Jebediah Objavljeno December 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2003 ne vem ka ti tolk kompliciraš s tem... jz mam ditecha, pa mi je sklopko razgnalo, pa ko sem ke pršu me je najprej prašal če mam še garancijo, pa čeprov mam drug auspuff in odblokirano vse :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 (popravljeno) koga si mislu mene Popravljeno December 28, 2003. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 ne vem ka ti tolk kompliciraš s tem... jz mam ditecha, pa mi je sklopko razgnalo, pa ko sem ke pršu me je najprej prašal če mam še garancijo, pa čeprov mam drug auspuff in odblokirano vse :notworthy: a si meu tut blokade uzuni??? a pol ti niso nč težil baje pravjo da ful in potem morš vse popravt na svoje stroške @romans1 ja tebe je mislu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2003 jah, garancije ni blu, pa sem mogu vse sam plačat (sklopka, deklc, pokrov variomata) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 jah, garancije ni blu, pa sem mogu vse sam plačat (sklopka, deklc, pokrov variomata) Ajs :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 kompliciram ker mi je povedu da kakrne koli predelave al pa sravfanje iznic garancijo tko da motor pa tud ni biv pocen itak da kompliciram. ati nebi ce bi si sam kupu motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Ali ti prizna garancijo ali ne, je odvisno od mehanika. Ko sem jaz kupoval Aeroxa sem vprašal enega prodajalca, kako je z garancijo če vzameš blokado ven, pa je rekel da potem garancije ni več. Ko pa sem šel nato k drugemu in ga vprašal isto, je odgovoril, da garancija velja, saj blokada pomeni le umetno zadušen motor in je še bolje, če se ven vzame. Rekel je še, da če hočem lahko oni to takoj naredijo. Lahko ugibate, pri katem prodajalcu sem potem skuter kupil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 take zivc vn mece Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2003 sej me je mal sram povedat, da nisem sam plačal, pač pa je fotr, sej vem da se s tem ni hvalt..sm kot je roman povedal..če bi si mogu sam plačat, bi se še zdele najbrž vozu brez sklopke ;)) nej pa povem , izmed vseh treh stvari je bil deklc najdražji :lol1: romans1; sej maš res prov, sm kot je un spodaj napisal, jz skuterja ne grem tm kupovat, kjer bom ob garancijo, ker bom odblokiral skuterja :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 (popravljeno) se strinjam je pa res da ce pr zivcu kupes motor ti ga odblokira brezplacno pa se servis mas zastonj tko je men naozu k sem hotu pr nem skutrja kupetprvi servis da ne bo pomote Popravljeno December 28, 2003. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2003 jah tak je... če ti skuterja nečejo odblokirat, brez da bi šla garancija, pa da ti garancija poteče, čim sam kej šraufaš SPLOH, potem so, po mojem mnenju, čisti odirači, in se tm res ne splača skuterja kupovat :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 se stinjam stabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se