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Rudi Majstr na štajerskem naredil revolucijo... razorožil nemške enote (v bistvu je pobil nekaj pravih ljudi) Vsi veliki pesniki so krvoločni (Maister, pa un srbski klavec, psihiater ... )... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Danes, ko postajam pionir, dajem častno pionirsko obljubo: da se bom marljivo učil in delal in da bom dober tovariš. Da bom ljubil našo....... Da bom ljubil vse ljudi, ki želijo svobodo in mir. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Alla, a ti je lulček zrastu? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Vse najboljše za dan republike!!!!!!!! dan11.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Alla, a ti je lulček zrastu? :) Nope, ampak prasci komunistični niso naredili verzije za punčke, pa smo morale kar zraven fantkov zdrdrat zaobljubo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Nope, ampak prasci komunistični niso naredili verzije za punčke, pa smo morale kar zraven fantkov zdrdrat zaobljubo. Tudi za deklice je bila verzija! :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 A da ja? No, ja, sem že malce v letih, pa sem pozabila. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 TOVARIŠI IN TOVARIŠICE, ČESTITAM K DNEVU REPUBLIKE :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se