Ice Objavljeno Oktober 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2001 ze letim po sibice........ ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Oktober 26, 2001 Deli Objavljeno Oktober 26, 2001 poglej poglej ..tukaj cel topic o moji barvi ... ... no aj ..da potolazim celotno obcestvo foruma ... nimamnobenga namena se prebarvat na temnej ... pervy ... ti se kar potolazi ..tvoje zivljenje ima se naprej smisel...sam jaz bi pa koncno rada dobila une slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....saj ves ..sonce in to ... pol pa zacnejo dolocene substance nagajat Diablo ... ni casa pridt v rodne kraje ... a sploh kaj pametnega dogaja tam ? lp Barb Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 26, 2001 Deli Objavljeno Oktober 26, 2001 quote: ze letim po sibice........ ------- What part of NO don´t You understand? jest pa po žeblje........ pol bomo pa vidl kolk boste še kurli hi hi hi..... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2001 looney,cveke nucam....delamo novo brunarco....poslji ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 27, 2001 Deli Objavljeno Oktober 27, 2001 sam ti žeblji niso za brunarico glih najboljš .... pol lahko imajo prebivalci brunarice ali obiskovalci kakšne zdravstvene težave ..ali pa kakšne čudne motorične sposobnosti hi hi hi.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2001 looney,za cudne sposobnosti na motorju jaz zmeraj ZA. ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 27, 2001 Deli Objavljeno Oktober 27, 2001 zmenjeno .....pošiljka pride s prvim grmečim oblakom... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2001 looney....takoj ti jih posljem poste restante nazaj nad celjsko kotlino ------- What part of NO don´t You understand? Uredil - Ice on 27/10/2001 19:19:35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 28, 2001 Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 take pošiljke ne moreš kar tako nazaj poslati .... jo varuje poseben urok ki se nikoli ne vrne na tistega ki pošilja hi hi hi.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 looney,po moje tudi ti proti postni birokraciji nimas sanse....sorry... ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 28, 2001 Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 nikoli ne reci nikoli........mogoče pa še samo sebe presenetim.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: pervy ... ti se kar potolazi ..tvoje zivljenje ima se naprej smisel...sam jaz bi pa koncno rada dobila une slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....saj ves ..sonce in to ... pol pa zacnejo dolocene substance nagajat lp Barb barb dobis takoj ko bo kaj casa da kaj poskeniram al pa nove naredim!!! ampak tudi ti mi lahko kako posles, saj ves: ZIMA BO DOLGA IN MRZLA JAZ PA RABIM NEKAJ DA ME MALO "PODKURI"! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Oktober 30, 2001 Deli Objavljeno Oktober 30, 2001 quote: quote: pervy ... ti se kar potolazi ..tvoje zivljenje ima se naprej smisel...sam jaz bi pa koncno rada dobila une slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....saj ves ..sonce in to ... pol pa zacnejo dolocene substance nagajat lp Barb barb dobis takoj ko bo kaj casa da kaj poskeniram al pa nove naredim!!! ampak tudi ti mi lahko kako posles, saj ves: ZIMA BO DOLGA IN MRZLA JAZ PA RABIM NEKAJ DA ME MALO "PODKURI"! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! eh pervy ...bom razmislila , ce bom poslala kaj ... bo treba skrbno izbrat ,da ne bos pol imal kaksnih prevelikih izostankov na delovnem mestu ... ali pa prevelikih napak na delovnem mestu ... disciplinske komisije znajo biti po moje mal mucna zadeva ... no ja ... razence bi bila jaz disciplinska komisija torej ... ce bo dolocena oseba zaonteresirana za fotodokumentiranje slovenskih znamenitosti ... ti lahk posljem tud kaj takega ...da bos mal bolj seznanjen s Slovenijo in njenimi znacilnostmi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 30, 2001 Deli Objavljeno Oktober 30, 2001 ja ja bi me en dokumentarec zelo zanimal, po moznosti pridem sam posnet!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Oktober 30, 2001 Deli Objavljeno Oktober 30, 2001 heh pervy ... pa posedujes potrebne sposobnosti za snemanje "dokumentarca" o kulturnonaravnih znamenitostih Slovenije ? ... pa zanimanje mislis , da bi bilo ? ... jaz bi se zeloooooo potrudila , ce bi me reziser primerno stimuliral - s primernimi stimulansi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 31, 2001 Deli Objavljeno Oktober 31, 2001 quote: heh pervy ... pa posedujes potrebne sposobnosti za snemanje "dokumentarca" o kulturnonaravnih znamenitostih Slovenije ? ... pa zanimanje mislis , da bi bilo ? ... jaz bi se zeloooooo potrudila , ce bi me reziser primerno stimuliral - s primernimi stimulansi posedujem poterbne sposobnosti in sem zelo stimulajoca oseba. mislim da bi zanimanje bilo OOOOOOOGGGGRRROOOMMMNNOOO!!!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 31, 2001 Deli Objavljeno Oktober 31, 2001 Na katerem naslovu zbirata prednarocila? Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 31, 2001 Deli Objavljeno Oktober 31, 2001 A za distribucijo posnetega materiala že imata interesente????? Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 31, 2001 Deli Objavljeno Oktober 31, 2001 Mislim, da bi še prej potrebovala še kakšnega producenta, da ne rečem investitorja, po možnosti takega, brez omejitev v mošnjičku. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 1, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 1, 2001 quote: Mislim, da bi še prej potrebovala še kakšnega producenta, da ne rečem investitorja, po možnosti takega, brez omejitev v mošnjičku. moja malenkost je zahtevana? ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno November 1, 2001 Deli Objavljeno November 1, 2001 vidim , da zanimanje za "dokumentarec" definitivno je ...sedaj morva sam se en pameten scenarij spisat pa bo ... pervy , upam da bodo moje malenkostne zelje tudi kaj upostevane ... jst bi tako hmmm vec akterjev , ce ne zahtevam prevec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 1, 2001 Deli Objavljeno November 1, 2001 quote: jst bi tako hmmm vec akterjev Se bo dal Pervy večkrat klonirati pa bo. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 2, 2001 Deli Objavljeno November 2, 2001 quote: pervy , upam da bodo moje malenkostne zelje tudi kaj upostevane ... jst bi tako hmmm vec akterjev , ce ne zahtevam prevec seveda bojo upostevane! ti si moja muza in jaz ti bom ustregel! PS: a boma med akterje sprejemala tudi motosvetovce???? pomoje to ni pametno ker ce bodo "life" zraven ne bodo kupli kasete SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 2, 2001 Deli Objavljeno November 2, 2001 Javite se profiju... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 2, 2001 Deli Objavljeno November 2, 2001 Zakaj pa ne... lahko bi v zivo prenasali preko motosvet.com snemanje oz. potek snemanja dokumentarca. Lahko pa tudi uzgeta kaksno ala Big Brother varianto. LP, Codeine --- PLX 4Ever Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se