hotschko Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 (popravljeno) Dragi moji motosvetovci, nekateri sprašujete, nekateri že veste, nekateri ne veste nič o tem .... itd itn. B) V glavnem vse VAS prav lepo vabim na koncert skupine Metropolis, ki bo navednega datuma od 22h dalje preigraval lastni in tudi sposojeni heavy rokenrol z jajci. Enkrat letno se pojavimo na koncertnem odru in letošnji koncert je v 9-letnica obstoja. Kot vedno bodo z nami na odru tudi znani gostje. B) VABLJENI !! Popravljeno November 7, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Put me on a guest list. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Mi 2, mi 2! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 a lahk jaz eno zapojem ... pardon. ... odrigam? :D "Rigoleto" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 A bo štanga :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2003 a lahk jaz eno zapojem ... pardon. ... odrigam? :D "Rigoleto" :D a tegale: Lojze je delavec :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2003 pa še Video, da boste vedli kako zgledamo I Wanna Be There B) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2003 (popravljeno) A bo štanga :naughty: če prideš in boš plesala jo zrihtam 100% ... lahko pa tudi na moji štangi plešeš :huh: B) :yea2: ... (od mikrofona) Popravljeno November 7, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Ok zmeniva se takole ... js in ti skupaj na štangi panetvojikabobotapaMilencapaMarioreklanoooooooooooo ... seveda pa Stari druže more bit tut zravn :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Soborec za nominacijo pod zap.št. 12 - NAJBOLJŠA PESEM B) PETELINI !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2003 (popravljeno) Soborec za nominacijo pod zap.št. 12 - NAJBOLJŠA PESEM B) PETELINI !! in še tekmovalna skladba ... Prava Stvar ... :yea2: Popravljeno November 7, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Klikni me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 18, 2003 tnx man ... samo enomajčkeno si mimo vžgal z Metallico in Machine head ... bi bila primerjava z Motorhead kar malce bolj na mestu ... ;) ... sicer pa bodite točni, ker ima prvih 60 obiskovalcev free whiskey/beer ... B) :beer1: :beer2: P.S. iščem enega ali dva dobrodušna roadija, ki bi po koncertu znosila inštrumente iz odra ... anyone ... :yea2: ... piši na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Pridm zihr :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Hotschko, saj veš da pridem! Orto je itak moj backyard, če pa boš ti tam šponal, je pa to še razlog več, da pridem!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Jz bom tud najbrz tam. Hocko, glej, da boste razturil :yea2: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 Glej, glej, road crew se ti javlja, pa se tega sploh ne zaveda. :OK: Kaj pomeni biti točen in dobit free beer? A bo treba še na oder nosit in ne sam z njega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 Hotschko evo - jaz bi prisel, pa ne morem... pa mislim, da ves zakaj :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 .S. iščem enega ali dva dobrodušna roadija, ki bi po koncertu znosila inštrumente iz odra ... anyone ... :yea2: ... piši na PM. Mam roke&noge, bom pomagu nosit :) A sva jaz & Lucky pol roadieja? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2003 (popravljeno) A sva jaz & Lucky pol roadieja? :D ah vidva sta 2 in pol roudija ... :D :lol: B) ... se zmenmo dons v OLP ... Popravljeno November 19, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 A mormo imet roadyji gor samo leder brezrokavnike in ven-kazajoče-tatooje (kot je v navadi) ali smo lahko v civilu? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 20, 2003 (popravljeno) B) A mormo imet roadyji gor samo leder brezrokavnike in ven-kazajoče-tatooje (kot je v navadi) ali smo lahko v civilu? :lol: kakor komu paše ... saj veš ... tko ... Soloridersko ... :) ... lahko pa oblečeš moder delavski kombinezon in boš taglavni na vasi ... :lol: :D Popravljeno November 20, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Ups, sori - nisem Solo riders. :lol1: A se vseeno lahko igram? :D Mam pa moder in siv kombinezon - moram pogledat po kolekciji in preverit na fashion channelu kateri so zdaj bolj "in". :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Mam pa moder in siv kombinezon - moram pogledat po kolekciji in preverit na fashion channelu kateri so zdaj bolj "in". :lol: hehe , oranžni, z odbojnimi elementi :) Pa očala za švasat obvezno na glavo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Bom yst tut v delavskem, mal je pa zapacan z oljnatimi farbami, duh-le-tega pa rahlo vleče na mešanico amoniak-aceton-terpentin-damarja. B) Če pa to zmešaš s švicom, dobiš rok-end-rol žlahtnobo...C ya! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se