Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Tudi ti si bil in si še lep :wub: :004

Hvala, draga Va-le. B) :004

Sm pa na momente zgubu Udija, pa ne vem ke, hudiča...Bil je, pa ga ni blo. Pol je biw pa spet. Po moje je bil pr štrudlih?! :unsure:

Objavljeno
Hvala, draga Va-le. B) :004

Sm pa na momente zgubu Udija, pa ne vem ke, hudiča...Bil je, pa ga ni blo. Pol je biw pa spet. Po moje je bil pr štrudlih?! :unsure:

Iz zanesljivih virov vem, da je Udizaver testiral Pepetove pojstle v gornjem štuku ... :naughty:

Objavljeno
Iz zanesljivih virov vem, da je Udizaver testiral Pepetove pojstle v gornjem štuku ... :naughty:

O, a kaj ne vemo? :hmm: :xx: O:-)

Alla

Objavljeno
O, a kaj ne vemo? :hmm: :xx: O:-)

Alla

Marsikaj ... baje se je čuda stvari tisti večer dogajalo ... neki je blo baje tut u luftu (poleg štange) ... pa nore gobe so krožle okole ... tko da ... sej veš Alla nooo :wacko: :P

Objavljeno
Ti ze ves cigav je......a ne valci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baje je od Vombata, mu bom ga kuj dostavila :P :004 :grim

Objavljeno (popravljeno)
Marsikaj ... baje se je čuda stvari tisti večer dogajalo ... neki je blo baje tut u luftu (poleg štange) ... pa nore gobe so krožle okole ... tko da ... sej veš Alla nooo  :wacko:  :P

Hm.......hm.....pa kje je zdaj tista OZNA koja sve dozna?! :mellow: :hmm: Mam par vprašanj..... :unsure:

Alla

Popravljeno . Popravil Alla
Objavljeno
Baje je od Vombata, mu bom ga kuj dostavila :P :004 :grim

VALČIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!

Ti bom jest dau Wombata po nagi riti!!!!!!!

Hit prnes,ker mam že fejst krizo!!!!!!!!!!!!!!!

BTW....sej vem d si misliš.....TO MI DELI......pa ne okol govort :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!